De beste producten en behandeling in 28 categorieën, en vele zijn ook bij het BeautyJournaal team geliefd!

03:55 - 02:21
luistertijd 03:55 - leestijd 02:21

Op maandagavond 7 september zijn voor de 35e keer de allerbeste cosmeticalanceringen van het afgelopen jaar beloond met een award. Hoewel er dit jaar geen groots event op een bijzondere locatie plaatsvond, werden de Dutch Beauty Awards op een wel heel unieke manier uitgereikt: vanuit een studio via een besloten livestream.

Uitreiking in een nieuw jasje

Behalve de uitreiking-in-een-nieuw-jasje, bleven een aantal vaste waarden als vanouds. Een recordaantal inzendingen werden door de vakjury Experts of Beauty beoordeeld op inhoud, uitstraling en prijs. Suzanne Klemann presenteerde de feestelijke uitreiking en reikte de felbegeerde awards uit aan de winnaars. Actrice en zangeres Monique Klemann, volgens het juryrapport ‘een prachtige, natuurlijke en ageless beauty’, ontving de award voor Dutch Beauty of the Year 2020 uit handen van haar zus Suzanne.

dutch beauty award 2020

Nieuwe categorieën

In maar liefst 28 categorieën werden er winnaars gekozen door de vakjury. Nieuwe categorieën waren onder andere gendervrije geuren, salonbehandelingen en cosmeceuticals. In elke categorie werd er een nummer 1, 2 en 3 gekozen. Geen makkelijke klus voor de jury want de productinnovaties in 2019 waren buitengewoon. Zowel de jury als de consument is verrast met mooie, fijne en handige beautyproducten die de dagelijkse beautyroutine effectiever en makkelijker maken.

wella beauty award

De vakjury

De Experts of Beauty zijn beautyjournalisten, beautybloggers en beautyvloggers.

Om de exclusiviteit van de Dutch Beauty Award te waarborgen, wordt er door de voltallige vakjury goed gekeken naar zeven pijlers.

1. Is het product innovatief?
2. Doet het product wat het belooft?
3. Begrijpt de consument het doel, de werking en het gebruik van het product?
4. Is de verpakking gebruiksvriendelijk?
5. Wat is de uitstraling van het product?
6. Hoe is de prijs/kwaliteit verhouding?
7. Was het een introductie in Nederland in 2019?

winnaar care cosmetics

De winnaars

Benieuwd naar de winnende producten? Lees hier de jury rapporten. Zeker de moeite waard om even te bekijken, want er zitten hele fijne producten bij!

Ook winnaars bij het team van BeautyJournaal, lees de reviews maar;-)

Zo is ook de Pascaud Contour behandeling in de prijzen gevallen. Hier schreven wij al eerder over op BeautyJournaal. Of de Pupa Milano Vamp! Mascara waar onze Esther erg te spreken over is. De Cellics Collageen Huidscan werd tweede in de categorie ‘Beauty Tool High-Tech’, ook dat kunnen wij goed begrijpen.

Ook zijn we er beretrots op dat IK Skin Perfection in de prijzen is gevallen Wij staan 100% achter dit prachtige, veilige Nederlandse merk. Lees er hier meer over! En wat dacht je van Esse Organics, met haar vele fans in Nederland. We maakten onlangs een prachtige reportage die hoog scoorde. En wat dacht je van het Moroccan Oil Body Serum? Onze Mandy schreef er een lovende review over. Lees maar. Ook

Ook Queen Tarzi is geliefd in ons team, lees de review van schoonheidsspecialiste Su Chen en haar team maar. Bijzonder is ook de vegan lijn My Clarins van Clarins waar huidtherapeute Judith aangenaam verrast over was, lees haar review hier. Monique is groot van fan Eau de teint van Chanel, de ideale zomerfoundation, lees haar review maar. En wat dacht je van deze volumegevende haarverzorgingslijn van Madara, huidtherapeute Judith deed de test!

We raken niet uitgepraat want ook Biodroga MD viel in de prijzen met een heerlijk serum om in het najaar je teint op te frissen, lees ons artikel.En tot  slot is de Pascaud Contour behandeling om je huid te verstrakken een van de meest gelezen artikelen op BeautyJournaal. Make-upartist Lydia le Loux kreeg echt een strakke kaaklijn en minder lijntjes op haar wangen.

Wil je weten wat de favoriete producten van de BeautyJournaal redactie zijn? Bezoek dan snel de BeautyJournaal online shop!

beautyjournaal shop

Lees ook