Weg ruwheid en vlekken. Welkom gladde, zachte en heldere huid! 

08:30 - 05:06
luistertijd 08:30 - leestijd 05:06

Ken jij dit Duitse merk al? BeautyJournaal’s Monique is groot fan, en de huidtherapeute uit ons testpanel, Judith, ook! Ze kreeg er onlangs een behandeling mee bij Aqua Mare in Rotterdam en prepte haar huid enkele weken vooraf. Haar huid werd aanzienlijk gladder en egaler en de huidonzuiverheden waardoor ze zo vaak geplaagd wordt, bleven uit.  

Nu het herfst is, is het een heerlijk moment om je huid een echte oppepper te geven. Dat betekent effectief dode huidcellen verwijderen en je hoornlaag weer wat dunner maken. In de zomermaanden, onder invloed van UV-B straling verdikt hij zich. Je huid kan ruw gaan aanvoelen en oogt vlekkeriger. Zeker als je bruin geworden bent.  

biodroga md

Biodroga MD heeft hier een prachtige peeling voor en een masker, en voor het pigment een fijne skinbooster. Ook om de huidbarrière weer te versterken, en de huid een glow te geven, staat er in een speciale skinbooster in dit programma. Tot slot vertellen we je over de allerfijnste crème als je dagelijkse beschermer.   

STAP 1 Anti-Tox Thermo peeling, een radiance boost gel  

biodroga md

Deze gelpeeling heeft een vijfvoudig effect. Het verwarmt de huid, ontgift de huid, verwijdert dode huidcellen en heeft conditionerende eigenschappen.  

De peeling verwarmt de huid zonder te irriteren. Zo wordt de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor extra zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen wordt getransporteerd. De huid wordt door deze peeling ook in staat gesteld om werkzame stoffen beter op te nemen.  

Wat zit erin?

De peeling is gemaakt op basis van bamboe en silicadeeltjes, en is vrij van microplastic. Avocado-olie, olijfderivaat en plantaardig squalaan, conditioneren en beschermen de huid. Je huid voelt lekker gehydrateerd en soepel aan, glad, en met een mooie, schone glans. 

Wat vindt BeautyJournaal ervan? 

Je brengt het product aan als een dun masker en dan laat je het drie tot vier minuten intrekken. Je voelt lang de warmte opkomen in je huid, heel apart. Als de tijd om is, masseer je het product nog even in, zodat ook de scrubdeeltjes hun werk kunnen doen. Je wast het af met water. De warme tinteling kun je zeker nog 15 minuten voelen. Het resultaat is een heel schone, gladde en fris uitziende huid!

Shop de peeling hier online

 

STAP 2 Verfrissen en verstevigen met het Microlift Anti-Age Sheet Mask

biodroga md

Dit vliesmasker is heerlijk als nazomerse oppepper, maar je kunt het eigenlijk het hele jaar door gebruiken. Het geeft direct een zacht gevoel en een zichtbare mini-lift. Je huid ziet er voller en stralender uit.  

Dit zijn de belangrijkste werkzame stoffen:  

Je brengt het masker op een gereinigde en droge huid aan en laat het 15 minuten inwerken. Na afloop breng je je dagelijkse huidverzorging er overheen aan. Het is ook heerlijk na microneedling, omdat de werkzame stoffen dan nog beter opgenomen worden.  

Wat vindt BeautyJournaal ervan?

Het is een sheetmask dat in voldoende vocht gedrenkt is. Leg hem goed over je huid heen, zodat alle gezichtsdelen worden bedekt. En dan maar even chillen, voor een kwartier! Na afloop masseer je het serum uit het masker lekker in je huid. Wat een verrassing: je huid voelt lekker dewy aan, ziet er nog gladder uit, en voelt ook stevig aan. Alsof er een gladtrekkend filter over de huid is gelegd.

Shop het masker hier online

 

STAP 3 Activeren met het Skin Booster Anti-Pigment Spot serum  

biodroga md

Skin Booster Anti-Pigment Spot Serum verlicht geleidelijk overmatige pigmentatie en helpt de ontwikkeling van nieuwe pigmentvlekken te voorkomen. Dit mooie serum is geschikt voor alle huidtypen die gevoelig zijn voor pigmentvlekken. Het stimuleert de normale huidfuncties om de huid weer weerbaarder te maken, en houdt het vochtgehalte van de huid op peil.  

Wat zit erin?  

Je brengt het serum dagelijks op je huid, of alleen een gedeelte aan. Je laat het 1-2 minuten intrekken en brengt daarna je andere verzorgingsproducten er overheen aan.  

Wat vindt BeautyJournaal ervan?

Zoals alle serums van Biodroga MD, voelt ook dit serum weer fantastisch aan op de huid. Het trekt makkelijk in en laat een heel prettig huidgevoel na. Vanwege de werkzame stoffen is het ideaal om in je programma in te bouwen, als eerste serum na de reiniging.

Shop het serum hier online

 

STAP 4 Stimuleren en beschermen met het Anti-Ox Anti-glycation advanced formule 2.5 serum 

biodroga md

Wat zit erin?

Dit bijzondere serum is erop gericht om celschade veroorzaakt door glycatie (versuikering) in het bindweefsel te verminderen. In het serum zijn biometische glutathione peptiden verwerkt (o,5%) en gestabliliseerd vitamine C. Ook zit er 4% vitamine E in met antioxiderende en huidverzachtende eigenschappen. Je brengt het ‘s ochtends en ‘s avonds aan.   

Je gebruikt het serum preventief, en na de zomer kan het je vale teint weer een boost geven. De huid wordt extra beschermt tegen de inwerking van vrije radicalen. Het serum wordt erg goed door de huid opgenomen.   

Wat vindt BeautyJournaal ervan?

Een prachtig serum dat een hele mooie egale teint geeft en een verfijne huidstructuur. Je verbaast je er elke keer weer over als je het hebt gebruikt. Het is een ware anti-ager, die niet op je menukaart mag ontbreken.

Shop het serum hier online

 

Stap 5 Bescherming tegen UV-straling met Even & Perfect DD Cream Dark/Light met SPF 25.  

biodroga md

DD staat voor ‘daily defense’.  Deze crème heeft een zesvoudig effect. Het beschermt tegen oxidatieve stress en het schadelijke effect van UV-straling, heeft een anti-aging effect, voorkomt elasticiteit en vochtverlies én optimaliseert de teint door de huid een egale en frisse uitstraling te geven.  

De crème is geschikt voor iedereen die een gelijkmatige teint en bescherming tegen UV-stralen en vrije radicalen wenst. Een multitasker!  

Wat zit erin?  

Wat vindt BeautyJournaal ervan?

Wat een topper. Wij zijn dol op hybride producten die zowel verzorgend, beschermend als egaliserend zijn. Een heerlijke foundation met meerwaarde! Je huid krijgt er een frisse zonnige gloed van, en je weet dat je goed beschermd bent. Het leuke is dat de pigmentjes pas openbarsten bij wrijving met de huid. Zuinig gebruiken daarom, om een wel heel zonnige gloed te voorkomen. You’ve got to have this.

Shop de DD cream hier online 

Lees ook