Een stevige en soepele huid? Mandy test het uit

04:59 - 02:59
luistertijd 04:59 - leestijd 02:59

Voor deze review test ik het nieuwe Moroccanoil Body Night Serum. Een luxe serum voor de nacht om de huid te herstellen, te versterken, te voeden en te beschermen. YES, dat willen we allemaal!

Ik heb van nature een vrij droge huid. Hij vertoont makkelijk schilfertjes. Ik ben heel benieuwd of dit nachtserum de droogte van mijn huid kan wegnemen?

Claims

Het serum herstelt je huid, versterkt, voedt en beschermt. Onderzoek bij het gebruik van het Moroccainoil Night Body Serum door vrouwen in de leeftijdscategorie van 21 tot 40 jaar geeft het volgende resultaat:

Van de vrouwen die één week lang het serum gebruikt hebben:

Bij de vrouwen die vier weken lang het serum gebruikt hebben:

Shop hier online

 

Meer over de ingrediënten

Moroccanoil is bekend geworden door gebruik van arganolie en olijfolie, twee verzorgende ingrediënten. Deze werden door het merk van oudsher gemixt met siliconen. Het serum bevat een antioxidantrijke blend van Tsubki oliën. Voor versteviging en verzachting van de huid.

Basilicum en vitamine C

Basilicum helpt de huid te beschermen tegen schadelijke omgevingsinvloeden waar het lichaam overdag aan blootgesteld wordt. Tevens bevat het serum vitamine C, wat de huid gladder en steviger maakt. Het product is vrij van parabenen en minerale oliën en wordt voor alle huidtypen aanbevolen.

Herkenbare Moroccanoil geur

De geur is herkenbaar, zelf gebruik ik altijd het haarserum van Moroccanoil, de kleine variant heb ik standaard in mijn handtas. Alleen bij dit Body Serum ruik je de geur iets minder. Het is een subtiele geur, niet overheersend en de geur is ook snel weer weg bij het body serum. Het product wordt gemaakt in Israël.

Shop hier online

 

De verpakking

Het serum zit in een stevige, redelijk zware fles met een matte finish. Deze valt zo niet snel uit je handen. Dit herken ik van het haarserum. Die heb ik wel ooit laten vallen, maar het flesje brak niet, alleen de dop. Bij deze fles komt het product uit een pompje. Erg fijn!

Het gebruik

Ik gebruik het lichaamsserum na het douchen, voordat ik ga slapen. Het product masseer ik opwaarts met strijkbewegingen in de huid om de bloedcirculatie te stimuleren. Het serum voelt zijdezacht aan op mijn huid en het geeft een mooie glans. Omdat mijn huid droog is, laat ik het even intrekken en breng dun een tweede laagje aan.

Shop hier online

 

Bekijk hieronder de korte video waarin ik het serum aanbreng:

5 minuutjes wachten en je bent good to go!

Het product trekt niet meteen in, dus ik wacht  5 minuten om iets aan te trekken. Het voelt niet vet aan, dus het zal niet afgeven op je nachthemdje. Mijn huid voelt hierna fluweelzacht aan. Ik ga lekker slapen en het product mag in ruststand zijn werk doen!

Weg met de droge schilfertjes

Hoewel mijn huid de volgende ochtend wel weer wat droog aanvoelde, vond ik hem ook gladder dan normaal. Ik heb het product een aantal avonden achter elkaar gebruikt en ik vond de hydratatie van mijn huid beter worden. De droge schilfertjes verdwenen, net zoals de ruwheid.

Shop hier online

 

Mijn eindoordeel

Een fijn product met goede claims. Mijn huid straalt weer. Het product is zuinig in gebruik, je hebt maar een paar pompjes nodig om je hele lichaam mee in te smeren. Dus je doet er vrij lang mee. Vooral gezien de prijs wel handig om te weten.

Shop hier online

 

 

Lees ook