Terug naar de winkel
Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation

De starfoundation van onze Dian! Prachtig dekkend en egaliserend in 1 laagje. Zeer lang houdbaar. Hydraterend en met een lightweight gevoel. In meer dan 40 kleuren.

Charlotte Tilbury

Onze make-up tester Dian is helemaal verliefd op deze foundation. Volgens haar is het ook niet voor niets wereldwijd zo'n hype onder vrouwen. Dit doet wat het belooft: een perfecte egale teint geven met maar 1 laagje!

Het is niet zomaar een foundation, het bevat ook speciale stofjes voor extra gladheid en hydratatie. Bijvoorbeeld REPLEXIUM® om rimpels uiterlijk tot 8% te verminderen na 8 weken gebruik. Maar ook MossCellTec ™, een complex om hydratatie tot +216% te stimuleren. BeautyJournaal schreef hier al over, lees maar. Tot slot bevat het nog AirCool™ voor een onmiddellijk fris gevoel op de huid.

Dian vertelt: 'Ik breng de foundation met een vochtige beautyspons aan, zoals ik eigenlijk altijd doe. Ik merk direct dat hij echt een zwaardere, volledige dekking heeft. Je kunt hem goed opbouwen, maar na één laagje vind ik hem eigenlijk al mooi genoeg. Hij geeft een prachtig egaal resultaat. De substantie is niet te dik, maar ook niet te vloeibaar. Perfect!'

  • lichtgewicht huidgevoel
  • 24-uurs hydratatie
  • waterproof
  • dekkend & egaliserend
  • in meer dan 40 kleuren

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook