En de collageen huidscan toont aan dat het werkt!

06:38 - 03:58
luistertijd 06:38 - leestijd 03:58

Vergeet al die verschillende potten en pillen in de kast, dit is allemaal veel te omslachtig. Cellics is het eerste complete product voor skin vitality! Een revolutie op het gebied van anti-aging.

Cellics is een compact Nederlands merk dat zich vanaf 2017 heeft gespecialiseerd in het maken van producten voor anti-aging en algehele celgezondheid. Vanuit ruim 20 jaar huidkennis zagen beautyspecialisten en -ondernemers Suzan Oerlemans en Isabel van Genugten dat suppletie echt werkt, maar met 5 verschillende potten en meer dan 12 pillen per dag was het bijna niet te doen.

suzan oerlemans en isabel van genugten

Suzan Oerlemans (R) en Isabel van Genugten (L)

De zoektocht naar de beste skin vitality bracht ze tot een rijke anti-aging formule. Een basis van 27 cell- en skinboosters die helpen de cellen herstellen, opbouwen en functioneren: het Cell Elixer. Een makkelijk en hoog gedoseerd poeder dat je roert door een glas water, een sapje of een ochtendsmoothie!

In 2018 won Cellics de ‘Professional Beauty Product of the Year 2018’ Award.

cellics

Inmiddels werken 75 huidspecialisten met Cellics. Waaronder Lindsay van der Looij van KNAP, waar we als Cellics heel trots op zijn! Lindsay is één van Amsterdams’ succesvolste onderneemsters in beauty en altijd op zoek naar de beste behandelingen en producten voor haar klanten, in een volgend artikel vertelt Lindsay over Cellics.

Het Cell Elixer

Het probleem is vaak dat supplementen alleen een hoge dosering collageen bevatten, of anders weer een hele lage. Om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen die nodig zijn om rimpels en een slappere huid tegen te gaan, zijn vaak meerdere producten nodig. Dit frustreerde Suzan en Isabel, daarom ontwikkelden zij het Cell Elixer, waarin alles is verwerkt in één product.

Dit topproduct omvat alles wat je huid nodig heeft om lichaamsprocessen te ondersteunen en cellen te laten herstellen, opbouwen en functioneren. Ter stimulatie van huidverjonging. Het Cell Elixer zit o.a. boordevol viscollageen, hyaluronzuur en phytoceramides.

Het Cell Elixer bevat ingrediënten die Cellics benoemt als: MAX Skin Rebuilders, Architect Boosters, Antioxidant Boosters, Vitamin & Mineral Boosters, Immune System Boosters en Energy Boosters.

Dat maakt het een meer dan compleet huidsupplement dat niet alleen goed is voor je huid, maar ook zorgt voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen, en gewrichten, gezonde darmen, een goede weerstand en een algeheel gevoel van fitheid. En het beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Wanneer je werkt met suppletie bereik je veel meer resultaat

Suzan en Isabel: ‘We zijn gewend om van alles op onze huid te smeren. Cellics toont wetenschappelijk aan dat goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenuit. Geen behandeling met apparatuur, niet iets om op je huid te smeren, maar om in te nemen.’

Het is de missie van Cellics om de huid te verbeteren, niet alleen maar mooier te maken. Een goed doorvoede huid zal nog beter reageren op huidverbeterende behandelingen.

Het grootste deel wordt behaald door de binnenkant, waar een klein deel bestaat uit skincare en behandelingen.

Suzan en Isabel houden niet van vage beloftes, maar doeltreffende resultaten

Om de mindset te veranderen wilden Suzan en Isabel dat het resultaat van Cellics meetbaar zou zijn. Daarvoor lieten zij een hightech collageenscan ontwikkelen, waarmee als een echo in de huid van de klant wordt gekeken. Een persoonlijke meting voor iedereen die het product gebruikt.

collageen in de huid

Scan bij de start (L) en de scan na 3 maanden (R)

De scan geeft inzicht in huiddikte, de ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. Met één druk op de knop krijgen Cellics Experts inzicht, om een eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven.

De productlijn reikt verder dan het Cell Elixer

Cellics bestaat, naast het Cell Elixer, uit een productlijn van in totaal 4 producten. Samen vormen de supplementen een duidelijke lijn die multi-inzetbaar is en advies op maat mogelijk maakt.

Cell Omega

Cell Omega mag niet ontbreken. Hiermee zet je, samen met het Cell Elixer of een van de overige producten, een belangrijke stap op weg naar gezonde vitale cellen.

Cell Omega zorgt ervoor dat alles beter opgenomen kan worden door het lichaam. De visolie van de Europese vis ondersteunt hart en bloedvaten, voor de opbouw van een soepele huid.

Daarnaast ondersteunen Omega-3 vetzuren een goede hormoonhuishouding. Het zorgt voor een betere hersenstofwisseling, meer focus en een beter geheugen. Tevens verhoogt het de vetverbranding.

Cell Pure

Cell Pure is een mooie detox-ondersteuning tegen bijvoorbeeld acné. Dit detox-supplement remt ontstekingsreacties en tijdens het ontgiftingsproces ondersteunt het lever en nieren. Het zorgt voor soepelere gewrichten, het wegtrekken van vochtwallen, vocht in de benen en andere ontstekingen in het lichaam.

Cell First

Een antioxidanten boost met vele extra’s, om de gezonde cellen in een goed opgebouwde huid te beschermen. Cell First beschermt de cellen en het collageen.

Het versterkt het immuunsysteem en werkt op een zachte manier ontgiftend, het ondersteunt de darmen en beschermt de huid van binnenuit tegen de zon.

cellics

Cell Omega, Cell Pure en Cell First

Founders of Cellics

Wie is Suzan?

Suzan Oerlemans

Suzan Oerlemans heeft al 20 jaar een huidinstituut waar ze met haar team werkt aan huidverbetering en anti-aging. Suzan is hoog opgeleid en weet wat anti-aging is, zeis een vakfreak en zoals ze zelf zegt een huidpassionist.

In 2012 won Suzan de Beauty Award met de titel ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar’. Met de ontwikkeling van Cellics kwam nog een droom uit:

“Nog eerlijker en beter advies kunnen geven en nog betere resultaten te halen.”

Isabel van Genugten

Wie is Isabel?

Isabel van Genugten is leverancier van high-end apparatuur: Venus Concept en Icoone®. Waarover in een eerder artikel al is geschreven.

Ze is niet alleen leverancier van, Isabel heeft ook een gerenommeerde huidkliniek. Waarbij de behandeltechnieken, gericht op huidverbetering en huidverjonging, worden uitgevoerd met de systemen.

Isabel: “Met de ontwikkeling van Cellics worden technieken van binnen en van buiten in totaliteit aangepakt, met zichtbaar resultaat. Ook op lange termijn.”

Lees ook