Life is too short, lashes don't have to be!

07:20 - 04:24
luistertijd 07:20 - leestijd 04:24

Su, Joyce en Keturah testen Queen Tarzi (nep) wimpers

Als Aziatische vrouw ben ik helaas benadeeld met korte, rechte en zwakke wimpers. Voordat ik wimperextensions droeg, was ik altijd in de weer met wimperkruller en waterproof mascara. Zonder kruller geen gekrulde wimpers en zonder waterproof liep het uit of zakte het weer in. 5 jaar geleden heb ik wimperextensions ontdekt en ben er nu hopeloos verslaafd aan!

Bij de vraag of ik Queen Tarzi wimpers willen uittesten, sprong ik een gat in de lucht!

Het kwam precies goed uit voor mijn rustperiode. Wimperextensions mag je non-stop 6 maanden dragen en daarna een rustpauze van 3 weken. Ik droeg al meer dan 13 maanden non-stop wimpers. Dus een time-out kon zeker geen kwaad.

Wie of wat is Queen Tarzi eigenlijk?

Queen Soraya Tarzi, kortweg Queen Tarzi, regeerde 3 jaar over Afghanistan als de enige vrouw van koning Amanullah. Zij stond bekend als ware powervrouw en was fervent voorvechtster van vrouwenrechten.

In de drie jaar durende heerschappij heeft zij veel betekend voor het onderwijs, de werkgelegenheid en de positie en rechten van Afghaanse vrouwen. Samengevat laat Queen Tarzi zich omschrijven als een Koninklijke, krachtige en ruimhartige vrouw met een missie; het versterken van de kracht van de vrouw.

Shop hier online

 

Queen Tarzi

Alle producten van Queen Tarzi zijn erop gericht de missie van Soraya Tarzi voort te zetten

Met mooie, kwalitatief hoogwaardige lashes, stralen vrouwen zelfvertrouwen uit en gaan zij zekerder door het leven. Ik kan het beamen, want zonder mijn extensions voel ik me ook kaal.

In de laatste jaren is het fenomeen nep wimperextension mega gegroeid

Als je rond kijkt, zijn er veel vrouwen die ze dragen. Daarbij zijn er ook vele varianten wimpers, krullen, diktes etc. Daarnaast is er bijna geen Hollywood ster die ze niet draagt.

Shop hier online

 

Hello, lashes…

Zelf draag ik russion volume wimpers en dan tussen 4-6D. Dit houdt in dat ik op mijn eigen wimper 4-6 nepwimpers draag. Maar omdat ik zelf niet veel wimpers heb, valt het natuurlijk.

Ik ontvang twee soorten strips van Queen Tarzi. Rose en Jasmine (er zijn nog meer varianten). Mijn eerste indruk is… Oke, dit is way too much (for me). Daarom heb ik de test bij mijn collega’s Keturah en Joyce gedaan.

Queen Tarzi

Eerste indruk

Wat ik heel mooi vind, is dat deze wimpers niet recht op zitten, maar een beetje kriskras door elkaar staan. Ook valt mij op dat de linker en rechter wimpers niet helemaal symmetrisch zijn. Dat is een goed teken. Daardoor blijft het linker en rechte oog uniek en geeft het een “natuurlijk” effect.

De wimpers voelen aan als zijde

De wimpers zijn gemaakt van polyvezel materiaal (PBT) dat aanvoelt als zijde. Heel zacht en erg fijn. Goed om te weten is dat Queen Tarzi geen dierlijke bont of bijproducten bevat.

Shop hier online

 

Bij de Queen Tarzi lashes worden twee soorten lijm geleverd: een witte en een donkere lijm. Ideaal voor een doorzichtig effect of juist een eyeliner effect. De volgende afbeelding laat zien hoe je de lashes aanbrengt als een pro.

Queen Tarzi

Keturah en “Rose” lashes

Keturah is van Antilliaanse afkomst en heeft van zichzelf korte, maar wel volle wimpers. Daarnaast heeft zij prachtige, grote, amandelvormige ogen.

De “Rose” wimpers zijn wat kortere, maar vollere wimper dan “Jasmine” en zitten goed vastgeplakt in het doosje. Met een speciale wimpertang halen wij de “Rose” wimperstrip er voorzichtig uit. Daarna brengen we de gekleurde lijm aan op de “Rose” wimperstrip (direct vanuit de tube). Het is wat lastig doseren, maar met een halve druppel aan het puntje gaat het prima.

Tip van Su: Ontvet eerst de oogleden bij de rimperrand. Dan hecht de lijm beter en gaan je lashes niet aan de wandel. Nog meer slimme nepwimpertips lezen? Klik dan hier.

Shop hier online

 

De lijm droogt goed op en irriteert niet

Na wat verschillende pogingen (het is nog wat gefriemel) hebben we de handigheid gevonden. Zodra de “Rose” wimpers aangebracht zijn, heb je een echt WOW effect.

Queen Tarzi Keturah

Persoonlijk vind ik het heel gaaf staan. De wimpers voelen fijn aan en de lijm droogt goed op. Heel natuurlijk in een zwarte eyeliner.

Queen Tarzi Keturah

Joyce gaat de “Jasmine” wimpers uitproberen met witte lijm

De witte lijm wordt na het opdrogen transparant. Joyce heeft van nature prachtige blauwe ogen met lange wimpers. Na Keturah hebben we de handigheid gevonden en brengen we met vol enthousiasme de “Jasmine” wimperstrip aan. Ook hierbij heb je direct het WOW effect, maar de wimperstrip blijkt veel te lang voor Joyce.

Shop hier online

 

Queen Tarzi Joyce

Na het meten en knippen brengen we de “Jasmine” wimperstrip nog een keer aan. Deze wimpers zijn iets minder vol dan de “Rose” maar op het uiteinde wel langer. De lijm droogt snel op en hecht goed aan de huid. Door het materiaal voelen ook de “Jasmine” wimpers heel fijn en zacht aan.

Queen Tarzi Joyce

Oh my goodness

Eigenlijk zijn we alle drie less is more types. Maar voor de feestdagen zijn de Queen Tarzi wimpers zeker mooi. En ook niet onbelangrijk… de wimpers blijven gedurende de dag goed op hun plaats en zijn ’s avonds weer eenvoudig te verwijderen (inclusief lijmresten).

Shop hier online

 

Vind je mega volle extreme wimpers erg mooi? Dan is Queen Tarzi zeker een aanrader. Het voelt prettig aan en het geeft door de asymmetrische haren meer een natuurlijk effect dan menig andere wimperstrips. Bekijk ook het volgende filmpje:

Shop hier online

 

Lees ook