VIBRA-B

VIBRA-B

Partner in Aesthetics toont met trots de VIBRA- B®: een state-of-the-art apparaat dat een revolutie teweegbrengt in de schoonheidsindustrie dankzij innovatieve vibratietechnologie.

Gebaseerd op beproefde principes die al sinds de jaren 60 in de medische wereld worden toegepast, gebruikt de VIBRA- B® vibratietechnologie om effectieve, hands-free behandelingen te bieden die weinig inspanning vereisen van de behandelaar.

Bodycontouring, ontspanning, fitheid

Van cellulite en bodycontouring tot anti-aging en afslanken, de VIBRA- B® adresseert niet alleen lokale problemen maar stimuleert ook een totale re-activatie van het lichaam om onderliggende oorzaken aan te pakken. Dit resulteert in verbeteringen op gebieden zoals stressvermindering, slaapkwaliteit, energieniveau, hormonale balans, vochtretentie, bloedcirculatie, huidversteviging en metabolisme.

Werking

De VIBRA- B® introduceert een nieuwe dimensie van welzijn en schoonheid met zijn baanbrekende vibratietechnologie. Door gebruik te maken van gespecialiseerde transductors, zendt het apparaat precieze vibraties uit, variërend van 45 tot 200 Hz, die specifiek zijn afgestemd op de behandeldoelen.

Deze methode gaat verder dan het oppervlakkige, door niet alleen het lichaam maar ook de mind te stimuleren, en zet een kettingreactie in gang van binnen naar buiten.

Het communiceert direct met de meest fundamentele systemen via meccanoreceptoren, het ruggenmerg, en het brein, wat resulteert ineen herprogrammering die de kern van welzijns- en schoonheidsproblemen aanpakt.

Zonder fysieke inspanning

Dit alles wordt bereikt zonder fysieke inspanning, waardoor een sessie met de VIBRA- B® gelijkstaat aan uren van intensieve lichaamsbeweging. Met de VIBRA-B®, ervaart men een holistische transformatie die zowel tijdbesparend als diepgaand is, en die de brug slaat tussen esthetiek en welzijn.

Aanwinst voor ieder instituut

Wij informeren je graag over deze bijzondere en unieke techniek. Wil jij meer weten over deze techniek en mogelijkheden in jouw instituut?

Neem dan contact met ons op via jose@partnerinaesthetics.nl of 0252-625993. Lees ook meer op de website.