VIBRA-B

VIBRA-B

 

 

VIBRA-B® is ontwikkeld in Zwitserland en werkt op basis van trillingen met een esthetische, medische en therapeutische impact. Een holistische behandeling die cosmetisch ingezet kan worden op lichaam en gezicht, maar ook zorgt voor ontspannende, energetische en innerlijke balans.  

 

Hoewel vibratietherapie werd uitgevonden in de tijd van het oude Griekenland en Rome, werd het pas in de 19e eeuw algemeen aanvaard of werd er weer naar verwezen. 

 

In 1808 beschreef John Barclay een geval waarin vibratie spierspasmen genas, en gedurende de 19e eeuw werd vibratie aangehaald om de morbiditeit te verminderen, de cardiovasculaire gezondheid te ondersteunen, de spijsvertering en andere ‘zenuwziekten’ te behandelen.  

 

De Italiaanse Claudia Bucci ontwikkelde de methode door en na meerdere wetenschappelijke onderzoeken is in 2016 de VIBRA-Beauty ontstaan, bedoeld om ingezet te worden bij cosmetische, energetische en holistische behandelingen. 

 

Toepassingen 

 

VIBRA-B® wordt ingezet op het lichaam voor afslanken, contouring, spierversteviging, het boosten van je metabolisme, drainage, verbetering van de doorbloeding en (spier) ontspanning. 

 

Voor het gezicht kent VIBRA-B® de volgende toepassingen: anti-aging, onderkin vetreductie, halslift, hyaluronic acid booster, stimulatie collageen & elastine, lipvolume en pre-post operatie. 

 

De behandeling kan ook ingezet worden bij burn-out klachten, longcovid, voor en na een operatie, hormonale klachten, vochtretentie, verhoogde spierspanning, spierzwakte, slaapproblemen, etc.  

 

Je gaat ervaren dat je beter leert te ontspannen. Zeker als je een druk leven leidt, altijd “aan” staat en veel in je hoofd zit. Kortom, verlang je naar meer kwaliteit van leven?

 

De VIBRA-B® is meer dan alleen een apparaat voor een beter figuur of een jeugdigere uitstraling. Het geeft je gezondheid, je vitaliteit maar ook je geestelijk welzijn een enorme boost! En belangrijker nog: we pakken de oorzaak aan en die zit in je brein. 

 

Hoe werkt deze behandeling precies? 

 

De VIBRA-B® geeft het lichaam vibraties. Deze worden doorgegeven via transductors die op het lichaam worden aangebracht, terwijl je comfortabel ligt op een behandelbank. De vibraties variëren van 45-200 Hz, afhankelijk van de doelstelling.

 

De behandeling is 100% natuurlijk, pijnloos, veroorzaakt geen schade aan de huid en het lichaam. En, naast werken op het lichaam, worden signalen afgegeven aan het brein. De trillingsfrequenties worden waargenomen door de hersenen als een mechanische prikkel van spieractivatie. 30 minuten VIBRA- B® staat gelijk aan 2 uur trainen.

 

Bovendien kost het geen inspanning: terwijl je comfortabel ligt, zorgen je hersenen voor de brandstof! Je krijgt een koptelefoon op met heerlijke relaxmuziek zodat je lekker weg kunt dromen…. 

 

Wanneer zie je resultaat? 

Al na de eerste behandeling kun je resultaat ervaren. Voor esthetische doeleinden worden in de regel 6 behandelingen voor het gezicht en 10 voor het lichaam aanbevolen, waarbij e.e.a. natuurlijk van persoon tot persoon kan verschillen. We adviseren daarom altijd om een intakegesprek met de VIBRA-B professional voor een passend behandelplan.  

 

Lees ook hier meer over VIBRA-B op de website van Partner in Lifestyle

 

Ben je als ondernemer geinteresseerd in de VIBRA-B? Neem dan vrijblijvend contact op met Richard Conrads via telefoonnummer +31 6 39 64 93 30 en/of via e-mail info@partnerinlifestyle.nl