Jo Malone, OPI, Dior, Chanel, Clarins, Lookx, Pupa...

08:04 - 04:50
luistertijd 08:04 - leestijd 04:50

BeautyJournaal testpanel favorieten februari 2017

Ook deze maand weer hebberigmakende testpanel favorieten. Lees vooral verder!


Els: Jo Malone Lime Basil & Mandarin Soap

Mijn favoriete vakantieland is Italië. En dan in het bijzonder Toscane en Umbrië. De olijfbomen, de geur van cipressen, de heerlijke temperaturen. Alleen de gedachten al laten je verlangen naar een heerlijke vakantie, zeker als je net een koude en gure winter achter de rug hebt. Toen ik dit mooie zeepdoosje van Jo Malone zag, moest ik dan ook gelijk aan Italië denken. Deze zijdezachte zeep met verzorgend shea butter heeft een verrassende geur. Het kruidige basilicum en het frisse van limoen en mandarijn laten een heerlijke subtiele geur achter op je huid. De verpakking is ontworpen door de Britse artiest Michael Angove en een ware lust voor het oog.

SHOP hier online.

Su: LOOkX lipstick

Normaal ben ik geen lipstick type. De reden? Heel simpel, ik houd ervan om iets te voelen op mijn lippen. Met een lipgloss voel je dat er iets op je lippen zit. Bij een lipstick is dat minder. Om toch een keer iets anders te proberen dan een lipgloss ben ik afgelopen maand opzoek gegaan naar een mooie lipstick. Eentje die niet uitdroogt en lekker lang blijft zitten. En om het wensenlijstje compleet te maken: een lekkere knalkleur, liefst rood.

In de LOOkX lipstick Nr. 96 Cold Red Matt vond ik mijn gehele eisenpakket. Deze lipstick voelt anders aan dan de lipsticks die ik ooit geprobeerd heb. De lipstick geef een mooi mat effect, maar droogt mijn lippen niet uit. Daarnaast hecht de lipstick zich heel goed. Ondanks mijn dagelijkse consumptie blijft de lipstick mooi zitten. Ik hoef hem alleen in de loop van de dag licht bij te stiften.

Je kunt deze lipstick ook combineren met een lipgloss. Dan krijg je een mooi glanseffect. Dus jullie snappen wel dat deze lipstick voortaan overal mee naartoe meegaat.

SHOP hier online

 


Esther: Pupa Milano Vamp Extreme Mascara

Nog niet eerder had ik een mascara van het merk Pupa geprobeerd, maar ik zie de mascara’s regelmatig op social media voorbij komen. Daarom vond ik het tijd deze eens te proberen. Ik ben zeer kritisch als het aankomt op mascara en heb nog steeds niet echt een topper gevonden. De ene heeft een fijne borstel, maar geeft weinig product af, de andere geeft veel product af, maar door de borstel plakken de wimpertjes aan elkaar etc. etc.

Ik heb vrij lange wimpers en vind volume dan ook het belangrijkste dat een mascara moet geven. Echter dus wel zonder te klonteren! Ik kocht de Pupa Milano Vamp Extreme Mascara in diep zwart, voornamelijk omdat het borsteltje, wat overigens meer oogt als een rond kammetje, mij nieuwsgierig maakte. En… wat ben ik enthousiast!

Perfect gescheiden wimpertjes met een waanzinnig goed volume effect. Vollere, diep zwarte haartjes zonder klontertjes na slechts één laagje aanbrengen. Wat ben ik blij dat ik ook nog een voordelig duopack aangeschaft heb, want ik denk dat ik mijn topmascara gevonden heb! Dit kan dus ook nog wel eens van maandfavoriet in jaarfavoriet veranderen.

SHOp hier online

Danielle: Dior Addict Lip Maximizer

Ik blijf lipglossjes kopen. Zo heb ik er weer een paar gekocht en zo ben ik ze weer kwijt. Vorige maand was het weer zover. Ik had een lunchafspraak en kon nergens een lipgloss vinden, niet in mijn tas en niet in mijn auto. Even gauw de Ici Paris in dan maar. En zo liep i
k aan tegen deze geweldige lipgloss van Dior. Nog niet eerder heb ik lipgloss gebruikt van Dior, maar eigenlijk sprak deze mij meteen aan. De glossjes zien er leuk uit en deze kleur leek me perfect. Pas later zag ik dat het niet alleen een gloss is, maar ook een product dat verzorgt en een volume effect geeft aan de lippen.

Er zitten hyaluronbolletjes in die de lippen hydrateren en glad en vol maken. Je kan deze lipgloss zelfs als een kuur van twee weken gebruiken om je lippen voller te maken. De heerlijke munt en vanille die in de lipgloss zitten, maken hem nog meer verslavend. Op een goede manier dan. Ik gebruik hem de hele dag door. Hij geeft een super mooie glans, heel chique en natuurlijk. Hij tintelt een beetje, wat ik heerlijk vind. Hij plakt niet, ook heel belangrijk. En mijn lippen worden er absoluut voller van. Deze lipgloss raak ik echt niet kwijt! Love it!

SHOP hier online

Marjolein: Bobbi Brown Shimmer Brick in Bronze

Highlighter en glow… we kunnen er niet omheen in 2017. De Shimmer Brick van Bobbi Brown heb ik al een jaar of twee en nog steeds wekelijks wordt hij met veel liefde gebruikt. Elke keer als ik dit pareltje erbij pak, word ik weer gelukkig. Bobbi Brown blijft toch wel mijn favoriete merk als het om make-up gaat. Ik gebruik de Shimmer Brick als highlighter om mijn look af te maken. Als je goed kijkt, bestaat de highlighter uit vijf kleuren. Ik vind het altijd leuk om iets in mijn look te combineren. Daarom gebruik ik een van de tinten uit de highlighter vaak ook in mijn ooglook!

Ook moet ik erbij zeggen dat hij ontzettend zuinig in gebruik is. Ik zie nog steeds geen bodem van het product, terwijl ik hem al twee jaar zeer regelmatig gebruik! Zo heb je nog extra waar voor je geld.

SHOP hier online

Simone: OPI Avoplex Nagelriemoliepen-to-go

Als vroegere nagelbijter is het een must om mijn nagelriemen zacht en soepel te houden, voordat ik weer in de verleiding kom om aan velletjes te gaan plukken of bijten. Deze nagelriemolie-to-go in een makkelijke tube van OPI is echt een uitkomst.

De olie is op basis van vitamine E, avocado- en druivenpit-olie. Omdat de olie verpakt zit in een tube is hij heel makkelijk mee te nemen in je tas en dus altijd dichtbij. Breng de olie meerdere malen per dag aan. Je ziet direct zichtbaar resultaat na het aanbrengen.

SHOP hier online

Corine: Clarins Eau Dynamisante Deodorant

Afgelopen November was de Clarins Roll-on Deodorant al mijn maandfavoriet. Naar aanleiding hiervan en in mijn eeuwige zoektocht naar dé perfecte deodorant, besloot ik deze maand om een andere deodorant van dit merk uit te proberen, te weten de Clarins Eau Dynamisante. En wat een aangename verrassing! De formule zit boordevol huidverzorgende en verzachtende plantenextracten, zoals Ginseng en Candeia. Hierdoor prikt de deodorant niet, ook niet wanneer je hem meteen na het ontharen gebruikt. Zoethoutextract helpt lichaamsgeurtjes te voorkomen en neutraliseert ze. En ook heel fijn… deze spray laat absoluut geen witte vlekken achter op donkere kleding.

Het is een heerlijke, ietwat kruidige geur die neigt naar unisex, zodat je deze deo ook gerust met je wederhelft kunt delen. Door de luxe verstuiver, die ook op een flesje parfum niet zou misstaan, geeft deze deodorant me iedere ochtend een gevoel van verwennerij; alsof je parfum onder je oksels mag vernevelen. En over een luxe parfum gesproken… daar neigt de geur van deze deodorant ook naar. Soms laat ik zelfs mijn parfum achterwege. Mocht je de geur willen ‘stapelen’, probeer dan ook eens de andere body producten van Clarins uit de Eau Dynamisante lijn. Ik neem zeker een kijkje bij de parfumerie binnenkort, want deze deo smaakt (eh… ruikt) naar meer.

SHOP hier online

Lees ook