Welke producten hebben voor altijd hun harten veroverd…

13:40 - 08:12
luistertijd 13:40 - leestijd 08:12

BeautyJournaal startte in 2009 en vanaf begin af aan is er een dedicated testteam aan het nieuwsportal verbonden geweest. Sommige vrouwen hebben dus al tientallen producten getest in de loop der tijden, andere vrouwen (en mannen) hebben pas enkele producten de revue kunnen laten passeren. Maar of je nu veel of weinig getest hebt, de opgaaf om je best geteste product voor BeautyJournaal ooit op te geven, is niet eenvoudig. We kregen lijstjes met wel vijf favorieten. Uiteindelijk hebben we de richtlijn aangescherpt en gevraagd welk product je nadat je het voor BeautyJournaal getest had, nog eens zelf hebt gekocht. Nou – hier komen ze!

Sabine:

“Al sinds de lancering van het testpanel in 2010 ben ik een van BeautyJournaal’s vaste testers. Vele producten passeerden de revue: bekende en onbekende merken en van haar- en huidverzorging tot aan make-up. Het ene was een groot succes, het andere juist niet. Met stip op nummer één is de Illumina haarkleuring van Wella Professional met de professionele zorg van Kimm Koffijberg. Mijn haarkleur is nog nooit zo mooi geweest. De kleur is mooi dekkend en heeft nog steeds een verbluffende glans. Mijn haarconditie bleef uitstekend, ondanks dat mijn haar lichter werd gemaakt. Daarnaast ben je bij Koffijberg hairdressers in handen van zeer deskundige haarstylisten en colorists en word je volledig in de watten gelegd. Ik ben al meerdere malen teruggegaan en ben zelfs geswitcht van kapper. En dat is toch iets wat ik niet snel doe. Ik heb in mijn leven drie verschillende kappers gehad en switchen deed ik alleen wanneer ik niet tevreden was of dat ik te ver weg woonde van mijn vaste kapper.”

Jolanda:

“Mijn best geteste product ooit is de Uncover Moisturizer voor de normale tot vette huid, van cosmetisch onderzoekster Jetske Ultee. Het was de eerste crème die echt wat heeft gedaan voor mijn hypergevoelige huid. Na enkele weken realiseerde ik me dat ik geen jeuk meer had en mijn roodheid verdween. De hele lijn is super maar als ik slechts één product mag kiezen dan is het deze wel! Het is mijn Eerste Hulp Bij een Ongemakkelijk huidgevoel na bijvoorbeeld drukte of onregelmatigheid. Er zijn inmiddels ook andere moisturizers in mijn huis geslopen want als gecertificeerd tester van BeautyJournaal moet ik immers op de hoogte blijven. Maar deze liefde zit diep en zal niet snel bekoelen.”

Yvonne:

“Mijn meest favoriete product tot nu toe is Hannah Vitamin Complex. Het is een intensieve bevochtiger met huideigen vitamines. Ik gebruik hem na het reinigen en voor het aanbrengen van een dag- of nachtcrème. Het zorgt ervoor dat de cremé beter wordt opgenomen door de huid. Je sprayt hem met een pompje over je gezicht en decolleté. Het voelt heerlijk verfrissend op de huid, ruikt heerlijk en gaat vochtverlies van de huid tegen door de vitaminen in Vitamin Comlex namelijk A, D, E, F en K. Deze vitaminen worden direct door de huid opgenomen. Gevolg: een stralende teint.”

Alexandra:

“Heel veel heb ik nog niet getest voor BeautyJournaal, dus ik kan niet uit een rijke ervaring putten. Maar als ik dan toch moet kiezen, kies ik voor de zelfbruiner GuerlainTerracotta sunless tinted self-tanning gel. Ik heb er dit voorjaar drie getest en vond Guerlain de lekkerste. Ten eerste omdat ik een Guerlain-adept ben, maar natuurlijk ook vanwege de kleur en het (relatieve) gebruiksgemak. Ik kon hem toen nog niet testen in de zon (herinner je je ons natte voorjaar nog?), maar inmiddels heb ik dat wel gedaan (met een factor 15 eroverheen, want zelfbruiners geven geen bescherming) en de kleur is mij goed bevallen: niet te donker, maar absoluut geen oranje gloed. Ik zal hem van de winter zeker blijven gebruiken.”

[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=195915&a=2284708&g=19018540&url=http://www.iciparisxl.nl/nl_NL/Merken/GUERLAIN/TERRACOTTA-SPRAY/p325630″]

Judy:

“Het beste product wat ik getest heb voor BeautyJournaal is de Dr. Brandt Microdermabrasion Skin Exfoliant (review komt binnenkort online!). Ik ben gek op scrubs. Ik vind het erg belangrijk dat mijn huid er stralend uitziet en dan is het toch belangrijk om regelmatig dode huidcellen te verwijderen. Ik vind het erg prettig als een scrub wat grover is, zodat ik echt het gevoel heb dat mijn huid goed wordt aangepakt.

Deze Microdermabrasie cream is intensiever dan een gewone scrub; het is in feite het slijpen van de huid waarbij een zeer dun laagje huid verwijderd wordt waaronder zich een nieuwe frisse huidlaag bevindt. Het is een origineel alternatief voor thuisgebruik voor een professionele microdermabrasion-peelingprocedure in de kliniek. Ik gebruik het nog steeds elke week. Mijn huid straalt, is lekker zacht en glad. Het is qua resultaat wat mij betreft niet te vergelijken met een scrub. Het voelt veel intensiever aan in gebruik en het geeft een mooier resultaat. Een absolute aanrader.”

Tessa:

“Omdat ik nog niet zo lang in het testpanel zit heb ik ook nog niet veel getest. Daarom vind ik het product wat ik als enige heb getest het beste product en dat was Chanel Change Hair Mist. Een parfum voor in je haar en erg prettig voor gebruik in de zomer, want je krijgt geen lelijke vlekken op je huid als je het product in de zon gebruikt. En dit product droogt je haar niet uit wat natuurlijk heel bijzonder is voor een parfum voor in je haar. Het ruikt heerlijk en de geur blijft ook lang hangen. Ik gebruik het nog steeds maar mijn flesje begint wel aardig leeg te raken dus ik ga zeker een nieuwe halen als hij op is.”

[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=195915&a=2284708&g=19018540&url=http://www.iciparisxl.nl/nl_NL/CHANEL/CHANCE-EAU-TENDRE/CHANCE-EAU-TENDRE/p610901-S6oKAwttvQgAAAE_sexe9KHY”]

Anja:

“Ik vond het moeilijk om mijn best geteste product te kiezen. Ik heb al een aantal zéér goede producten mogen testen maar na er goed en weloverwogen over nagedacht te hebben, kies ik voor het Ultra Hydrating Mask van Ici Paris. Dit masker hydrateert, voedt écht je huid en door de toevoeging van hyaluron doet het de fijne lijntjes in je gezicht maskeren. Ook kun je het heel makkelijk toepassen bij je eigen huidverzorgingsproducten. De substantie voelt vochtig aan, ruikt super lekker en is geschikt voor elk huidtype. Ik was aangenaam verrast toen ik dit testte. Dit masker blijft onderdeel uitmaken van mijn schoonheidsproducten en zou ik ook cadeau kunnen geven aan mijn (schoon)zus, vriendinnen of kennissen. Voor de prijs hoef je het immers niet te laten.”

[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=195915&a=2284708&g=19018540&url=http://www.iciparisxl.nl/nl_NL/Merken/ICI-PARIS-XL/ICI-PARIS-XL-ULTRA-HYDRATING-MASK-50ML/p560221″]

Maxim:

“Voor mij als een geurenliefhebber bestaat er geen allerbeste geur. Maar als ik mijn testervaringen met elkaar vergelijk en daarbij alle pro’s en contra’s op de weegschaal gooi, dan is er misschien toch een geur: Tom Ford Noir.

Het was geen liefde op het eerste gezicht maar toch bleef ik deze geur vaker op mijn huid spuiten. Het vormde voor mij een uitdaging en nodigde mij uit om zijn geheimen te ontcijferen en om het te begrijpen. Daarnaast was ik aangenaam verrast over de eerlijke presentatie van deze geur. De meeste parfums proberen een klant te lokken met aantrekkelijke namen, seksueel getinte advertenties en onrealistische beschrijvingen. Ze beloven veel, maar vaak kan ik het geschetste beeld niet in de geur terug vinden. Bij Tom Ford Noir was het simpel: “What you see is what you smell.”

Ook de complexe structuur van de geur vond ik heel aangenaam. Geen lineaire ontwikkeling, maar meerdere facetten, die naast elkaar en soms zelfs tegen elkaar zijn gezet, zodat er een waar spektakel ontstaat. Dat is ook iets wat ik in een geur sterk kan waarderen, hoe makkelijk ik beelden en emoties bij een geurbelevenis krijg.

Met Tom Ford Noir kon ik heerlijk wegdromen. Ook vond ik het bijzonder dat Tom Ford een oud beproefd klassiek akkoord in het centrum van zijn creatie plaatste, maar het op een moderne wijze goed kon bespelen. En zo kreeg het bekende vanille akkoord van Jicky, Shalimar en Habit Rouge, allen van Guerlain, een totaal nieuw leven binnen Tom Ford Noir, zonder het ouderwets te maken. En ik wil nog iets benoemen. Misschien komt het als een verrassing, maar ik krijg zelden een compliment over een geur die ik draag. Met Tom Ford scoorde ik ze! ”

SHOP dit parfum hier direct online.

Gerti:

“Mijn beste geteste product ooit is Hyaluron Filler Concentraat van Eucerin. Dit is een geweldig product dat de huid onmiddellijk hydrateert en een glad gevoel geeft. Ik gebruik dit concentraat niet dagelijks, maar neem altijd een flesje mee op vakantie of als ik een lange vliegreis voor de boeg heb. Het zorgt ervoor dat mijn huid geen last heeft van de airco in een vliegtuig of van de droge lucht in warme landen. Ook na een dagje aan het strand (wel SPFgebruiken!) herstelt dit serum mijn huid direct. Onmisbaar in de EHBO koffer voor op je huid.”

[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=2012&m=12&a=54895&u=%2Feucerin-hyaluron-filler-concentraat-p-20303.html”]

Marte:

“Het beste product dat ik voor BeautyJournaal testte, is de Hydr8 beta van Medik8. Dag en nacht in combinatie met C-tetra serum of juist niet. Deze crème is helemaal geweldig voor mijn huid; ik kan het langdurig verdragen. M`n huid voelt lekker soepel en gehydrateerd aan, laat geen sporen van schilfers of roodheid achter, acne blijft weg en ik heb geen last van verstopte poriën. Mijn make-up is daarnaast makkelijker aan te brengen omdat m`n huid gewoon straalt en goed in balans is. De geur en de structuur staat me enorm aan.

Ik zou dolgelukkig zijn als het merk makkelijker te verkrijgen wordt, en ook via internet besteld kan worden. Maar het is zo’n topper – als ik het weer ergens kan kopen, dan zal ik dat zeker doen!”

Harriet:

Bij de meeste geteste producten zijn er altijd wel een of meer nadelen te vinden maar bij de John Frieda Full Repair lijn (roodkleurig) kan ik helemaal niets ontdekken.
Sinds de test heb ik natuurlijk ook andere haarproducten gebruikt. Ik vind het nu eenmaal leuk om nieuwe dingen te proberen maar ik val steeds weer op de Full Repair lijn terug. Dit werkt gewoon het beste en het is nog betaalbaar ook. Alle voordelen op een rij? Het doet wat het belooft: handelbaar, glanzend en verzorgd haar. Het schuimt lekker, heeft geen overdreven parfumlucht en de lijn zit in een goede verpakking: een kunststof statube met klikdop en handig pompflesje. Het is een herkenbaar en mooi design met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en nog vaak in de aanbieding ook bij de drogisten én makkelijk verkrijgbaar.”

[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=2012&m=12&a=54895&u=%2Fadvanced_search_result_v3.php%3Fkeywords%3Djohn%2Bfrieda%2Bfull%2Brepair”]

Rona:

Een favoriet kiezen uit alle fantastische producten die ik voor BeautyJournaal mocht testen, was nog niet zo simpel. Het werd tóch Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex. Met sommige merken en producten heb je gewoon een klik. De naam van Advanced Night Repair werd veranderd naar Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex, minstens nét zo fijn. Inmiddels is die ook al weer vernieuwd, en staat er nu ‘II’ achter. Die ken ik nog niet maar ga ik binnenkort zeker uitproberen. Echt al jaren is dit serum een favoriet van mij, een soort fijne constante. Waarom? Omdat mijn huid er snel prachtig glanzend door uitziet, het is altijd goed en een paar druppels doen the trick al waardoor je er superlang meedoet. Ik zei het twee jaar geleden al in mijn review ‘oude liefde roest niet’. Uit ervaring kan ik zeggen dat ook het eyecomplex geweldig is, lees de review van Sabine maar eens.”

[bestelbutton url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21361&url=http%3A//www.bol.com/nl/p/estee-lauder-advanced-night-repair-recovery-complex/9200000007373849/&f=TXL&name=estee%20lauder”]

 

Lees ook:

Lees ook