Heerlijk parfum voor in je haar!

02:25 - 01:27
luistertijd 02:25 - leestijd 01:27

Chanel Chance Eau Tendre hair mist

SONY DSCIn 2003 kwam Chanel Chance voor het eerst op de markt gevolgd door Chance Eau Tendre in 2010. Chance betekent ‘geluk’ in het Frans en vandaar dat de flacon ook een ronde vorm heeft gekregen; het staat voor het ‘wheel of fortune’.

Chance is een frisse, jeugdige en sprankelende geur. Het is eigenlijk een soort ‘frisse wind’ in het huis van Chanel. Niet alleen de vormgeving van de flacon is anders, ook de geur is anders dan wat je van Chanel zou verwachten. Het is minder klassiek.

De geur is onderverdeeld in drie ‘noten’:

De claims:

portret tessaTessa concludeert:

Wat leuk zeg: een parfum voor je haar en dat van zo’n luxe merk! Vroeger spoot ik ook wel eens eau de toilette in mijn haar maar dat droogde mijn haar helaas uit. Dat doet dit parfum gelukkig niet, ondanks dat vleugje alcohol – er zitten natuurlijk ook voldoende beschermende stoffen in, zoals de siliconen.

Chanel Chance Eau Tendre hair mist zit in een chic flesje dat ook nog eens makkelijk mee te nemen is in je handtas, om in de loop van de dag nog een beetje bij te sprayen. Je hoeft maar zachtjes op de spray te drukken en het komt er vernevelend uit. Een paar spuitjes zijn dus genoeg voor je hele haar.

De geur is heerlijk: bloemig en fruitig,  waar ik zelf dol op ben. Toen ik de hair mist testte, had ik diezelfde avond een feestje dus ik sprayde nog een keertje om de heerlijke geur weer te ruiken. Deze hair mist kun je zowel naar je werk als ’s avonds naar een feestje opsprayen. Het is een subtiele geur die zeer aangenaam is. Ik ga de eau de toilette van hetzelfde merk ook kopen om de heerlijke geur ook op mijn polsen en hals te spuiten. Chance Chanel Hair mist is verkrijgbaar in 35 ml.

Lees ook