In de leer bij Medik8: foto's en quotes

05:28 - 03:17
luistertijd 05:28 - leestijd 03:17

 

Rona:

Ik heb de Dermaroller behandeling ondergaan met naaldjes van 0,5 mm. Dat was soms best gevoelig. Daarna gingen er diverse serums op mijn huid: Growth Factor, Red Alert (tegen couperose) White Balance (tegen pigmentvlekken), C-Tetra en Hydra8 maar dan in de ‘post treatment’ versie. Al die laagjes, dat het dus zo kan.

Ik overweeg behandelingen met de Dermastamp (fijner dan de Dermaroller en speciaal voor tere en gevoelige delen); wellicht helpt het tegen de witte kringen rond mijn ogen. En had ik nu maar de Pretox Eyelift en de Pretox Pout (voor de lippen) gekocht! Hopelijk komt er snel in Zeeland een salon met Medik8!  PS: Lees hier nog een artikel van BeautyJournaal’s Monique over ‘rollen’ in het algemeen.

Yildiz:

Angstvallig heb ik de skinneedling behandelingen deze middag aanschouwd. Een roller met naaldjes tussen de 0,3 mm voor thuisgebruik tot 1.5 mm voor medisch gebruik, waarmee ‘een veilige, simpele en pijn vrije behandeling’ gedaan kan worden, tegen bijvoorbeeld wallen, lijntjes en littekens. De werking van de ontwikkelde Medik8 huidproducten schijnt toe te nemen, doordat deze dieper in de huid kunnen dringen, nadat de huid eerst bewerkt is met minuscuul kleine gaatjes. Zoals ik vermoedde, blijkt het skinneedling niet geheel pijnloos te zijn, nadat mijn collega tester uit de stoel wipt en verhaal doet….

Maxim:

Medik8 werkt vooral met werkzaam bewezen ingrediënten. Dat geeft vertrouwen. Omdat er met vrij hoge percentages wordt gewerkt, kun je het alleen bij de schoonheidsspecialiste kopen. Medik8 mag van mij net iets meer nadruk leggen op wat er in zit aan hoogwaardig stoffen, en iets minder op wat er niet in zit: die parabenen, sulfaten en zeep.  Ik snap het natuurlijk wel: Medik8 wil haar veiligheid communiceren.

Gerti:

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Al jaren ben ik nieuwsgierig naar de dermaroller, maar ik ben er ook huiverig voor. In de salon wordt een dermaroller met naaldjes van 0,5 mm gebruikt. Dat lijkt heel klein, maar ik heb het wel gevoeld. Vooral op mijn voorhoofd en jukbeen waar mijn huid dun is. In tegenstelling tot wat je zou denken, bloedde het niet, maar ik zag wel behoorlijk rood. De doorbloeding van mijn huid was goed gestimuleerd. De volgende dag zag ik nog steeds rood. Gelukkig kon het makkelijk met een poedertje gecamoufleerd worden. Ik heb er nu een gekocht voor thuisgebruik. Jullie kunnen binnenkort een review verwachten!

Dorine:

Medik8’s Jessica ‘stempelde’ met de Dermastamp mijn oogomtrek, lipcontour, neus-lippenplooi en gezichtslittekentje. Het was een beetje pijnlijk (zoals epileren) maar heel goed te doen. Ik kon het niet laten ook de Dermastamp te kopen. Je hoort er binnenkort meer over.

Ondanks als testpanellid al heel wat goede producten voorbij heb zien komen, ben ik uitermate nieuwsgierig geworden naar dit relatief jonge merk. Zelfs zo nieuwsgierig dat mijn dagelijkse verzorgingsprotocol inmiddels geheel uit Medik8 producten bestaat!

Jolanda:

Barstensvol antioxidanten, parfumvrij en ook nog zonder zepige ingrediënten en parabenen! Waarom toevoegen als het ook zonder kan….

Ik kreeg met mijn gevoelige huid een Papaya-peeling. Prima, na afloop geen droge plekjes, jeuk of roodheid. Door die garantie en gevoel dat ik met een pro te maken had, ging ik met een goed gevoel in de behandelstoel om de peeling te ondergaan. De volgende dag heb ik nog steeds een glad en zacht huidgevoel.

Marte:

Ik voelde me totaal in de watten gelegd. Ik heb een vrij gevoelige huid, maar ik heb geen enkel moment last gehad van de stoffen die gebruikt werden. Mijn huid voelt de volgende dag als herboren aan. De behandeling was de energieboost die het even nodig had. Ik straal gewoon! Ik hoef minder foundation en blusher te gebruiken. Mijn crèmes trekken heel goed in. Wat een aanrader!

Debbie:

Medik8 leek me een wat medisch merk en dit associeerde ik met laboratoria en wat al nog niet meer.
Medik8 houdt zich bezig met veel onderzoek en dan specifiek gericht op de gevoelige huid. Dat klinkt me wel prettig in de oren. Met specifieke anti-aging producten heb ik niet zoveel. Medik8 claimt groen te zijn in verpakking, afbreekbaarheid en huidveiligheid. Ik ben benieuwd hoe de producten gaan bevallen.

Sabine:

Wat een dag was dit! We maakten veel lawaai, we kregen massages en spannende behandelingen met de Dermaroller, veel boeiende achtergrondinformatie, een tas vol producten en we maakten lol. Uitstekende ingrediënten voor een geslaagde workshop!

Anja:

Het idee dat je je serum insluist met behulp van de roller, vind ik heel goed. Er ligt nadruk op behandeling van de gevoelige huid, ook dat spreekt me aan. Ik heb n.l. vrij snel last van uitslag/jeuk waar ik dan medicatie tegen in moet nemen. Ik heb nu de Cream  Cleanse gebruikt en mijn huid reageert daar prima op!

Lees hier alles over Medik8 in het speciale merkdossier op BeautyJournaal. En binnenkort gaat de groep vertellen over de ervaringen met de producten voor thuisgebruik.

Wil je meer weten over de mensen in het BeautyJournaal testpanel? Lees hier verder..

Lees ook