Terug naar de winkel
Drunk Elephant Protini™ polypeptide crème

Deze crème zit boordevol collageenstimulerende peptiden maar ook met peptiden die voor huidontspanning zorgen. De gelcrème is luchtig en trekt snel in. Je huid krijgt glow!

Drunk Elephant

Gerti is groot fan van deze crème. Hij zit boordevol collageenstimulerende peptiden maar ook met peptiden die voor huidontspanning zorgen. De gelcrème is luchtig en trekt snel in. Haar huid krijgt er een mooie glow van.

De crème zit  in een luchtdichte pot. Je duwt aan de bovenkant en er komt precies genoeg uit voor je gezicht. Ze zou willen dat alle cremes zo verpakt waren. Je voorkomt oxidatie en de crème is beschermt tegen de inwerking van bacteriën (door je vingers).

Gerti schrijft: 'Deze moisturizer bevat behalve hydraterende ingrediënten ook  9 verschillende peptiden waaronder EGF (epidermaal groei factor), FGF (fibroblast groei factor)  en matrixyl 3000, een peptide cocktail die al vele jaren in cosmetica gebruikt wordt tegen rimpels. Ik hou van producten  met meervoudige werking. De peptiden staan hoog in de inci; ik kan  hierdoor aannemen dat ze hoog geconcentreerd zijn.'

De Protini crème heeft een gelachtige structuur, is licht en luchtig. Mijn normaal gecombineerde huid krijgt een mooie glow. De spf erna rult niet en bijft goed zitten. Een mooi product voor alle huidtypen. Hij trekt makkelijk in en hydrateert mijn huid goed. Als je een extreem droge huid hebt, is deze crème misschien niet rijk genoeg.

Lees Gerti's complete review over dit product en andere producten van Drunk Elephant hier.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook