De nieuwe maandfavorieten!

14:45 - 08:51
luistertijd 14:45 - leestijd 08:51

Harriet:

“Ik ben pas sinds dit voorjaar een aparte crème voor mijn voeten gaan gebruiken en de eerste beste crème die ik kocht was meteen raak: Le Couvent de Minimes Baume du Radonneur (vertaald: balsem voor de wandelaar). Normaal ben ik helemaal niet van de geparfumeerde cosmetica, maar dit ruikt zo lekker kruidig en natuurlijk met rozemarijn, munt en citroen. Goddelijk! De witte balsem zit in een aluminium tube met een heerlijk ouderwetse rode print erop. Het hydrateert je voeten, maakt ze zacht en fris met sheabutter en negen plantenextracten. Volgens het verhaal worden alle producten naar een oud recept en in het klooster van Minimes gemaakt. Hoe romantisch. Tip: zowel de handcrème als de voetcrème neem ik altijd mee op reis in het vliegtuig in 25ml verpakking. Smeren helpt tegen de droogheid, maar vooral de geur is extra lekker en verfrissend in de zuurstofarme muffe lucht van de cabine. Een opkikker en verzorging in één! Le Couvent de Minimes, Baume du Radonneur pour les pieds kost €13 voor 75ml.”

Bestel hier nog meer producten van dit merk:
[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=195915&a=2284708&g=19018540&url=http://www.iciparisxl.nl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/IPXL-IPNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewStandardCatalog-Browse?CatalogCategoryID=JJjAqLsBYakAAAEmVJIabQSU”]

Yvonne:

“Mijn favoriet is Colgate Max White One. Door de reclame werd ik toch nieuwsgierig naar deze tandpasta. Hij zit in een handige tube met een flipdop. De tandpasta heeft een blekende werking: na één week kun je inderdaad stellen dat je tanden ietsje lichter zijn. Verwacht hier niet van dat gele tanden ineens wit zijn, maar je ziet wel verschil; ze zijn écht witter. De smaak van de tandpasta is heerlijk fris, menthol-achtig. Er is fluoride toegevoegd. Je voelt tijdens het poetsen dat hij iets schuurt. De micro-kristallen zorgen juist voor het blekende effect. Dit wordt ook bij tandartsen gebruikt maar dan in een verhoogde dosering. In de lijn van deze Max White One is ook nog een mondwater en tandenborstel verkrijgbaar. Ik heb echter mijn gewone tandenborstel gebruikt. Het best kun je om de drie weken een weekje Colgate Max White One gebruiken. Niet iedere dag, het zou je glazuur kunnen aantasten door het teveel schuren. Na het poetsen voelen je tanden heerlijk gepolijst aan, heerlijk glad en fris. Voor mensen die meer last hebben van vlekken op de tanden is er een nieuwe variant: Colgate Max White One ‘intense’. Colgate Max White One kost €3,99 voor 75ml.”

Bestel hier met korting:
[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=2012&m=12&a=54895&r=tandpasta&u=%2Fcolgate-tandpasta-white-p-52252.html”]
Anja:

“Mijn product van de maand augustus is Professional Make-up Kwastenreiniger van Kruidvat. Deze hangt bij de afdeling kwasten en de nagelknippertjes. Normaliter gebruik ik de reinigers van Bare Minerals, Make-up Studio (ruikt agressief en reinigt optimaal) of de Fantasia Pinselreiniger. Hoofdbestanddeel van een reiniger is alcohol, wat bacteriën doodt en snel verdampt. De reiniger van Kruidvat is gekleurd, ruikt bloemig en zit in een nagellakremover-fles met druppeldopje waar je goed mee kunt doseren. Overigens heb ik nu een parfumverstuiver gevuld zodat ik op mijn kwast kan sprayen en heb deze in mijn make-up koffer gedaan. Na gebruik van een creamy eyeshadow maak ik altijd mijn kwast schoon. Overige kwasten reinig ik eens per week. Deze reiniger reinigt wellicht iets minder agressief als ik het vergelijk met de reiniger van Make-up Studio maar doet zeer zeker niet onder voor de andere twee. Mijn kwasten zijn goed schoon en zien er nog steeds als nieuw uit. Een échte aanrader! Het kost €2,99 euro voor 200 ml.”

Bestel hier de brush reiniger van MAC:
[bestelbutton url=”http://ad.zanox.com/ppc/?25149566C794287226&ulp=/m-a-c-brush-cleanser-2131011217?chl=1&fh_secondid=2131011217&fh_lister_pos=1&fh_location=%2f%2fcatalog01%2fnl_NL%2fcategories%3C%7Bcatalog01_40%7D%2fbrand%3E%7Bm_a_c%7D%2fkitessential_m_a_c%3E%7Btools%7D&fh_refview=lister&fh_secondid2=213101121700000″]

Roos:

L’Eau Froide van Serge Lutens is niet wat je verwacht bij de vaak wat zwaardere geuren van dit merk. L’Eau Froide geeft me het ultieme gevoel van een verfrissende douche. Het klinkt wat oneerbiedig, maar enerzijds ruikt de geur vertrouwd wanneer je denkt aan vele douche-producten. L’Eau Froide overstijgt deze gelukkig wel. Een opwekkende pepermunt golf overspoelt allereerst mijn neus. En dan komt het. Er zit een duidelijke noot in van wierook en met name die combinatie naast diverse andere ingrediënten, werkt zo verslavend dat ik eraan wil blijven ruiken. L’Eau Froide is een echte unisex geur en doet zijn naam (‘koud water’) eer aan. De geur is origineel in zijn eenvoud, houdt urenlang en blijft heel constant. L’Eau Froide van Serge Lutens kost €62 voor 50ml. ”

Bestel hier met korting:
[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=195915&a=2284708&g=19018540&url=http://www.iciparisxl.nl/nl_BE/SERGE-LUTENS/L-eau-froide/cbh4cKAwttShwAAAE.CDhK9HxZ?ShowProductImageView=”]

Berna:

“Sinds ik de trotse eigenaar ben van een ELFJE (elektrische fiets van Ebike) kom ik weer wat vaker in ‘de stad’ en natuurlijk loop ik dan mijn favoriete winkel Douglas binnen. Helemaal fijn en gezellig als Ilja aanwezig is, want dan nemen we de nieuwe producten even door. Nu is dit geen nieuw product maar ik kende het eerder niet: de make-up remover sponge van Annayake. Een zacht doekje om make-up te verwijderen. Je gebruikt het in combinatie met je cleanser. De eerste keer heb ik mijn gezicht gereinigd op de voor mij gebruikelijke manier (cleanser verwijderen met tissue) om het daarna te reinigen met cleanser en het doekje. Ik had die dag geen make-up gedragen en ook geen gekleurde dagcrème en dan toch zag je op de witte doek een ietwat bruinige gloed. Kijk, dit blijf ik dus mooi gebruiken. Het doekje kan trouwens in de wasmachine, wel zo hygiënisch. Het kost €12,95 per doekje.”

Bestel hier het luxe reinigingsdoekje van Kanebo Sensai:
[bestelbutton url=”http://ad.zanox.com/ppc/?25149566C794287226&ulp=/sensai-silky-purifying-sponge-chief-2094090011?chl=1&fh_secondid=2094090011&fh_lister_pos=0&fh_location=%2f%2fcatalog01%2fnl_NL%2fcategories%3C%7Bcatalog01_40%7D%2fbrand%3E%7Bsensai%7D%2fcategories%3C%7Bcatalog01_40_740%7D%2fcategories%3C%7Bcatalog01_40_740_3080%7D&fh_refview=lister&fh_secondid2=209409001100000″]
Marte:

“Mijn favoriet van de maand is O.P.I Foot Soak uit de O.P.I Pedicure lijn. Via Amerikaanse bestelwegen ben ik aan dit goedje gekomen. Het reinigt de huid en weekt een beetje (door de gepatenteerde Avocado Lipid Complex) zodat je eventuele andere producten uit de Pedicure lijn beter kunt gebruiken, bijvoorbeeld een scrub, een masker en de hydraterende en verzorgende crèmes. Ik gebruik dit product alleen als voetenbadje, waarna ik een eeltrasp over m`n voeten haal en een crème van merk X aanbreng. Het ruikt heerlijk fris naar grapefruit en bevat een kleine hint van Tea Tree olie. Het kost €15,25 voor 125ml.”

Bestel hier de heerlijkste producten om een voetenbadje te maken:
[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=2012&m=12&a=54895&r=voetenbad&u=%2Fvoet-verzorging-voetenbad-c-361_365_2617_158.html”]
Gerti:

“Ik heb de zomer gebruikt om mijn huid tot rust te laten komen; even geen producten getest maar lekker gesmeerd met mijn eigen favorieten: het Lacsal serum van Dr Pickart, dat te lang ongebruikt in de kast heeft gestaan en de holistische verzorging van Sensai Cellular Performance. Deze producten hebben mijn huid een mooie gezonde gloed gegeven. Lacsal serum combineert 1,5% salicylzuur met 8,5% melkzuur. Ik gebruik dit ’s ochtends op de T-zone en verdeel het vandaar over de rest van mijn gezicht. Het serum prikkelt een beetje maar dat vind ik prettig. Na 10 minuutjes vervolg ik met het Sensai ritueel: dubbele hydratatie. Bij de lotion gebruik ik de saho massage, bij de emulsie de musculift techniek voor meer stevigheid. Het resultaat is een mooie, fijne poriënstructuur en een goed gehydrateerde, stevige huid.”

Bestel hier Kanebo Sensai CP Emulsion II:
[bestelbutton url=”http://ad.zanox.com/ppc/?25149566C794287226&ulp=/sensai-cp-emulsion-ii-moist-2094090031-209409003100000?fh_start_index=24&chl=1&fh_secondid=2094090031&fh_lister_pos=41&fh_location=%2f%2fcatalog01%2fnl_NL%2fcategories%3C%7Bcatalog01_40%7D%2fbrand%3E%7Bsensai%7D%2fcategories%3C%7Bcatalog01_40_740%7D&fh_refview=lister&fh_secondid2=209409003100000″]
Rona:

“Mijn product van de maand heeft deze keer niets met beauty te maken maar wel met gezondheid en die wilde ik jullie niet onthouden. Vlak voordat ik moest vliegen, voelde ik een blaasontsteking opkomen en belde mijn huisarts voor antibiotica. In de apotheek stond een display ‘Cystiberry, behandelt en voorkomt blaasonsteking’. De apothersassistente had er nog geen ervaring mee maar ik las dat één tablet 500 mg Cranberry-Active™ bevatte. Voor behandeling van blaasontsteking 2x dgs een tablet, als 15-daagse kuur te gebruiken, ter voorkoming 1x per dag. Ik nam voor de zekerheid ook de antibiotica mee maar die heb ik niet hoeven gebruiken; na anderhalve dag had ik nergens meer last van. Briljant dat je op die manier een antibiotica kuur kan vermijden. Want dat is toch altijd een aanslag op je lichaam; de darmflora raakt uit balans en veel vrouwen krijgen erna een schimmelinfectie. Bovendien raken steeds meer bacteriën resistent, een zorgwekkende ontwikkeling. In 2012 werd er 1,7 miljoen keer antibiotica voorgeschreven voor een blaasontsteking! Het mag duidelijk zijn dat een beetje minder wel mag. Cystiberry bevat, in tegenstelling tot andere vergelijkbare producten, cranberryextract van de hele bes. Het bestrijdt de E.coli bacterie (verantwoordelijk voor een groot deel van de blaasontstekingen) en legt een laagje om de bacterie en voorkomt daardoor dat die zich aan de cellen van de blaaswand, nieren en urinewegen hecht. Ook maakt het de urine zuurder waardoor bacteriën minder goed gedijen. Ik vind het een voorbeeld van een product waarvan er veel meer op de markt zouden moeten komen. Eigenlijk zou het in het vergoedingenpakket thuishoren. Cystiberry Roter bevat 30 tabletten en kost €19,95 (soms is het in de aanbieding).”

[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=2012&m=12&a=54895&r=blaasontsteking&u=%2Fadvanced_search_result_v3.php%3Fkeywords%3Dblaasontsteking”]

Jolanda:

“Mijn favoriet van deze maand is de Decubal Hoofdhuid kuur. Door de warmte en het verven van mijn haar had ik schurft op mijn kop met een jeuk die gekmakend was. Haarmaskers werkten niet en de jeuk werd er alleen maar erger van. Toch maar naar de drogist gegaan en gevraagd of ze wat tegen de schurft hebben. Enigszins vreemd werd ik aangekeken maar na wat toelichting ging ik met een kuurtje voor de hoofdhuid van Decubal de deur uit. Na het wassen gebruikt en na de menthol-shock ervaring verdween de jeuk langzamerhand. Heerlijk, wat een opluchting!”

[bestelbutton url=”http://tc.tradetracker.net/?c=2012&m=12&a=54895&r=hoofdhuid&u=%2Fdecubal-hoofdhuid-kuur-p-12102.html”]

Maxim:

“De Irish Leather van Memo wil ik tot mijn favoriet van de maand augustus benoemen. Het is de eerste geur van de leerparfums serie in de nieuwe collectie van MEMO. Ik heb deze geur meegenomen om te testen voor BeautyJournaal en ik merk dat ik het elke keer met veel plezier draag. En elke dag dat ik deze geur op heb, zorgt het voor een leuke belevenis. Hoe komt het? Het is een complexe geur met meerdere aspecten. Het opent zich vrij langzaam en laagje voor laagje laat het zijn verschillende kanten zien. Het vermaakt me met de bekende thema’s, die ik uit andere geuren al ken en leuk vind. En daarnaast zorgt het ook voor de verrassende variaties. Neem bijvoorbeeld een heerlijke duo van iris en groene noten. Een klassieker uit de tijden van Chanel 19 wat hier op een vrij moderne wijze is gedecoreerd. Of de vele verrassende accenten van groen wat naar de prachtige landschappen van Ierland verwijst. Zo’n kleurenspel had ik ook bij Untiteled van Martin Margiela gemerkt. Of een heerlijke voorjaarsbriesje zoals in Balenciaga Paris L’Essence. Er worden meerdere bekende en geliefde thema’s aan mij getoond en toch blijft Irish Leather een eigen karakter behouden. Een vrij populaire en hippe groene thema op een basis van kruidig leer en zoethoutige iris. Het kost €163 voor 75ml.”

Ook zo’n heerlijke, vrouwelijke geur met nuances van luxe leer, poederachtige noten en vanille is deze:
[bestelbutton url=”http://ad.zanox.com/ppc/?25082188C1083803586&ulp=/chloe-love-chloe-eau-intense-30-ml-eau-de-parfum-spray”]
Judy:

“Mijn maandfavoriet voor augustus is de Lancome Hypnose Drama extra black, gehuld  in een flamenco-achtige stippenjurk ontworpen door Alber Elbaz, hoofdontwerper van Lanvin. Ik gebruik al twintig jaar de Definicilis van Lancome. Ik heb regelmatig andere mascara’s uitgeprobeerd, maar geen één gaf een beter resultaat dan de Definicils. Tot ik twee weken geleden de Lancome Hypnose Drama kocht. De mascara met het welgevormde supersized borsteltje maakt de wimpers vol en lang. Het lijken bijna nepwimpers; zo’n mooi resultaat krijg ik. De kleur Extra Black maakt de oogopslag ook veel intenser dan de kleur Black. Dit is mijn nieuwe favoriete mascara! Daarnaast is het design door Alber Elbaz echt geweldig, ik word er helemaal vrolijk van.  De Lancôme Hypnose Drama extra black by Alber Elbaz kost €33.”

[bestelbutton url=”http://ad.zanox.com/ppc/?25149566C794287226&ulp=/lancome-hypnose-drama-2124050035?chl=1&fh_secondid=2124050035&fh_lister_pos=3&fh_location=%2f%2fcatalog01%2fnl_NL%2fcategories%3C%7Bcatalog01_40%7D%2fbrand%3E%7Blanc_me%7D%2fcategories%3C%7Bcatalog01_40_840%7D&fh_refview=lister&fh_secondid2=212405003500000″]

Lees ook