L’Oréal, Gladskin, Olaz, Clarins, SensioNAIL, injectable van Volbella, Garnier, Babyliss..

08:00 - 04:48
luistertijd 08:00 - leestijd 04:48

Wat zijn de best gelezen merkennieuwtjes van 2013? Bekijk de top 10 hieronder!

1. L’Oréal Paris: Big Manga Eyes mascara

L’Oréal kwam vorig jaar met een mascara geïnspireerd op Manga, een strip die oorspronkelijk uit Japan komt (zeker niet te verwarren met animatie). De personages worden Manga-figuren genoemd die bekend staan om hun grote sprekende ogen en prachtige haren. Sterker nog, volgens L’Oréal wanen we ons een echte Manga-figuur met de nieuwste Miss Manga mascara. Zo krijgen we er mooie, volle wimpers dankzij uniek 360 graden borsteltje.

Benieuwd? Bekijk hier het volledige artikel over de L’Oréal Miss Manga mascara.

2. SensatioNAIL: gelnagels

SensatioNail werd in 2011 geïntroduceerd in Amerika. Dankzij het thuisconcept om je nagels te doen ipv in de salon, groeide het bedrijf gestaag: de starterskit is de grote hit.

De belofte is dat de gelnagellak tot twee weken lang er erg goed uit zou blijven kunnen zien. BeautyJournaal’s Jessica was aanwezig bij het persevent in Amsterdam.

Lees hier haar report over SensatioNAIl gelnagels.

 

3. Babyliss: HOT & COLD waxing lijn

Babyliss kwam in 2013  met de HOT & COLD waxing lijn die binnen een mum van tijd je benen superglad maakt. De productlijn bestaat uit een elektrische Wax Roll-on apparaat dat je benen geleidelijk van warme wax voorziet. Op het handige indicatievenster is het wax-niveau op de roller te vinden. Zo weet je altijd de juiste hoeveelheid te gebruiken en gebruik je nooit teveel! Na het rollen strip je heel gemakkelijk haartjes van je lichaam, gezicht of oksels. Voor de Cold wax heb je geen apparaat nodig maar warm je heel gemakkelijk de strips tussen je handen op binnen enkele seconden.

De rest van het artikel over de Babyliss HOT & COLD waxing lijn lees je hier.

4. Garnier Spot Corrector

Last van vlekjes? Die ga je te lijf met Garnier’s Spot Corrector. De Dark Spot Corrector bevat een hoge concentratie pure vitamine C (5%) welke bekend staat om haar krachtige anti-oxidanten. Deze dosering zorgt voor een milde, maar effectieve exfolierende werking op het micro-oppervlak van de huid. Nieuwe cellen in je huid komen zodoende sneller naar boven waardoor je teint gelijkmatig wordt en er minder kleurverschillen zijn. Een van de claims: Na 4 weken zijn oneffenheden bij 73% van de testvrouwen (107 personen) verminderd.

Lees hier het volledige artikel over de Garnier Spot Corrector.

 

5. L’Oréal Paris & Vichy crème met LR2412

Het is een vast gegeven in cosmetica-ontwikkeling bij grote concerns dat een nieuwe stof vaak als eerste in de meest luxe, dan wel als meest innovatief bekend staand merk wordt verwerkt, om de campagne voering goed op gang te brengen. Het L’Oréal concern heeft dat dit keer met LR 2412 gedaan. Het stofje, een exfoliator die de teint stralender moet maken, werd in 2011 in Lancôme’s luxe Visionnaire lijn verwerkt.

Nu komen zowel L’Oréal Paris als Vichy met nieuwe productlijnen waarin deze stof verwerkt is. Opmerkelijk dat ze gelijktijdig komen trouwens, meestal zien we dat niet gebeuren. Maar goed, het is een leuk verhaal, omdat het ingaat op die teint: die je altijd maar frisser wilt hebben, en een huidgevoel dat altijd maar gladder moet kunnen.

Lees hier het volledige artikel van L’Oréal Paris & Vichy over het toverstofje LR2412.

6. Clarins: BB Skin Perfecting Cream

De BB cream van Clarins vormt een perfecte aanvulling op de Eclat Minute-lijn. Het is snel en makkelijk te gebruiken, het  geeft onmiddellijk een mooi resultaat. BB Skin Perfecting Cream is weldadig, maar toch licht, verzorgt uw huid en minimaliseert onvolmaaktheden op een natuurlijke manier. U behaalt een perfect resultaat zonder dat het lijkt alsof u make-up draagt.

BB Skin Perfecting Cream egaliseert de huidskleur en revitaliseert de teint in een eenvoudige stap. Het biedt een onberispelijke dekking die natuurlijk oogt. De creme bevat 3D radiance pigmenten voor een perfecte optische illusie. Verkrijgbaar in de kleuren light, medium en dark. Met optimale uv-bescherming en toegevoegde actieve stoffen die de huid beschermen tegen de inwerking van vrije radicalen, hydrateren en verzachten.

Bekijk hier het volledige artikel over de Clarins BB Skin Perfecting Cream.

7. Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate

Double Serum is meer dan een eenvoudig serum, het is de enige anti-aging behandeling die de vijf vitale huidfuncties boost die aan de basis staan van een mooie huid. Een ongekende prestatie, het beste van natuur en wetenschap in 1 product. Double Serum is de anti-aging behandeling voor vrouwen vanaf 25 jaar.

Dit serum is voortgekomen uit een baanbrekende technologie die Clarins in 1985 al toepastte: een dubbel serum met aparte hydro- en lipide fasen. In het nieuwe dubbelserum zijn nu de 20 meest krachtige plantenextracten die actief werken tegen huidveroudering verenigd. Zichtbare resultaten, geoptimaliseerd door een uiterst nauwkeurig afgiftesysteem en bewezen met een ongekende reeks tests: merkbaar minder rimpels, een huid die steviger aanvoelt, er egaler uitziet, veerkrachtiger is, minder zichtbare poriën bevat en weer straalt.

Lees hier het volledige artikel over de Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate.

8. Gladskin tegen rosacea

Zoals je weet leven er heel veel bacteriën op je huid. Bacteriën die hele nuttige dingen doen zoals het beschermen van je huid tegen indringers die haar ziek kunnen maken. Daar zitten overigens ook bacteriën tussen die, als ze de overhand krijgen, juist huidaandoeningen in de hand kunnen werken ofwel kunnen laten opspelen als ze toch al sluimerend aanwezig waren – of als je er aanleg voor hebt.

Nu is er in Nederland een bedrijf, Micreos Human Health, dat producten produceert die gericht bepaalde bacteriën doden en de rest met rust laten. Deze producten worden op de markt gebracht onder de naam Gladskin. De unieke technologie is ontwikkeld in samenwerking met verschillende universiteiten in Nederland, maar ook in Zwitserland, zoals het Federale Technologie Instituut ETH). Hierbij maakt men gebruik van de wapens van zg. fagen, of beter gezegd: bacteriofagen – wat bacterie-eters zijn. Dit zijn ongelofelijk ingenieuze anti-bacteriële virussen die geen effect op mensen, dieren of planten hebben maar wel van nature in grote aantallen op ons lichaam voorkomen, evenals elders in het milieu, van land tot oceaan.

Lees hier het volledige artikel over Gladskin.

9. Olaz Total Effects BB Cream

Olaz kon natuurlijk niet achterblijven op de BB cream trend. De BB cream uit de Olaz Total Effects huidverzorgingslijn belooft de doffe huid binnen vijf minuten een boost te geven.

De crème is een huidverzorger, beschermer (want met SPF15) en foundation in één en maakt de huid mooi egaal. Het kleurtje is te danken aan een vleugje Max Factor foundation. Het beste van beide werelden.

Benieuwd? Het volledige artikel over de BB cream van Olaz lees je hier.

10. Nieuwe injectable: Volbella

In januari vorig jaar vertelde de Amsterdamse injectables arts Joost Kroon ons vol trots dat hij met een try out bezig is met een nieuwe injectable van Allergan: Volbella. Deze nieuwe filler die dit jaar verder geïntroduceerd zal gaan worden target volledig op de lipzone: de fijne lijntjes, en het gebrek aan volume. Weer een nieuwe filler, denk je dan? Waarin is deze dan beter dan wat er al is? En hoe wordt gegarandeerd dat je hier geen veel te volle mond van krijgt (toch een veel gezien euvel helaas…)? Joost Kroon beantwoordt onze vragen.

Lees het volledige artikel over Volbella hier.

Lees ook