Stap in de wereld van de Manga...

01:48 - 01:04
luistertijd 01:48 - leestijd 01:04

Manga is een strip die oorspronkelijk uit Japan komt (zeker niet te verwarren met animatie). De personages worden Manga-figuren genoemd die bekend staan om hun grote sprekende ogen en prachtige haren. Nog zo’n leuk feitje: een Manga strip lees je van achter naar voren, dit om de Japanse manier van lezen te behouden.

Wat heeft L’Oréal daar nu mee te maken, horen we je denken? De nieuwste Miss Manga mascara is geïnspireerd op het wereldberoemde Japanse fenomeen. Sterker nog, volgens L’Oréal wanen we ons een echte Manga-figuur met de nieuwste Miss Manga mascara. Maar willen we dat eigenlijk wel?

Mooie, volle wimpers zijn al genoeg en dat is nu net wat de Miss Manga mascara claimt. Het 360 graden conische borsteltje is speciaal ontworpen om zowel de boven- als onderste wimpertjes gemakkelijk te omhullen. Daarnaast zorgt het flexor systeem ervoor dat de steel van de mascara makkelijk te buigen is en je deze in iedere gewenste richting kunt buigen. Handig.

De claims:

De Miss Manga mascara is vanaf augustus te koop voor €14,49.

[bestelbutton url=”http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21361&url=http%3A//www.bol.com/nl/p/l-oreal-paris-miss-manga-mascara-black/9200000018276220/&f=TXL&name=mascara”]

 

 

Lees ook:

Lees ook