Voor betere opname van voedingsstoffen

02:52 - 01:43
luistertijd 02:52 - leestijd 01:43

Double Serum is meer dan een eenvoudig serum, het is de enige anti-agingbehandeling die de vijf vitale huidfuncties boost die aan de basis staan van een mooie huid. Een ongekende prestatie, het beste van natuur en wetenschap in 1 product. Double Serum is de anti-aging behandeling voor vrouwen vanaf 25 jaar.

Dit serum is voortgekomen uit een baanbrekende technologie die Clarins in 1985 al toepastte: een dubbel serum met aparte hydro- en lipide fasen. In het nieuwe dubbelserum zijn nu de 20 meest krachtige plantenextracten die actief werken tegen huidveroudering verenigd. Zichtbare resultaten, geoptimaliseerd door een uiterst nauwkeurig afgiftesysteem en bewezen met een ongekende reeks tests: merkbaar minder rimpels, een huid die steviger aanvoelt, er egaler uitziet, veerkrachtiger is, minder zichtbare poriën bevat en weer straalt.

Cellen moeten energie produceren in de vorm van ATP (adenosinetrifosfaat) om goed te kunnen functioneren. Daartoe hebben ze voedingsstoffen nodig, zoals koolhydraten, vetten en eiwitten.  Uit tests op gereconstruceerde huid blijkt dat de opname van koolhydraten met 12% toenam, de opname van vetten met 20% en de opname van eiwitten met 19%.

Het unieke hydrolipidensysteem van dit serum bevat actieve stoffen die in water of olie oplosbaar zijn en door de gescheiden presentatie in de flacon toch samen gecombineerd kunnen worden. Door deze dubbele formule is er geen kans op incompabiliteit of instabiliteit en zijn er geen emulgatoren nodig.

Het serum bevat:

Uit een test met 197 vrouwen blijkt 82% een stralender huid te ervaren, 73% een egalere huid en 88% een zachtere huid. 86% ervaart een steviger huid, 79% ervaart minder rimpels, 88% ervaart minder zichtbare poriën.

30 ml kost 72,50 euro. Te koop vanaf februari 2013.

Wat BeautyJournaal nog meer schreef over Clarins:

Lees ook