Ook Olaz sluit aan - bij de gekte

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Alsof er al niet genoeg BB creams op de markt zijn. Nu komt ook Olaz met een eigen BB cream. Het kan niet op, zullen we maar zeggen.

De BB cream uit de Olaz Total Effects huidverzorgingslijn belooft de doffe huid binnen vijf minuten een boost te geven. De crème is een huidverzorger, beschermer (want met SPF15) en foundation in één en maakt de huid mooi egaal. Het kleurtje is te danken aan een vleugje Max Factor foundation. Het beste van beide werelden.

 

De claims:

De BB cream Olaz Total Effects is verkrijgbaar in Light en Medium en kost €21,99. Wij vermoeden dat je het beste light en medium kunt mengen voor een goede tint, als je huid al lichtjes door de zon gekust is. Medium is vrij donker voor de witte huid, en de light is weer erg licht. Vanzelfsprekend zitten er alle goede verzorgende stoffen in, die je van Olaz mag verwachten, zoals het niacinamide.

ps: mocht je naar Amerika gaan, koop dan de CC cream van Olaz eens, die is echt TOP (in medium tint)! En neem er dan ook nog een voor Monique mee….-smeekt ze.

Lees ook:

Lees ook