Rekent af met pigmentvlekken...

02:02 - 01:13
luistertijd 02:02 - leestijd 01:13

Of je 20, 30 of 50 jaar bent, in elke leeftijdsklasse kan je huid last hebben van vlekjes. Dat komt door de zon, door littekentjes als gevolg van acne of hormoonschommelingen. De vlekjes ontstaan door melanin, een bruin pigment dat de huidskleur bepaald. Als de productie hiervan sneller gaat dan normaal ontstaan er op je huid donkere vlekjes, ook wel pigmentvlekjes genoemd. Gelukkig is hier iets aan te doen. Garnier introduceert de Dark Spot Corrector.

Hoe het werkt

De Dark Spot Corrector bevat een hoge concentratie pure vitamine C (5%) welke bekend staat om haar krachtige anti-oxidanten. Deze dosering zorgt voor een milde, maar effectieve exfolierende werking op het micro-oppervlak van de huid. Nieuwe cellen in je huid komen zodoende sneller naar boven waardoor je teint gelijkmatig wordt en er minder kleurverschillen zijn.

De Dark Spot Corrector bestaat verder uit een complex van actieve ingrediënten die voorkomen dat donkere vlekjes verschijnen door de invloeden van buitenaf aan te pakken die melanogenese veroorzaken. Dit doet het product dankzij een krachtige werking tegen vrije radicalen. Daarnaast pakt het de vorming van vlekjes bij de basis aan door te voorkomen dat melininekorrels verspreiden dankzij een anti-dentrische werking op de melanocyten.

De claims:

De Dark Spot Corrector van Garnier kost €11,99.

Lees ook:

Lees ook