De kit is niet aan te slepen momenteel

03:13 - 01:56
luistertijd 03:13 - leestijd 01:56

Voor BeautyJournaal was ik aanwezig bij het persevent van SensatioNail in Italiaans restaurant Cinema Paradiso in hartje Amsterdam. Voor alle nagellakliefhebbers onder ons heb ik goed nieuws. Gelnagels zijn hot, en je kunt het nu ook zelf thuis doen!

Gelnagelak van SensatioNail

SensatioNail werd in 2011 geïntroduceerd in Amerika. Dankzij het thuisconcept groeide het bedrijf gestaag: de starterskit is de grote hit. De belofte is dat de gelnagellak tot twee weken lang er erg goed uit zou blijven kunnen zien. Het volgende wordt geclaimd:

Zelf ondergaan

Een paar jaar geleden haalde ik mijn diploma voor allround schoonheidsspecialiste. Ik heb op deze opleiding ook geleerd hoe je gelnagels moet zetten met tips. Dit vond ik altijd erg lastig, omdat je de gel aan brengt met een kwastje, maar je lakt de nagel niet. Luchtbelletjes moet je voorkomen. De op het event aanwezige nagelstylistes lieten me zien hoe makkelijk je met deze gellak werkt. Je brengt het aan als een gewone nagellak, het is binnen een minuut droog onder de LED lamp. De LED lamp heeft een aanzienlijk snellere uithardingtijd dan een UV-lamp, en gaat ook langer mee. Ook komt er geen warmte vrij, hierdoor ervaar je geen pijnlijk gevoel als je de lamp gebruikt.

Resultaat

Ik ben blij met het resultaat. Mijn nagels voelen stevig aan. Na een week zie ik toch een heel klein scheurtje in mijn nagel, maar al met al zien de andere nagels er verder goed uit. Ook vind ik het fijn om te zien dat mijn nagels iets gegroeid zijn. (Nagelbijt zenuwtrekje, oeps). De gel Polish Removal Tool moet gebruikt worden in combinatie met aceton. Ik weet dat aceton slecht is bij veelvuldig gebruik. Ik gebruik liever geen aceton en vijl de gelnagelak er gewoon af.  Dit is wel jammer.

Prijzen

De starters Kit kost ca € 70,- (let op, de prijzen verschillen per aanbieder). Hij bestaat uit 10 behandelingen en is verkrijgbaar in twee rode kleuren Raspberry Wine en Red.  Je krijgt er alle benodigdheden bij, zoals een LED lamp, gel cleanser, gel primer, gel base & topcoat en color gel polish.

Het kleur assortiment bestaat uit 12 Color Gel Polishes. Een gelnagellak kost ca €15,-. De Essential kit kost ca € 20,-: deze kit bestaat uit een gel Base & Topcoat (één product), een gelcleanser, watjes en een polijstvijl.

***SHOP! Bestel hier de SensatioNail  starterkit direct online!

De prijs van de SensatioNail Starter kit valt mee als we het vergelijken met de Pink Gellac Starter Set van PBC voor €109, en een bezoekje aan de nagelstyliste waar je ongeveer €45 voor moet betalen.

Bekijk hier een Amerikaans how-to filmpje hoe het werkt:

Lees ook:

 

Lees ook