De getinte perfectiecream van Clarins

01:56 - 01:09
luistertijd 01:56 - leestijd 01:09

Clarins introduceert nu ook haar eigen bijzondere BB Skin Perfecting Cream met sfp 25/PA+++

De BB cream van Clarins vormt een perfecte aanvulling op de Eclat Minute-lijn. Het is snel en makkelijk te gebruiken, het  geeft onmiddellijk een mooi resultaat. BB Skin Perfecting Cream is weldadig, maar toch licht, verzorgt uw huid en minimaliseert onvolmaaktheden op een natuurlijke manier. U behaalt een perfect resultaat zonder dat het lijkt alsof u make-up draagt.

BB Skin Perfecting Cream egaliseert de huidskleur en revitaliseert de teint in een eenvoudige stap. Het biedt een onberispelijke dekking die natuurlijk oogt. De creme bevat 3D radiance pigmenten voor een perfecte optische illusie. Verkrijgbaar in de kleuren light, medium en dark. Met optimale uv-bescherming en toegevoegde actieve stoffen die de huid beschermen tegen de inwerking van vrije radicalen, hydrateren en verzachten.

Dit zijn de verschillende manieren op de BB cream te gebruiken:

45 ml kost 32 euro.

+++++Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Clarins en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wat BeautyJournaal zelf over Clarins schreef:

Lees ook