Terug naar de winkel
La Roche-Posay Anthelios Mineral One spf 50

La Roche-Posay Anthelios Mineral One spf 50 bevat alleen titaandioxide en kleurpigmentjes. Heerlijk als dagbescherming en make-up. In 5 kleuren.

La Roche Posay

La Roche-Posay claimt met Mineral One spf 50 de eerste dagelijkse minerale bescherming voor de gevoelige huid te zijn, die slechts één mineraal UV-filter gebruikt voor een breed spectrum bescherming (UVA, UVB, IR-A en zichtbaar licht). Met titaandioxide. Het biedt een natuurlijke dekking, hydrateert je huid gedurende 24 uur.

Resultaten

Zeer hoge bescherming. Matterende dekking. Eenvoudig aan te brengen. Met behulp van één mineraal UV-filter (titaandioxide) levert het een breedspectrumbescherming om door UV veroorzaakte huidveroudering af te remmen. Denk hierbij aan rimpelvorming en pigmentschade.

Verrijkt met vitamine E en bronwater ter ondersteuning tegen oxidatieve stress door luchtvervuiling en infrarood licht uit zonlicht.

Beschikbaar in kleuren van light tot dark brown.

Gebruik

Dagelijkse lichte crème. Niet vet. Niet plakkerig. Matte en natuurlijke dekking. Breng aan als laatste stap van je huidverzorgingsroutine. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na transpireren of afdrogen.

Actieve ingrediënten

Titaan Dioxide, Hyaluronzuur, vitamine E.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook