Direct een stralende huid, een egale teint, van nature sublieme lippen.

03:02 - 01:49
luistertijd 03:02 - leestijd 01:49

Direct een stralende huid, een egale teint, van nature sublieme lippen…

Deze universele lijn is bedoeld voor alle vrouwen! Voor de vrouw die zich heel graag opmaakt maar ook zeker voor de vrouw die daar iets minder voor voelt: deze Eclat Minute producten bevatten formules die de opperhuid verzorgen en de kwaliteit ervan verbeteren, zeer natuurlijke tinten die zich aanpassen aan de huid en vooral zeer eenvoudig te gebruiken producten die u in een handomdraai aanbrengt.

Handige producten om altijd in uw handtas te hebben, ideaal voor een snelle schoonheidsboost.

 

Eclat Minute Embellisseur Lèvres, € 15,50

Deze smeltende gel heeft een heerlijk parfum. Dankzij het 3D-pigment krijgen de lippen een prachtige glans en zien zij er vol uit. Embellisseur Lèvres herstelt, beschermt en maakt de lippen op een natuurlijke manier mooier.

Eclat Minute Embellisseur Tein, € 27,00

U bent verzekerd van een stralende teint. Dit product is voorzien verrijkt met een 3D-pigment waardoor het licht weerkaatst en de huid er stralend uitziet, u heeft een frisse en uitgeruste look.

Lisse Minute Base Comblante, € 26,50

Het geheim van een geslaagde make-up? Meng Lisse Minute Base Comblante met de foundation en breng het aan over uw dagcrème. De ideale combinatie van make-up en verzorging voor een spectaculair schoonheidseffect. Natuurlijk ook enkel en alleen over uw dagcreme aan te brengen, dit wonderpotje egaliseert en vult verwijde poriën, rimpeltjes en kleine oneffenheden in de huid perfect op.

Eclat Minute Pinceau Perfecteur, € 26,50

De magische pen die tekenen van vermoeidheid laat verdwijnen en schaduwzones oplicht voor een sprankelende teint is onmisbaar in iedere handtas. Wanneer creeert highlights wanneer u dit product aanbrengt op de jukbeenderen, de arcadeboog, het voorhoofd en de kin. Het resultaat is spectaculair, een schitterende teint en u ziet er jonger uit.

Lisse MinuteConcentré Comblant Anti-Rides, €26,50

Hét rode potje maar dan in een magische pen. Om altijd bij u te hebben, vermindert rimpeltjes en kleine oneffenheden en vult verwijde poriën.

De geheimen van Lisse Minute;

Bekijk ook deze leuke film waarin het gebruik van de producten wordt getoond bij Sabine:

[media id=120 width=620 height=350]

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Clarins en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wat BeautyJournaal zelf over Clarins schreef:

Lees ook