Supergladde benen, oksels en bikini-lijn!

01:58 - 01:11
luistertijd 01:58 - leestijd 01:11

Rokjesdag nadert en dat betekent dat gladde benen een must zijn onder dat zwierige rokje. Babyliss komt net op tijd met de HOT & COLD waxing lijn die binnen een mum van tijd je benen superglad maakt.

HOT WAX

De productlijn bestaat uit een elektrische Wax Roll-on apparaat dat je benen geleidelijk van warme wax voorziet. Op het handige indicatievenster is het wax-niveau op de roller te vinden. Zo weet je altijd de juiste hoeveelheid te gebruiken en gebruik je nooit teveel! Na het rollen strip je heel gemakkelijk haartjes van je lichaam, gezicht of oksels. De bijenwas van Babyliss heeft trouwens dezelfde samenstelling als de was die gebruikt wordt in schoonheidsinstituten.

De strips zijn verkrijgbaar voor je lichaam en gevoelige zones. De grote strips zijn voor het lichaam, de kleine voor gezichtshaartjes, oksels en bikinilijn.

COLD WAX

Voor deze methode heb je geen apparaat nodig, maar warm je heel gemakkelijk de strips tussen je handen op binnen enkele seconden. Deze lijn is verkrijgbaar voor de normale en gevoelige huid voor zowel lichaam als gezicht. Verzorg je huid achteraf met de nabehandelingsolie om wax restjes snel te verwijderen en je huid te reinigen en te verzorgen.

De claims:

De Hot Wax-Roll-on (€24,99) bestaat uit een elektrisch apparaat, navulling (50ml), 12 verwijderingsstrips, 2 verzorgingsdoekjes. De Hot Wax navulling (€8,99) voor je lichaam bestaat uit 12 verwijderingsstrips en twee verzorgingsdoekjes (ook verkrijgbaar voor gevoelige zones).

De Cold Wax strips Body (€7,49) bestaan uit 20 wax strips en 4 verzorgingsdoekjes, de Cold Wax strips Face (€4,99) bestaan uit 20 strips en 4 doekjes.

Lees ook:

Lees ook