De nieuwste maandfavorieten!

07:40 - 04:36
luistertijd 07:40 - leestijd 04:36

Babs:

“Mijn favoriet van deze maand is de Etos Body Oil Spray, een huismerk-product. Ik rook eraan en was direct verkocht door de zalige geur! Het is een verzachtende olie met kalmerend jasmijnextract en verzorgende eigenschappen van amandel en jojoba-olie voor een zijdezachte huid. Deze body  spray valt onder de Inner Calmlijn en qua uitstraling moest ik gelijk aan Rituals denken, waar ik groot fan van ben. De spray zit in een zachtgroene fles, de olie is niet vet, eigenlijk een beetje waterig en trekt direct in. In deze serie vind je ook een Foaming douche gel, Body Mask en Salt Scrub. De prijs voor 100 ml is €7,49.”

Roos:

“Ik word blij van een geur die mij een zomers gevoel geeft, ongeacht het weer op dat moment. Neroli van Yves Rocher is de nieuwste geur in de Secrets d’Essences collectie waarin uitsluitend hoogwaardige ingrediënten worden gebruikt en telkens één grondstof centraal staat. In dit geval dus neroli, destillaat uit de bloesem van de bittere sinaasappelboom. Aangevuld met petit-grain essence, de takjes en blaadjes van diezelfde boom. Het resultaat is een prachtige, tijdloze, unisex, op en top neroli geur. Het geeft me het gevoel van een rijke ‘eau de cologne’. Gemaakt door parfumeur Veronique Nyberg. Van deze geur kun je zelfs een 15 ml kopen, voor € 9,90. Ideaal als je een geur wilt testen. Zomer, ik ruik je al!”

Shop het product hier direct online met korting.

Anja:

“Mijn favoriet van deze maand is Oriflame Tender Care Protecting Balm. Ik gebruik al jaren de 8 Hour Cream van Elizabeth Arden maar wilde Oriflame ook eens proberen. Hoofdbestanddeel is vaseline, gevolgd door kokosolie, bijenwas en wolvet.

Ik gebruik het hoofdzakelijk voor mijn lippen; het verzorgt ze en geeft ook een prachtige glans. Je kunt het ook gebruiken voor droge plekjes, je nagelriemen en je houdt er met een minimaal gebruik ook je wenkbrauwen mee in shape.

Dit product is smeerbaarder dan de 8 Hour en iets gematteerder maar de werking is hetzelfde. Ook ruikt deze aanzienlijk lekkerder. Omdat het een smal potje is en bij gebruik de balm onder je nagels gaat zitten, heb ik een spateltje gemaakt van een gebits-ragertje. Ik heb gekozen voor de geuren Kokos en Kersen. Normaliter €10 per stuk maar op een Jaarmarkt in Limburg had ik er nu 2 voor de prijs van 1!

Jolanda:

Chanel Les Beiges Poudre Belle Mine Naturelle no 50 met SPF 15 is mijn favoriet. In de make-up video samen met Gerti gebruikte ik dit als shaper. We hadden geen informatie en keken dus technisch naar producten zonder de mooie marketing praatjes. Geweldig hoe dat toch je manier van denken beïnvloedt; het is nu een ‘it-product’. Je moet het hebben, je heb wat gemist als je het niet hebt. Het leven kan best zonder een Les Beiges maar toch.. Dit product is zo ultrafijn van samenstelling dat ik een fluffy poederkwast gebruik en daarna zie ik een mooi kleurtje verschijnen. Blijft lang zitten en geeft een natuurlijke glans. Mooie bijkomende factor vind ik de SPF. Prijs is €48.”

Berna:

“Had ik verleden maand de Longwear Cream Eye Shadow van Bobbi Brown als favoriet, deze maand is het de Creamy Lip Color. Ik had de kleur Coral Pink (32) al gekocht en vind de lichte oranje tint prachtig, toen ik van de week weer bij Douglas was in Amsterdam kon ik niet laten om ook de Pale Mauve (31) te kopen. Mooi licht roze kleur.

Een goed hydraterende lipstick, zacht, romig, met veel glans, wat o.a. door de sheabuter komt. Het zit tussen lipstick en lipgloss in. Hij voelt heerlijk aan, maar blijft niet de hele dag zitten, zoals wel geclaimd wordt op hun site. De lipstick kost € 24,50.”

Yvonne:

“De Vichy Neovadiol contour oog/lip crème met applicator. Persoonlijk gebruik ik de applicator liever niet. Ik breng hem juist aan op mijn vingertop en ga zachtjes over de huid rond de ogen heen. Het is een fijne voedende crème. Je merkt verschil, meteen al, de huid voelt zacht aan en oogt minder rimpelig.

Er zit Pro Xylane in, een antiverouderings molecuul. Het Soya phyto complex zorgt voor stevigheid en dichtheid van de huid, beide stoffen vullen elkaar aan in de werking. Voordat je ’s ochtends je oogschaduw aanbrengt, moet je de crème wel even laten intrekken. Mocht hij hierna nog wat vettig aanvoelen dan de huid even licht afpoederen anders heb je kans dat je kwast de crème op je oogschaduw overbrengt waardoor deze vet wordt en minder goed is aan te brengen. Ik wil eigenlijk geen andere oogcrème meer. De adviesprijs is €24, bij de apotheek.”

 

Judy:

Mijn favoriet voor de maand mei is absoluut de Smith’s Rosebud Minted Rose Lip Balm. Een lippenbalsem met een heerlijke geur van roos en mint. Ik heb al veel lippenbalsems geprobeerd en ik zweer hier echt bij. De lippenbalsem geeft een mooie gloss, voelt lekker vet aan, fris en verzorgend en je lippen blijven er heerlijk zacht door. Ik heb een potje in mijn tas, slaapkamer én toilettas. Ik gebruik het meerdere malen per dag en daarnaast s’ nachts voor het slapen gaan. Het bevat katoenzaadolie, meerdere essentiële oliën, rozenolie en pure pepermuntolie. Van het blikje word ik echt vrolijk, ziet er zo leuk vintage uit! Een potje van 22 gram kost €10,95 ( Douglas).

Gerti:

“Ondanks het slechte weer, was mei de maand voor de grote schoonmaak van mijn balkon. Ik heb mijn tuinbankje in de olie gezet en de boel opgefleurd met vrolijke planten in kleurige potten. Mijn handen zijn me vreselijk dankbaar voor het gebruik van tuin- en huishoudhandschoenen. Geen droge handen, geen vuile of gebroken nagels. Sowieso gebruik ik bij schoonmaakklusjes en de afwas altijd huishoudhandschoenen om mijn handen en nagels te beschermen. Leuke tip: smeer je handen royaal in met handcrème voordat je de afwas doet of de badkamer een schrobbeurt geeft. Door het warme water kan de crème goed intrekken en worden je handen heerlijk zacht!”

Rona:

“Het Dolce Vita gevoel dat Collistar uitstraalt, spreekt me aan. Ik was dan ook erg benieuwd naar de Pure Actives lijn die ze zelf benoemen als ‘jeugdmoleculen’. De drie producten, die in bruine flesjes met een pipet zitten, bestaan uit –bijna- pure ingrediënten: Hyaluronzuur (hydraterend en liftend), Collageen (anti-rimpel en verstevigend) en Vitamine A+C+E (regenererend en stralende huid). Ik ben begonnen met de Collistar Pure Actives Collageen omdat versteviging de prioriteit heeft (bevat: aqua, glycerin, panthenol, oplosbaar collageen). Overigens kan je de drie producten naar believen combineren. Twee á drie druppels over de huid verdelen. Het geeft een heel aangenaam voedend huidgevoel. Ik zie een rustige, gladde(re) huid. Op termijn zie ik écht verbetering, met name op de kaaklijn en de mond/kin-lijn. Ik ben er zeer van gecharmeerd en ga zeer binnenkort de andere Actives testen. Na opening 9 maanden houdbaar. Prijs is €39,50  (30ml).

Lees ook:

Lees ook