Kiehl’s, Vichy, Pineinder, Clinique, Dermolin, Ioma, EmerginC, Hidro Fugal..

07:34 - 04:32
luistertijd 07:34 - leestijd 04:32

Harriet:

“Ik heb niet veel getest dit jaar, maar meer over voedingsartikelen geschreven. Van de producten die ik getest heb, vind ik de Kiehls Overnight Biological Peel een winner.

Het is dat ik normaal Paula’s Choice exfolianten gebruik, maar anders zou dit product een vast onderdeel van mijn  verzorgingsroutine zijn.

Je krijgt er een mooie gladde huid van, het geeft een superglow, parfumvrij en dat zonder irritatie of foute ingrediënten. Een werkzaam goed product voor een realistische prijs.”

SHOP deze peel hier online.

Tessa:

“Mijn best geteste product is de Vichy Deodorant Anti-transpirant 48h. Een deodorant die mij de hele dag fris houdt en geen witte en gele vlekken achterlaat in mijn kleding. Dat vind ik erg belangrijk, helemaal als je zwarte kleding aan hebt. Ik vind het ook belangrijk dat een deodorant lekker ruikt en dat doet deze. Hij heeft een lichte zoete geur en je blijft hem de hele dag ruiken.

De deodorant kun je direct gebruiken na het ontharen wat ook erg fijn is. Geen geïrriteerde huid, een fris gevoel en schone kleding. Voor mij de ideale deodorant.”

SHOP deze fijne deodorant hier online.

Maxim:

“Mijn best geteste product is Cuoio Nobile van Pineider. Deze heeft me een onvergetelijke testervaring bezorgd. Ik was op slag verliefd op de presentatie van de Pineider geuren waar elegantie, kwaliteit en functionaliteit met elkaar zijn verenigd. Mooie houten kokers die niet alleen de kostbare inhoud beschermen, maar ook de ware feest zijn voor de zintuigen.

Gemaakt met veel oog voor details. En dan ook de geur zelf – vrij donker en gecompliceerd en tegelijkertijd niet lastig om te dragen. Eerst ruw en wild en later verfijnd en elegant.”

Voor meer informatie kijk je hier.

Rona:

“Ik realiseer me dat ik absoluut in herhaling val maar het is simpelweg de waarheid. Voor mij is het Clinique Pore Refining Solutions Correcting Serum het product dat ik voor BeautyJournaal testte in 2013 waar ik nog steeds helemaal gelukkig mee ben.

Overigens wel aangevuld met uit dezelfde lijn de Instant Perfecting Make-up. In de winter gebruik ik nr 14, in de zomer 15. Het doet precies was ik wil, grove poriën vallen minder op, het blijft prachtig mat en rode vlekjes zijn gecamoufleerd. Dit power couple ga ik zeker weten nog lang gebruiken.”

SHOP dit fijne serum hier online.

Anja:

“Als beste getest van het afgelopen jaar kies ik dit jaar de Dermolin bodycrème. Een parfumloze-,  volle- en rijke bodycrème die mijn droge huid écht voedt en zijdezacht maakt.

Door de kalmerende ingrediënten ervaar ik geen jeuk en droge plekken. Na het douchen ‘vraagt’ mijn huid om een lik met mijn spatel uit de grote pot. Je hebt er weinig van nodig maar je moet wel goed uitsmeren voor het beste resultaat.”

SHOP deze heerlijke bodycreme hier online.

 

Jolanda:

Dat is de EmerginC bodybutter, helemaal groen en daarbij nog goed voor mijn huid. Heerlijk geurend en niet irriterend voor mijn overgevoelige huid.

Een mooie geformuleerde bodybutter die ongelofelijk voedend is zonder kleddervet te zijn. Na wat inmasseren voelt mijn huid voldaan, ik hoor het zelfs een beetje zuchten van genot…”

Gerti:

Hidro Fugal Anti-transpirant Sensitive Stick. Geen sexy product, maar wel een super deodorant. Deze anti-transpirant stick doet precies wat hij belooft: hij houdt je oksels droog en irriteert niet. Ik ben afgelopen jaar één keer ontrouw geweest en kocht de Hidro Fugal Anti-transpirant roller maar dat was geen goed plan. Binnen no time jeuk onder mijn  oksels. Heel snel greep ik weer naar deze deo stick. Ik kan niet meer zonder!” Te koop bij Kruidvat.

Yvonne:

“Mijn best geteste product van 2013 is de Ioma Booster Jeunesse (review moet nog online komen!). Het is het antiverouderingsproduct bij uitstek en is iedere ochtend en/of avond te gebruiken.

In de dop zit een sensor met MEMS die de huid meet. De sensor geeft aan hoe vaak het product gebruikt moet worden. Tot 3 LED’s wordt geadviseerd 1 keer per dag te gebruiken, bij meer 4 of meer LED’s moet er 2 keer per dag gebruikt worden.

Deze Ioma Booster Jeunesse is echt een heerlijke crème. Hij voelt meteen heel zacht aan op de huid. Toen ik de huidanalyzer voor het eerst gebruikte, gingen er 5 lampjes aan, na een week waren dit er 2, wat inhoudt dat je de crème nog maar 1x per dag hoeft te gebruiken. Het werkt dus echt, je huid voelt zacht en doorvoed aan. De crème ruikt ook nog eens heerlijk en laat zich makkelijk met twee pompjes over het gezicht en decolleté verdelen. Een heerlijk product.”

SHOP dit mooie serum hier.

Berna:

“Mijn best geteste favoriet van 2013 is de Face and Body Gradual Tan van La Mer. Het geeft een egale, perfect natuurlijk uitziende glow en dat allemaal zonder strepen. Prachtig!

De geur is aangenaam en  mijn huid voelt zacht en gevoed. Het is een crème die ik geregeld heb gebruikt. Zodra ik weer wat bloter gekleed kan gaan, zal ik deze zeker aanschaffen. Lees hier verslag van aantal geteste self tanning producten.

SHOP dit prachtige product hier online.

 

 

Yildiz:

“Mijn best geteste product is de Hydr8™ beta Anti-Acne Skin Solutions van Medik8. Deze crème is heerlijk, want de gezichtscrème heeft een intens prettige citrus geur. Daarbij zorgt de crème ervoor dat de huid kalmeert na iedere reiniging, waardoor een rustig, geëgaliseerde huid ontstaat met een prachtig matterend effect.

Ook heeft de crème precies de juiste substantie dichtheid, waardoor deze goed is op te smeren en te verdelen. Bovendien is een kleine hoeveelheid nodig van dit product. Aan de prijs, maar wel werkend en lekker van geur!”

Sabine:

“Voor BeautyJournaal mocht ik voor de groepstest de Kerastase Cristalliste lijn proberen. Volgens de site van Kerastaste is het een lijn die speciaal ontwikkeld is voor jonge vrouwen met lang haar die gevoelig zijn voor een verzwaarde haaraanzet met droge lengten en punten.

Uit ervaring weet ik dat het lastig is om dit tegen te gaan. Het ene product gaat fantastisch je droge punten tegen, maar verzwaart het haar aan de bovenzijde. Het andere product houdt het haar bij de aanzet lekker luchtig, maar resulteert in pluizige punten. Het ideale product had ik in ieder geval nog niet gevonden.

Ik was dan ook ontzettend nieuwsgierig naar deze lijn die gebaseerd is op het Liquid Light Complex. Dit complex is een formule die bestaat uit drie innovatieve elementen die het haar beschermen en laten schitteren zonder te verzwaren. Het verzacht de lengten, resulterend in glanzend haar. Het maakt de haaraanzet schoon en verwijdert onregelmatigheden op de hoofdhuid. Daarnaast verzwaart het haar niet, en zorgt het er juist voor dat het een lichte textuur houdt. Wie wil er nou niet Sprankelend als Kristal, luchtig en lichthaar (mooie pay off, toch?).”

SHOP deze prachtige lijn hier online.

Lees ook