De allereerste favorieten van het jaar!

05:39 - 03:23
luistertijd 05:39 - leestijd 03:23

Harriet:

“Mijn product van de maand nam ik mee uit Florida, de Resist BHA 9 van Paula Begoun. Het zal hier binnenkort ook wel verkrijgbaar zijn. Sinds de introductie meteen op de bestseller lijst van Paula in de VS! Een anti-blemish, anti-redness en anti-aging product met 9 % BHA (salicylzuur) in een geleidelijke afgifte formule. Speciaal voor hardnekkige imperfecties, welke dan ook, die met andere producten niet verdwijnen.
Dit werkt! Het is maar een klein pompflesje van zo’n 15ml, maar 1 druppel/dosering is genoeg. Voor Paula’s Choice begrippen is het wel duur, maar dan heb je ook echt wat.
Rode plekken van vroegere acne, verstopte poriën op mijn neus, allemaal duidelijk verbeterd. Zonder irritatie!Het product kost in de VS $36 en is binnenkort ook in ons land verkrijgbaar (prijs nog onbekend).”

Babs:

“Nadat ik vorig jaar de favoriet van Maxim had gelezen, de Body Mist van Moringa, streelde de zoete verwengeur virtueel al mijn zintuigen.. Hij schreef: ‘de honingzoete geur van tropische bloemen doet mij denken aan zwoele zomerse avonden.’ Iets wat mij absoluut aanspreekt met dit koude, sombere weer. Dit moest gewoon heerlijk zijn!

De bodymilk is in sprayvorm, wat lekker verstuift, de milk is dun en trekt in no time in mijn huid. De geur blijft heerlijk hangen, en daar doen we het voor. Enkele Ingrediënten: Aqua, Octyl Palmitate, Glycerin, Babassu-olie, Moringa-olie, Alcohol, Parfum, Gerianol en Vitamine E. Ik ben echt toe aan een zomers gevoel, en met deze bodymilk waan ik mij even op een zonnig eiland! De bodymist staat nog op mijn verlanglijstje, ook heerlijk tussen de lakens! Verkrijgbaar voor € 10,00 (250 ml). P.S. Grappig om te lezen dat toen Maxim over de Body Mist schreef, deze € 9 euro kostte, momenteel is hij € 3 euro in prijs gestegen…!”

Rona:

“Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfecting make-up maakt deel uit van de lijn Pore Refining Solutions.

Hij is niet geschikt voor mijn drogere wangen (te weinig hydraterend), maar uitstekend voor mijn vettere T-zone met grovere huidstructuur. En ongelooflijk, maar waar: de kleur Nr 14 Vanilla is zó perfect voor mijn toch wat moeilijke huidtint dat je niet eens ziet dat hij op de T-zone zit. Behalve dan dat die zone er vele malen beter uitziet. Geweldig. Minder poriën te zien, egaler, absoluut mat en dekkend (genoeg) op de rode plekjes. Het klinkt wellicht overdreven maar ik voel me zekerder hierdoor: zelfs bij de hevige kou van het moment heb ik niet de gebruikelijke, zó oncharmante, rode neus.   Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfecting Makeup kost € 29,30 (30 ml).”

Anja:

“Mijn product van de maand is de Susan Posnick Brush on a block SPF30 Sunscreen. Het houdt mijn huid heerlijk mat.

Bij het testteam-uitje in Voorthuizen, bij Medik8, kwam ik in aanraking met het minerale poeder van Susan Posnick met een sfp 26. Brush on Block bevat titanium dioxide en zinc-oxide als uv-filters.

De sunscreen is water- en transpiratiebestendig en zit in een zelfdoserende kwast. Het poeder irriteert  niet en verstopt ook de poriën niet en kan dus, behalve door volwassenen en kinderen (ouder dan 6 maanden), ook gebruikt worden wanneer je last heeft van acné of de gevoelige huid.  Ik gebruik het nu een 4-tal weken en ben er erg content mee, vooral omdat dit kleurloze poeder, mijn nu enigszins vettige huid, prima matteert. Ik heb er een aantal dagen mee in de sneeuw én de volle zon gelopen en er is geen teken van verbranding of bruining te zien geweest.” €39,95 en is het geld meer dan waard.

 

Maxim:

“Alahine van Teo Cabanel is mijn favoriet van de maand.

Hoewel het al in 2007 was gelanceerd, had ik nog geen kans om er kennis mee te maken. Toen ik het voor het eerst rook was ik verbaasd over het diepe klassieke amberakkoord met de houtige nuancen. Het had een soort diepgang met een vleugje mysterie en was tegelijk heel elegant door de toevoeging van de klassieke bloemenboeket. Ik kreeg levendige visioenen van een oosterse paleis bij een oase in de zinderend hete woestijn.

Een mooie geur waarin de klassieke elegantie is gecombineerd met exotische oosterse accenten. De geuren van Teo Cabanel zijn te koop bij Lianne Tio Parfums of bij Parfumaria. Voor Alahine betaal je rond €125 voor 100 ml EDP, rond €90 voor 50 ml EDP of rond €165 voor 15 ml pure parfum. Bij Lianne Tio parfums zijn deze geuren op dit moment in de aanbieding. Lees binnenkort een uitgebreid verhaal over de geschiedenis van Teo Cabanel en Alahine hier op BeautyJournaal….”

Jolanda:

‘MAC Prep+Prime Lips is mijn favoriet van de maand.

Het is mijn holy grail van de lipverzorging; ik gebruik het ’s morgens en mijn lippen zijn lang zacht en gehydrateerd, zonder dat ze glibberig of vettig worden. Ik was dit goddelijke stiftje op een gegeven moment kwijt na een opruimsessie, maar wat een geluk toen ik hem weer vond. Ik kon weer doorgaan met leven…..!”

 

Lees ook:

 

Lees ook