Van krachtige huidverzorging (devices) tot een egaal laagje foundation

04:34 - 02:44
luistertijd 04:34 - leestijd 02:44

In de BeautyJournaal shop kun je sinds kort de favoriete producten van onze redactie kopen. Deze online etalage is ingericht met een aantal fijne merken die je al vaker op ons platform voorbij hebt zien komen. Vandaag delen wij weer een aantal van deze producten met je. Ontbreekt er volgens jou nog een mooi merk of een speciaal product in de shop? Laat het ons dan zeker weten.

Dermalogica BioLumin-C Serum 

Bij BeautyJournaal zijn we dol op antioxidant serums. Onder je zonnebrandcrème in de zomer en het hele jaar door onder je dag- en nachtcrème. Je huid kan simpelweg niet zonder antioxidanten om haar zo lang mogelijk stralend van teint te houden en glad en het liefst zo rimpelvrij mogelijk.

biolumin c

In BioLumin-C zijn twee vormen van Vitamine C opgenomen:

Verder zit er in de romige gelformule Palmitoyl Tripeptide-5 voor prikkels aan het collageen ter verbetering van de huiddichtheid, extra melkzuur om de opname capaciteit van de huid te verhogen en haar lekker glad te maken, en extra antioxidant stoffen uit Sophora Japonica extract en Chiazaadolie.

BeautyJournaal’s Monique vindt het een heerlijk serum, dat zich goed laat verdelen over de huid, mooi intrekt en prima te combineren is met andere crèmes. Lees haar review hier nog eens.

 

MAC Cosmetics Face and Body Foundation

De MAC Cosmetics Face and Body Foundation is de all time favorite foundation van make-up artists wereldwijd! En dus ook van onze top-mua Lydia le Loux.

mac foundation

Ze vertelt ons: ‘Ik gebruik hem al jaren, zowel in mijn werk als privé. Ik probeer regelmatig iets anders uit, maar deze foundation blijft toch mijn favoriet. Allereerst vanwege het natuurlijke effect. Een vloeibare lichtgewicht formulering op waterbasis. Je kan hem opbouwen van een lichte tot middelmatige dekking.’

MAC Face and Body geeft je huid een mooie glow, een gezonde uitstraling. De foundation is verkrijgbaar in heel veel tinten. Voor de koele huidtinten en voor de warme huidtinten.

Even laten intrekken en afpoederen

‘Ik breng hem zelf het liefste aan met een kwast en geef de foundation een paar minuten om zich te zetten. Dit omdat MAC Face and Body op waterbasis is en daardoor wat langer vochtig blijft op de huid. Daarna dep ik lichtjes na met een sponsje. Je voelt de foundation daardoor bijna niet zitten op je huid. Na de paar minuutjes ‘zetten’ poeder ik af met de losse ultrafijne MAC Prep and Prime poeder in de kleur transparant voor een natuurlijke look. Of de compact MAC Blot poeder voor een meer matte dekking. Op deze manier blijft de foundation goed en lang zitten, de hele dag’ voegt Lydia aan haar verhaal toe.

NuFACE FIX Line Smoothing Kit

De beauty devices van NuFACE behoren tot de favorieten van de BeautyJournaal redactie. Dat zal inmiddels geen verrassing meer voor je zijn. Monique testte al eens de NuBODY, waarmee ze effectief haar verslapte bovenarmen weer in shape kreeg. En van de NuFACE Trinity voor een full face treatment is Monique al jarenlang fan. Nu is er NuFACE FIX voor lijntjes rond de ogen, op de bovenlip en bij kringen onder de ogen.

opladen

NuFACE FIX werkt, zoals gezegd, met microstroom. Zacht voor de huid (lees: de behandeling is absoluut niet pijnlijk!) en tegelijkertijd heel krachtig in bestrijden van rimpels.

Voor een optimaal resultaat gebruik je het NuFACE FIX device in combinatie met het NuFACE FIX Line Smoothing Serum. Een verkwikkend en hydraterend serum voor een heldere en strakke huid. NuFACE FIX Line Smoothing Serum zorgt er bovendien voor dat de microstroom beter in de huid wordt geleid. Lees hier ons uitgebreide artikel over het NuFACE Fix device.

NuFace Fix Serum

 

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook