Terug naar de winkel
MAC Face and Body foundation op waterbasis

MAC Face and Body foundation op waterbasis is de beste foundation ooit, zeggen make-upartists. Het wordt goed verdragen door alle huidtypen. Geeft glow, is lichtgewicht. Voor alle huidkleuren.

MAC

De all time favorite foundation van make-up artists wereldwijd! En dus ook van onze top-mua Lydia le Loux.

Natuurlijk effect en lichtgewicht

Ze vertelt ons: 'Ik gebruik hem al jaren, zowel in mijn werk als privé. Ik probeer regelmatig iets anders uit, maar deze foundation blijft toch mijn favoriet. Allereerst vanwege het natuurlijke effect. Een vloeibare lichtgewicht formulering op waterbasis. Je kan hem opbouwen van een lichte tot middelmatige dekking.

Mooie glow

'MAC Face and Body geeft je huid een mooie glow, een gezonde uitstraling. De foundation is verkrijgbaar in heel veel tinten. Voor de koele huidtinten en voor de warme huidtinten. Donkere en lichte huidjes.

Even laten intrekken en afpoederen

'Ik breng hem zelf het liefste aan met een kwast en geef de foundation een paar minuten om zich te zetten. Dit omdat MAC Face and Body op waterbasis is en daardoor wat langer vochtig blijft op de huid. Daarna dep ik lichtjes na met een sponsje. Je voelt de foundation daardoor bijna niet zitten op je huid. Na de paar minuutjes ‘zetten’ poeder ik af met de losse ultrafijne MAC Prep and Prime poeder in de kleur transparant voor een natuurlijke look. Of de compact MAC Blot poeder voor een meer matte dekking. Op deze manier blijft de foundation goed en lang zitten, de hele dag.

Handig doseren

'Ik ben ook dol op de verpakking. Handige knijpflesjes die geen geknoei geven en het doseren gaat super simpel'

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook