Brands we love Colorescience/NuFACE/Zo Skin Health Gezicht Oogverzorging Rimpels en slapte

Nieuw van NuFACE! De FIX: aanpak van kringen, kraaienpootjes en liplijntjes met microstroom

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Ga de strijd aan met fijne lijntjes en donkere kringen!

De beauty devices van NuFACE behoren tot de favorieten van de BeautyJournaal redactie. Dat zal inmiddels geen verrassing meer voor je zijn. Monique testte eerder dit jaar de NuBODY, waarmee ze effectief haar verslapte bovenarmen weer in shape kreeg. En van de NuFACE Trinity is Monique al jarenlang fan. Toen NuFACE deze zomer een nieuwe productinnovatie aankondigde, ging de hartslag van de beautyharten op de redactie daarom toch wel ietwat omhoog. Vol verwachting, want wat zou het ditmaal zijn…?

Een krachtig microstroom skincare device in penformaat

Gister onthulde NuFACE zijn nieuwste telg van de NuFACE-familie in Nederland. Ditmaal geen device voor grote oppervlakken (NuBODY) of voor het gehele gelaat (NuFACE), maar een krachtig apparaatje zo groot – of moeten we zeggen: klein – als een pen. Om heel lokaal en gericht de strijd tegen rimpels aan te gaan: de NuFACE FIX.

NuFace FIX

Focus op fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, lippen en voorhoofd

NuFACE FIX biedt zachte NuFACE-microstroom om fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, lippen en voorhoofd onmiddellijk strakker, gladder en strakker te maken. Instant effect dus, zoals de voor- en nafoto’s laten zien.

nuface fix eyes

nuface fix lips

De kracht van microstroom

NuFACE FIX werkt, zoals gezegd, met microstroom. Zacht voor de huid (lees: de behandeling is absoluut niet pijnlijk!) en tegelijkertijd heel krachtig in bestrijden van rimpels.  Wil jij weten hoe microstroom werkt? Op de website van NuFACE vind je een heldere uitleg.

In synergie met het nieuwe serum 

Voor een optimaal resultaat gebruik je het NuFACE FIX device in combinatie met het NuFACE FIX Line Smoothing Serum. Een verkwikkend en hydraterend serum voor een heldere en strakke huid. NuFACE FIX Line Smoothing Serum zorgt er bovendien voor dat de microstroom beter in de huid wordt geleid.

Shop NUFace FIX smoothing kit hier online

 

NuFace Fix Serum

Dit serum met magnesium-verrijkt edelsteen en paddenstoelextract gaat het vasthouden van vocht tegen en revitaliseert een doffe huid. Uitermate geschikt voor gebruik bij een gedehydrateerde huid, fijne lijntjes en rimpels, en verlies van stevigheid. De verkoelende applicator geeft bovendien een wake-up boost aan vermoeide, gezwollen ogen in de ochtend.

textuur

Hoe gebruik je de NuFACE FIX?

Een volledige NuFACE FIX at-home treatment bestaat uit slechts drie minuten en drie simpele stappen.         

Shop NUFace FIX smoothing kit hier online

 

Stap 1: Prep

Reinig je huid en breng een maskerachtige laag van het NuFACE FIX serum aan. Het serum mag per te behandelen gebied twee keer per dag worden gebruikt, 5 dagen per week.

nuface fix

Stap 2: Lift

Bewerk je probleemgebieden met de NuFACE FIX ineen snelle veegbeweging, waarbij je een lichte tot gemiddelde druk uitoefent. Zorg ervoor dat de twee bollen van de behandelkop allebei contact maken met de huid. Zodat de microstroom kan circuleren, zoals de pluspool en de minpool van een stekker. Na drie minuten schakelt de device automatisch uit.

microstroom

Je kunt de NuFACE FIX op de volgende probleemgebieden gebruiken, waarbij je elk gebied drie minuten behandelt:

Ogen – kraaienpootjes, lijntjes onder de ogen

Mond – verticale en horizontale lijntjes

Voorhoofd – horizontale lijntjes

Neuslipppenplooi – verticale lijntjes

Stap 3: Finish

Klop het overgebleven NuFACE FIX serum met vingertoppen in de huid. Reinig de behandelkop met een droge doek, als daar restjes serum op zitten, en plaats de dop op het device. Super handig… de dop sluit met een magneet, zodat je de NuFACE FIX met een gerust hart in je handtas kunt stoppen, zonder de dop te verliezen.

Shop NUFace FIX smoothing kit hier online

 

Bekijk ook het volgende filmpje, waarin oprichter en CEO van NuFACE, Tera Petersen, je de verschillende stappen laat zien:

Ben jij huidexpert en wil je de NuFACE FIX opnemen in je behandelaanbod?

Ook dat kan! Tera legt je in het volgende filmpje uit hoe:

Neem als huidexpert vooral ook even contact op met importeur JC Imp, voor prachtig promotiemateriaal en wachtkamerbrochures. JC Imp kan je ook uitleg geven over de andere devices van NuFACE en de mogelijkheden daarvan voor jouw salon of kliniek.

Get your fix met NuFACE FIX Line Smoothing Kit

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe productlancering van NuFACE?

Shop NUFace FIX smoothing kit hier online

 

line smoothing kit

Deze kit bevat de twee nieuwe NuFACE must-have producten voor een stralende oogopslag. Allereerst natuurlijk de NuFACE Fix device, met beschermdop, micro-USB oplaadkabel (super handig, ook voor on-the-go opladen aan je laptop!), gebruiksaanwijzing, snelstartgids en twee jaar fabrieksgarantie. Daarnaast bevat de kit het NuFACE FIX serum in een handzame flacon van 7,4 ml. De flacon bevat voldoende serum voor 30 dagen.

opladen

Het NuFACE FIX™ serum is uiteraard ook los te bestellen. Je ontvangt dan 15 ml, een dubbele hoeveelheid.

Shop NUFace FIX smoothing kit hier online

 

Meer weten over dit onderwerp?

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

4 reacties

  • Noortje, bij de Trinity Pro heb je drie opzet stukken, waardoor ook een smalle voor deze deelgebieden. Echter is de Pro een duurder dan de Fix;-)

  • Kun je met die andere ook je ogen en rimpeltjes boven je lippen doen? Dan heb je iets voor je gehele gezicht neem ik aan?

  • Noortje, na 1 behandeling zie je al resultaat en dat houdt enkele uren aan. echt heel erg fijn. ik heb zelf lang de trinity pro gebruikt, en je hebt echt een effect van een gezichtsbehandeling, elke keer dat je het doet. deze Fix is voor kleine gebieden zoals lip en ogen;-)

  • Hoe lang blijft het resultaat? Kan me niet voorstellen dat de rimpeltjes en fijne lijntjes wegblijven. Maar wanneer ze een paar uur wegblijven is het ook wel leuk.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.