Ga de strijd aan met fijne lijntjes en donkere kringen!

04:36 - 02:46
luistertijd 04:36 - leestijd 02:46

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

De beauty devices van NuFACE behoren tot de favorieten van de BeautyJournaal redactie. Dat zal inmiddels geen verrassing meer voor je zijn. Monique testte eerder dit jaar de NuBODY, waarmee ze effectief haar verslapte bovenarmen weer in shape kreeg. En van de NuFACE Trinity is Monique al jarenlang fan. Toen NuFACE deze zomer een nieuwe productinnovatie aankondigde, ging de hartslag van de beautyharten op de redactie daarom toch wel ietwat omhoog. Vol verwachting, want wat zou het ditmaal zijn…?

Een krachtig microstroom skincare device in penformaat

Gister onthulde NuFACE zijn nieuwste telg van de NuFACE-familie in Nederland. Ditmaal geen device voor grote oppervlakken (NuBODY) of voor het gehele gelaat (NuFACE), maar een krachtig apparaatje zo groot – of moeten we zeggen: klein – als een pen. Om heel lokaal en gericht de strijd tegen rimpels aan te gaan: de NuFACE FIX.

 

NuFace FIX

Focus op fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, lippen en voorhoofd

NuFACE FIX biedt zachte NuFACE-microstroom om fijne lijntjes en rimpels rond de ogen, lippen en voorhoofd onmiddellijk strakker, gladder en strakker te maken. Instant effect dus, zoals de voor- en nafoto’s laten zien.

nuface fix eyes

nuface fix lips

De kracht van microstroom

NuFACE FIX werkt, zoals gezegd, met microstroom. Zacht voor de huid (lees: de behandeling is absoluut niet pijnlijk!) en tegelijkertijd heel krachtig in bestrijden van rimpels.  Wil jij weten hoe microstroom werkt? Op de website van NuFACE vind je een heldere uitleg.

In synergie met het nieuwe serum 

Voor een optimaal resultaat gebruik je het NuFACE FIX device in combinatie met het NuFACE FIX Line Smoothing Serum. Een verkwikkend en hydraterend serum voor een heldere en strakke huid. NuFACE FIX Line Smoothing Serum zorgt er bovendien voor dat de microstroom beter in de huid wordt geleid.

 

NuFace Fix Serum

Dit serum met magnesium-verrijkt edelsteen en paddenstoelextract gaat het vasthouden van vocht tegen en revitaliseert een doffe huid. Uitermate geschikt voor gebruik bij een gedehydrateerde huid, fijne lijntjes en rimpels, en verlies van stevigheid. De verkoelende applicator geeft bovendien een wake-up boost aan vermoeide, gezwollen ogen in de ochtend.

textuur

Hoe gebruik je de NuFACE FIX?

Een volledige NuFACE FIX at-home treatment bestaat uit slechts drie minuten en drie simpele stappen.         

Stap 1: Prep

Reinig je huid en breng een maskerachtige laag van het NuFACE FIX serum aan. Het serum mag per te behandelen gebied twee keer per dag worden gebruikt, 5 dagen per week.

nuface fix

Stap 2: Lift

Bewerk je probleemgebieden met de NuFACE FIX ineen snelle veegbeweging, waarbij je een lichte tot gemiddelde druk uitoefent. Zorg ervoor dat de twee bollen van de behandelkop allebei contact maken met de huid. Zodat de microstroom kan circuleren, zoals de pluspool en de minpool van een stekker. Na drie minuten schakelt de device automatisch uit.

microstroom

Je kunt de NuFACE FIX op de volgende probleemgebieden gebruiken, waarbij je elk gebied drie minuten behandelt:

Ogen – kraaienpootjes, lijntjes onder de ogen

Mond – verticale en horizontale lijntjes

Voorhoofd – horizontale lijntjes

Neuslipppenplooi – verticale lijntjes

Stap 3: Finish

Klop het overgebleven NuFACE FIX serum met vingertoppen in de huid. Reinig de behandelkop met een droge doek, als daar restjes serum op zitten, en plaats de dop op het device. Super handig… de dop sluit met een magneet, zodat je de NuFACE FIX met een gerust hart in je handtas kunt stoppen, zonder de dop te verliezen.

 

Bekijk ook het volgende filmpje, waarin oprichter en CEO van NuFACE, Tera Petersen, je de verschillende stappen laat zien:

Ben jij huidexpert en wil je de NuFACE FIX opnemen in je behandelaanbod?

Ook dat kan! Tera legt je in het volgende filmpje uit hoe:

 

 

line smoothing kit

Deze kit bevat de twee nieuwe NuFACE must-have producten voor een stralende oogopslag. Allereerst natuurlijk de NuFACE Fix device, met beschermdop, micro-USB oplaadkabel (super handig, ook voor on-the-go opladen aan je laptop!), gebruiksaanwijzing, snelstartgids en twee jaar fabrieksgarantie.

Daarnaast bevat de kit het NuFACE FIX serum in een handzame flacon van 7,4 ml. De flacon bevat voldoende serum voor 30 dagen.

opladen

Het NuFACE FIX™ serum is uiteraard ook los te bestellen. Je ontvangt dan 15 ml, een dubbele hoeveelheid.

 

Lees ook