Het is waar: de huidtonus verbetert en het prikkelt de spieren ook!

08:37 - 05:10
luistertijd 08:37 - leestijd 05:10

Wat zou je op 54-jarige leeftijd het liefst aan je body willen aanpakken? Hmmm…ik heb last van lipomen, maar die zijn niet anders te behandelen, dat ze eruit te snijden. Mijn cellulite? Moah…die is vele malen minder zichtbaar dan mijn lipomen. Waar stoor je je echt aan op deze leeftijd? Nou, een verslapte kaaklijn, een rimpelend decollete, verslapte bovenarmen!

Juist ja, dat laatste! & It’s a though cookie, omdat je weinig anders kan dan de huid conditioneren en de spieren goed blijven trainen – maar wel zo dat je er niet als een bouwvakker uit komt te zien met veel te brede bovenarmen. Wel een dingetje hoor, als die je namelijk van nature al hebt, als vrouw;-) En anders rest de scalpel, en daarover maakte ik al eens een film. Geen sinecure.

https://instagram.com/p/BofFLvTCops/

Ik heb een affiniteit met apparaten. Ik zie in de salon wat je ermee kan bereiken, en ik zie wat er thuis mogelijk is. De afgelopen jaren heb ik mogen ervaren wat LED lampjes doen, wat cleansingborstels doen, ontharingsapparaten, en meest recent wat NuFACE met je gezicht doet! I love it….want NuFACE geeft je gezichtshuid echt een boost, op huidniveau en zelfs op spierniveau. Het liftend effect is echt.

Shop NuBody hier online

 

Razendbenieuwd was ik dan ook naar de NuBODY tool, speciaal voor het lichaam. Hij wordt gecommuniceerd voor cellulite, maar zoals ik al aangaf vind ik mijn verslappende bovenarmen een veel spannender exercitie.

nubody

Even in vogelvlucht wat NuBODY is:

Een gladde en strakke huid met meer contour

NuBODY is het allereerste FDA-goedgekeurde microstroom-apparaat voor thuisgebruik, dat de huid van het lichaam zichtbaar verstevigt en de verschijning van putjes als gevolg van cellulite wegneemt. Het apparaat heeft als doel je huid te verstrakken, verstevigen én gladder te maken. De Micro-4-technologie richt zich op hardnekkige gebieden van het lichaam, om de ongelijkmatige huid gladder en strakker te maken en je lichaam meer contour te geven.

At-home behandeling met krachtige, maar zachte microstroom

Het NuBODY-apparaat bevat vier punten die effectief samenwerken om een krachtige, maar zachte en gerichte microstroom naar grote delen van het lichaam te kunnen sturen. Deze microstroom zorgt voor een gladdere en strakkere huid. Microstroom is namelijk in staat om de huid te liften door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag heen naar de spieren te zenden. Dit verbetert de tonus van de spier en stimuleert de aanmaak van ATP (energiebron in elke cel).

Shop NuBody hier online

 

https://instagram.com/p/Bp9LlKaFLyG/

Hoe gebruik je NuBODY?

Wat zijn de ervaringen van Monique?

Goed inplannen, die vijf minuten per keer

Elke behandeling duurt vijf minuten, en eigenlijk behandel je het liefst in het slow motion tempo van de piepjes. Elk piepje is een nieuwe strijkbeweging. De eerlijkheid gebied met te zeggen dat het met niet lukt zo langzaam te werken, ik strijk toch sneller over mijn huid heen. Ik ben ongeduldig. Wellicht als je het bij een ander doet, of een ander bij jou, dat er meer rust is om dit zo te doen.

Beschouw het ook echt als een moment voor jezelf want vijf minuten is best een tijd. Omdat je het op een gereinigde huid doet, en het ook een geschikt moment moet zijn waarop je uit de kleren gaat, is de ochtend na het douchen of de avond voor het naar bed gaan de beste tijd. Nu zijn dat bij mij ook altijd spits momenten, je moet het echt inpassen in je dagelijkse regime.

Shop NuBody hier online

 

nubody

Dit zijn alle gebieden die je kunt behandelen

De eerste 60 dagen, dagelijks doen

Het wordt aanbevolen om het de eerste twee maanden dagelijks te doen, dat lukt mij helaas niet. Drie keer per week redde ik wel, en het was dan ook wel meteen een cadeautje aan jezelf hoor.

Direct effect

Het mooie van de Nu-techniek is dat je het ook gewoon meteen ziet! Ik zet het apparaatje op de hoogste stand. Het is wel belangrijk om voldoende gel op het huidgebied aan te brengen, anders krijg je prikken in de huid door de stroomgolfjes. Na afloop kun je de gel lekker inmasseren of afvegen met je handdoek.

Verbeterde huiddichtheid, verbeterde doorbloeding, lichte spiertonus verbetering

Mijn verslappende bovenarmen zijn natuurlijk niet weg, maar wat ik absoluut ervaar is dat de huid minder droog en craquele wordt, de huiddichtheid lijkt iets toe te nemen en wat ik niet verwacht had, is dat het echt ook je spiertonus iets aanpakt. Hierdoor ziet het behandelde gebied er toch net weer wat compacter uit. Om het effect te kunnen zien, heb ik mijn behandelingen telkens met 1 arm gedaan, de linker, zodat ik kon vergelijken met de rechterarm.

Shop NuBody hier online

 

nubody

Dit is een resultaat van NuBODY met de behandeling van milde cellulite

Eindconclusie

Hoewel ik net iets meer aandacht besteed aan mijn gezicht en ik daarvoor de NuFACE tool sneller pak, vind ik de NuBODY ook echt de moeite waard. De techniek is goed, je ziet effect, maar blijf realistisch, zoals ik aan het begin van mijn review ook al schrijf.

Het is niet eenvoudig om thuis iets aan je lichaamshuid te doen. In de salon komen nu steeds meer mooie behandelingen, daarom vind ik het geweldig dat deze bodytool er nu is. Het werkvlak van de tool is groter dan die van de NuFACE, dus geschikt voor grotere oppervlakken.

nubody

Hier kun je heel aardig zien wat NuBODY met de toning van mijn huid doet. Mijn rechterbovenarm (links op de foto) heb ik niet behandeld, mijn linker bovenarm (rechts op de foto) wel. Dat huiddeel ziet er steviger en gladder uit!

Je moet er wel tijd voor inruimen en even handigheid krijgen in het in de juiste stand zetten van je lichaam om te plekken goed te kunnen behandelen. Maar omdat je zo snel effect ziet, is het belonend. Ik ga het ook op de huid van mijn onderarmen en de binnenkant van mijn dijbenen gebruiken. Juist die huiddelen die ik nu zie verslappen.

In bed, terwijl mijn lief het laatste nieuws nog even bekijkt op zijn laptop;-)

nubody

NuBODY komt in een prachtige witte kunststof leren box inclusief een gel primer

Shop NuBody hier online

 

 

Lees ook