Terug naar de winkel
Dermalogica BioLumin-C Serum antioxidant serum

Dit vitamine C Serum is je perfecte schild tegen zonschade. Breng het standaard onder je crème en antizonnebrandproduct aan.

Dermalogica

Bij BeautyJournaal zijn we dol op antioxidant serums. Onder je zonnebrandcrème in de zomer en het hele jaar door onder je dag- en nachtcrème. Je huid kan simpelweg niet zonder antioxidanten om haar zo lang mogelijk stralend van teint te houden en glad en het liefst zo rimpelvrij mogelijk.

In BioLumin-C zijn twee vormen van C opgenomen:

  • Ascorbyl Methylsilanol Pectinaat: deze vorm van Vitamine C egaliseert de huid en beschermt tegen schade door vrije radicalen.
  • Aminopropyl Ascorbyl Fosfaat: een zeer stabiele vorm van Vitamine C die de huid verstevigt en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Verder zit er in de romige gelformule Palmitoyl Tripeptide-5 voor prikkels aan het collageen ter verbetering van de huiddichtheid, extra melkzuur om de opname capaciteit van de huid te verhogen en haar lekker glad te maken, en extra antioxidant stoffen uit Sophora Japonica extract en Chiazaadolie.

BeautyJournaal's Monique vindt het een heerlijk serum, dat zich goed laat verdelen over de huid, mooi intrekt en prima te combineren is met andere crèmes. Lees haar review hier nog eens.

 

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook