Waar hebben de schoonheidsspecialisten van genoten?

04:32 - 02:43
luistertijd 04:32 - leestijd 02:43
Welke artikelen uit 2018 favoriet waren bij onze lezers, dat heb je al in dit artikel kunnen lezen. Net zo leuk vonden wij het om te vragen aan de vrouwen en man uit ons testteam. Wat waren hun favoriete artikelen en waarom? Lees hier van welke items schoonheidsspecialiste Karmelita en huidtherapeute Judith onder de indruk waren;-) En….wat hun favoriete review was!

Su

Over de bijzondere rosacea behandeling van Rositta Kayser

Artikelen over Rosacea trekken bij mij altijd de aandacht. Het artikel van Rositta over haar uitleg en kijk op de behandeling van rosacea was een openbaring voor mij. Nooit geweten dat rosacea door (huid)mijt Demodex veroorzaakt kan worden. Ze verwijdert niet alleen de eitjes maar ook het algehele probleem. Daarnaast leeft ze mee en geeft ze aandacht op emotioneel vlak.

 

Over borstvergroting en borstprothesen

Alle artikelen van dr. Frank Niessen over borstvergroting en borstprothesen spreken mij aan. Momenteel ben ik ook aan het nadenken over een borstvergroting voor mijzelf. Na twee kinderen is het niet meer wat het ooit geweest is. Het is belangrijk dat er aandacht wordt besteedt aan de keerzijde van een “mooie” volle boezem voordat de consument een keuze maakt.

 

Over de Cellfina behandeling van Esther

Cellulite weg met Cellfina. Met spanning heb ik het artikel én de video van Esther gelezen en bekeken. Wat is het goed beschreven en gefilmd. Super dat slechts één behandeling al zoveel resultaat kan brengen. Fijn voor de dames die nog net voor de zomer bikini-proof willen zijn!

Mijn favoriete review van 2018 is de review over de nepwimpers van Queen Tarzi. Deze review heb ik samen met Queen Tarzimijn team gedaan. Wij zijn vooral bekend met One by One of Russian Volume wimperextensions. Om een keer één strip wimpers te plakken was weer andere koek. Het was zo leuk om een instant ‘wauw effect’ te creëren, met verrassende reacties van de dames.

 

Patricia

Over de verwondering van dr. Venema over de rosacea behandeling van Rositta Kayser

Een veel voorkomend huidprobleem dat ik tegen kom in mijn salon is: Rosacea. Zelf kamp ik ook met dit probleem, de enige behandeling die ik kan aanbieden is een kalmerende behandeling en daarnaast kan ik advies geven over de triggers zoals UV, alcohol, pittig eten en temperatuurverschillen. De demodexmijt: ik wist dat rosacea veroorzaakt kan worden door micro-organismen, maar verder was ik hier niet zo in thuis. Dit artikel heeft mij een hele andere kijk op het probleem gegeven onder andere door haar werkwijze en de geweldige resultaten.

 

Over de cellulitis behandeling van Esther

Esther, een topper uit het BeautyJournaal testteam, durft letterlijk met de billen bloot, diep respect en wat een fantastisch resultaat. In het artikel lees ik dat maar liefst 85% van de vrouwen wereldwijd in meer of mindere mate last hebben van cellulite en dat met deze techniek maar 1 behandeling nodig is met 100% resultaat aldus Esther.

Over krentenbaard

Krentenbaard heb ik de laatst jaren veel mee te maken gehad. Het hele gezin heeft het al gehad, gelukkig ikzelf nog niet. Maar wat te doen als er weer een plekje op komt zetten, buiten de antibioticakuur die een huisarts vaak adviseert. Dr. Francis Wu geeft raad en een helder inzicht waar het vandaan kan komen.

 

Mijn “allerbeste” review vind ik de Estee Lauder Advanced Night Repair PowerFoil Mask review. Ik denk dat dit de review is geweest die mij het meest heeft bezig gehouden met de technologieën die door Estee Lauder worden uitgelegd, want ik kan je vertellen dat ik deze vrij ingewikkeld vond.

Lees ook:

Lees ook