Waar hebben deze schoonheidsspecialiste en huidtherapeute van genoten?

03:51 - 02:18
luistertijd 03:51 - leestijd 02:18

Welke artikelen uit 2018 favoriet waren bij onze lezers, dat heb je al in dit artikel kunnen lezen. Net zo leuk vonden wij het om te vragen aan de vrouwen en man uit ons testteam. Wat waren hun favoriete artikelen en waarom? Lees hier van welke items schoonheidsspecialiste Karmelita en huidtherapeute Judith onder de indruk waren;-) En….wat hun favoriete review was!

Karmelita

Het verhaal over de smalle lip

Het artikel van cosmetisch arts Frodo Gaymans over de oorzaken van een minder volle lip, en dan met name waarom de lippen bij de een anders liggen, als gevolg van gebitsvorm of kin-stand. Het is een goed voorlichtend artikel dat je gelezen moet hebben als je vergroting van je lippen met injectables overweegt. Injectables zijn namelijk niet altijd de oplossing. Wat een eye-opener!

De cellulite behandeling

Dan natuurlijk het artikel over de Cellfina cellulite behandeling bij onze collega Esther, wat een prachtig resultaat!! Het is een zeer uitgebreid artikel met foto’s en video waarin heel goed wordt uitlegd hoe het werkt. Echt zeer informatief, en wat gedurfd van Esther om deze behandeling aan te durven gaan en zich zo eerlijk te laten zien.

Over voeding en huid

En het artikel van dermatoloog Francis Wu over de rol die voeding speelt bij huidaandoeningen als acne, rosacea en huidkanker. Het kan wat mij betreft niet genoeg benadrukt worden hoe belangrijk de impact van voeding op een gezonde huid is.

Mijn favoriete review was mijn ervaring met permanente make-up om mijn lippen in te kleuren. Ik vond het erg leuk om te ondergaan, en heel informatief. Er zijn zoveel Broodje Aap verhalen over PMU, ik heb nu zelf kunnen ervaren hoe het werkt. Er moet veel meer goede voorlichting komen over PMU!

 

Judith

Over voeding en huid

Het artikel van dermatoloog Francis Wu over de invloed van stress en voeding op de huid. Het is inmiddels wel bewezen dat het krijgen van een goede huidconditie niet alleen komt door het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten. Ik vind het als huidtherapeut erg belangrijk dat patiënten zich hier bewust van zijn.

Over cellulite

Net als Karmelita vind ik ook het Cellfina artikel geweldig. Ik mocht dermatoloog Jonathan Kadouch bij de behandeling assisteren. Een waanzinnige behandeling waarbij je in korte tijd definitief af bent van die vervelende bindweefselstrengen die de putjes in de billen en benen veroorzaken.

Over de (on)veiligheid van borstimplantaten

In 2018 is het meerdere keren in het nieuws geweest. Honderden vrouwen die klachten ervaren na het plaatsen van borstimplantaten. Hoe veilig zijn ze? En waar moet je op letten indien je er voor kiest jezelf te laten opereren? Niemand zit te wachten op een allergische reactie, inkapselingsprobleem of verstoring van je immuunsysteem. Dit onderwerp gaat mij niet persoonlijk aan maar ik vind het super dat Beautyjournaal’s uitgever Monique hier aandacht aan besteedt!

Mijn beste review vind ik mijn test van Armani foundation – die lees je hier.

 

 

Lees ook:

Lees ook