Nieuwe productintroducties!

06:15 - 03:45
luistertijd 06:15 - leestijd 03:45

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

We werden uitgenodigd door Procter & Gamble met de vraag of we op een ‘beauty journey’ wilden. Yes please, wanneer vertrekken we? Ik ging voor Beautyjournaal op naar de Hallen Studio’s in Amsterdam waar het event werd gehouden. Ik werd ontvangen door dames gekleed als stewardessen met heuse vliegtuigtrolleys. Leuke touch!

We maakten een ‘reisje’ langs het Australië van Aussie, een safari-tripje van Olaz en we eindigen met een presentatie à la Hollywood van Max Factor. En wat hadden ze weer fijne nieuwtjes te vertellen!

Aussie

Ik ben zelf groot fan van de haarconditioners van Aussie (die in de ‘omgekeerde flacon’). Tot nu toe heeft geen enkele andere conditioner heeft mijn haar en haarpunten zo mooi glad en gevoed eruit laten zien. Daarom ben ik als een kind in een snoepwinkel zo blij met het volgende nieuws. Het paradepaardje van Aussie, de 3 Minute Miracle Reconstructer, heeft twee zusjes gekregen: de Repair Miracle Shampoo en Repair Miracle Conditioner.

Voor deze Repair Control-lijn heeft Aussie weer de fijnste ingrediënten uit de Australische natuur ‘geplukt’:  macadamia-, jojoba- en avocado-olie. Deze zachte bestanddelen beloven supersoepel, gevoed en hersteld haar. En ik kan je ook vertellen: de producten ruiken weer verrukkelijk zoals je van Aussie gewend bent.

Deze lijn is geïnspireerd op busy girls: meiden die van hot naar her rennen. Vanaf nu is het motto dus: leef je lekker uit, “Aussie got you covered”. Ik voel me helemaal de doelgroep;-)

BESTE SHOPDEAL!

Olaz Regenerist – reinigingsborstel!

Elektrische reinigingsborstels zijn dé nieuwe beauty must have. Olaz had er al een, maar brengt nu een nieuwe uit in de Regenerist lijn! Met deze roterende borstel belooft Olaz een vier keer grondigere reiniging van de huid dan met alleen een watje en reinigingsmelk of – lotion. Bijgaand krijg je van Olaz een speciale Regenerist reiniger.

Verzorgingsproducten worden dus beter opgenomen en dat verschil merk je. De Olaz-voorlichtster had nog wel een belangrijke tip voor me: “Pas op met de zon, je huid is na exfoliatie extra gevoelig voor beschadiging door zonlicht. Draag daarom altijd een product met SPF voordat je de zon in gaat.”

Oh, wat staan we te popelen om dit nieuwe beautyspeeltje te testen…! Hij is verkrijgbaar voor een zacht prijsje. De adviesprijs is namelijk slechts € 34,99. O.a. bij Kruidvat online.

Olaz Regenerist – nachtcrème & serum

Ook nieuw is de nachtverzorging. Die bestaat uit een nacht vernieuwend elixer serum en een 3-zone anti-verouderings nachtcrème. In combinatie versnelt het de celvernieuwing voor een stevig, smooth huidje in de ochtend.

De krachtige werking van de Regenerist is te danken aan een complex van vier essentiële ingrediënten. Het pronkstuk Pentapeptide Pal KTTKS stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt ervoor dat bestanddelen goed in de huid worden opgenomen. Niacinamide, oftewel vitamine B3, helpt een handje bij het behouden van de vochtbarrière van de huid en geeft een boost aan de natuurlijke exfoliatiewaarden van de lagen van het huidoppervlak.

Dankzij olivem, het derivaat van olijfolie, worden de anti-aging bestanddelen beter in de huid opgenomen.  Ook vermindert het zichtbare fijne lijntjes en rimpeltjes. Het laatste ingrediënt Lys’Lastine V is een extract van dillezaadjes dat de elasticiteit van de huid stimuleert.

BESTE SHOPDEAL!

Max Factor

Vrouwen zijn klaar voor een glamourtransformatie! Althans, dat blijkt uit onderzoek van Max Factor onder 5.000 vrouwen tussen de 18 en 50 jaar. Ook bleek dat 1 op de 3 vrouwen dezelfde make-up look gebruikt… uit hun tienerjaren!! Dan is je make-uproutine inderdaad toe aan een pittige update. Gelukkig hebben we hiervoor Max Factor! De nieuwste producten zijn 100% glamourproof.

Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner

Nu al mijn nieuwe favoriet is de Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner. Een slimme eyeliner met een peddelvormige punt die de ene kant een dunne lijn kan maken en waarmee je aan de andere kant een dikkere, dramatischer lijn kan tekenen. Hierdoor kun je dus heel eenvoudig en zonder geknoei een scherpe eyeliner creëren.

Ook heel gaaf zijn de Smokey Eye Drama Kits (inclusief wenkbrauwpoeder). Aan de paletten zijn huidcontioners toegevoegd voor soepele applicatie. Ze komen uit in vijf verschillende tinten. Om te bepalen welke Kit het meest flatteert bij jouw gelaat, kregen we dit handige schema te zien op de presentatie. Let op jouw huidtype en oogkleur.

Geen look is compleet zonder een mooie mascara op de wimpers. Voor een glamourous oogopslag moet je klontjes en aan elkaar geplakte wimpertjes vermijden. De nieuwe Velvet Volume False Lash Effect Mascara maakt dat mogelijk dankzij de soft mousse formula.

Superzachte wimperharen

Het resultaat? De hele dag lang super zachte wimperhaartjes. Make-up artist Marie-Sophie was ook bij het event en vertelt waarom ze deze mascara zo fijn vindt. “Doordat het niet hard wordt, kunt gemakkelijk een paar extra lagen aanbrengen uren later.”

Miracle Match Foundation

Ook aan de teint is gedacht natuurlijk. Een flawless, perfecte huid is natuurlijk de wens van iedere vrouw. Het antwoord van Max Factor is de Miracle Match Foundation. Dankzij de lichte formule dekt het de oneffenheden van de huid zonder een masker-effect te creëren. Het hydrateert de huid ook dankzij glycerin, vitamine B en vitamine E. De licht-reflecterende zorgen voor een glanzende finish en verhullen imperfecties.

De foundation komt uit in negen teinten en Max Factor hoopt daarmee de meeste kleuren te pakken, maar helaas – de allerlichtste teint is toch een stuk te donker voor mijn bleke huid. Deze foundation komt wel veel diverse teinten beschikbaar, maar niet voor beauty’s met porseleinen huidjes dus. O.a. bij Kruidvat.

Lees ook