Vam Max Factor tot Shiseido en MAC!

03:36 - 02:10
luistertijd 03:36 - leestijd 02:10

De nieuwe mascara, zit jouw favoriet erbij?

De nieuwste herfstlooks vliegen je om de oren, met de mooiste kleurenpalettes, lippenstiften en blushes. Maar laten we niet hét meest klassieke en onmisbare beautyproduct van allemaal vergeten. De mascara.

Op het gebied van mascara is het credo eigenlijk altijd: mooie, lange, gesepareerde wimpers. Elke seizoen verandert er weinig aan wat ‘in’ is op dit gebied. Wel spotten wel meer verzorgende mascara’s en – je moet het durven – mascara’s met een fel kleurtje. We zochten de nieuwe veelbelovende hier voor je uit.

Lees ook: 8 top mascara tips voor smashing eyes

Shiseido Full Lash Volume Mascara

Werk jij ook graag je mascara gedurende de dag een paar keer bij? Dan weet je vast dat het bij sommige producten tot klonterige, harde wimpers leidt. Niet met deze fijne volume mascara van Shiseido. De was droogt snel op om de krul van de wimpers te behouden, maar het product blijft zacht en soepel.

BESTE SHOPDEAL! 

Chanel Cils Scintillants in Jazzy Blue

Ga voor spannend blauw op je wimpers. De gehele wimperlengte of pak alleen de puntjes. Er mag lekker speels mee worden omgegaan van Chanel. Dankzij het flexibele borsteltje worden de haartjes gemakkelijk gevangen en gekleurd.

BESTE SHOPDEAL! 

Rimmel London Wonder’full Wake Me Up 

De nieuwe Wonder’full van Rimmel bevat vitaminen en komkommerextract. Van de frisse geur van komkommer en verzorgende vitaminen krijg je een letterlijke ‘eye-opener’ belooft Rimmel. Voor een fresh feeling in de ochtend.

 

BESTE SHOPDEAL!

 

Catrice Luxury Lashes Waterproof

In de nazomer valt er nog wel eens in buitje. Om panda-ogen te voorkomen is een waterproof mascara een must have voor je beautylaatje. Deze volume mascara van Catrice loopt niet uit en is ook nog eens verzorgend. Bij de formule is kasjmier proteïne toegevoegd, dat de mascara een fijne subtiele geur geeft. O.a. bij Kruidvat.

 

M.A.C  Upward Lash in Black

Wat gelijk opvalt is het borsteltje. Hij is heel petieterig vergelijken met andere borstels van mascara’s. Ongeveer twee keer zo klein. Dit exemplaar van M.A.C belooft alles wat je zoekt in een mascara: volume, lengte, krul, geen klonten en smudge-proof. Allemaal in een paar seconden, claimt M.A.C. Ook heel prettig: het bevat geen parfum en is geschikt voor lenzendragers.

BESTE SHOPDEAL!

Max Factor False Lash Effect Velvet Volume

Dankzij de ‘soft mousse formula’ blijven je wimpers velvet-achtig. De korte flexibele haartjes pakken ook de allerkortste haartjes voor veel volume. Lekker glamourous.

 

Dior Diorshow Mascara in 090 Black

De mascara is van topkwaliteit. Het air-lock van de tube houdt lucht buiten de formule. Dus geen korrelige, droge mascara. Een must voor een mooie applicatie. Dit product heeft ook een lekker verzorgend geurtje.

Wil je iets gewaagder? Naast zwart en bruin is deze mascara is ook verkrijgbaar in blauw en paars.

BESTE SHOPDEAL!

Pupa Milano Vamp! Waterproof

Het lijkt alsof er te veel mascara op het borsteltje zit, maar daar merk je tijdens de applicatie niets van. Het separeert, geeft volume Het voordeel van deze waterproof mascara is dat je wimpers de hele dag omhoog gekruld blijven. De mascara loopt niet totaal niet uit. Zorg dat je een goede waterproof make-up remover hebt, deze mascara gaat er anders niet af.

BESTE SHOPDEAL!

 

Lees ook