For ‘Aussome’ hair…

02:17 - 01:22
luistertijd 02:17 - leestijd 01:22

De mierzoete shampoo’s van Aussie kennen we natuurlijk allemaal. Het Australische merk, opgericht door haargoeroe Tom Redmond, werkt uitsluitend met plaatselijke fruitsoorten en authentieke kruiden. Denk maar aan blue gum eucalyptusbladeren, custard appel, quandong, muntbalsem, schors van wilde kersenboom en jojoba olie. En dat ruik je! De BeautyJournaal redactie vraagt zich met deze zwoele zomermaanden wel af of we na het wassen met Aussie niet erg aantrekkelijk worden voor wespen…

Ga je binnenkort op vakantie, dan heeft je haar iets meer verzorging nodig dan normaal. Zeezout, chloorwater, zon en dat verkoelende windje aan zee kunnen je haardos namelijk flink aantasten. De Aussie Frizz Miracle lijn belooft statisch en uitgedroogd haar door zon, wind, zout en chloor weer superzacht te maken.

Dag pluizenbos!

De formule van Aussie’s Frizz Miracle shampoo en conditioner is op basis van extract van eucalyptusbladeren dat effectief is tegen statisch en beschadigd haar. Als kers op de taart belooft het 3 Minute Miracle Frizz Remedy een haarwonder. Aloë vera en jojoba olie voeden het haar, maken het superglad en handelbaar. Welke vakantieganger wil dat nou niet?

De shampoo (300ml) en conditioner (250ml) kosten €7,11, de 3 Minute Miracle Remedy (250ml) kost €9,14. Naast de Miracle lijn heeft Aussie ook producten voor gekleurd haar (Aussie Colour Mate), fijn haar (Aussie Aussome Volume), lang haar (Aussie Luscious Long) en droog en beschadigd haar (Aussie Miracle Moist). Voor diegenen die vaak de stijltang en föhn erbij pakken, is er de Aussie Take the Heat, een productlijn die je haar beschermt tegen hitte. De prijzen hiervan zijn hetzelfde als de Aussie Miracle Frizz lijn.

***SHOP! Bestel hier de heerlijkste haarproducten van de mooiste merken!

[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=213720&a=2284708&g=20335368&url=http://www.johnbeerens.com/merken/biosilk.html”]

 

 

Lees ook:

Lees ook