De ultieme glans voor je haar van SachaJuan!

03:22 - 02:01
luistertijd 03:22 - leestijd 02:01

BJ_11_SachaJuan_-intensive-hair-oil-portraitSpeciaal voor haar dat wel wat extra’s kan gebruiken introduceert SachaJuan de veelzijdige Intensive Hair Oil. Dit nieuwe en unieke multi-tasking elixir gebruik je op verschillende manieren; als leave-in, als herstellend treatment of als styling middel.

Hoe je de Intensive Hair Oil ook gebruikt, hij maakt je haar mooi, gezond en geeft je die bijzonder spectaculaire SachaJuan-glans!

Wonder elixir

De SachaJuan Intensive Hair Oil (50 ml, € 35) bestaat uit een heerlijke mix van Arganolie en Duindoornolie met natuurlijke antioxidanten zoals Omega 6 en 9 en Vitamine E. Deze olie laat andere haaroliën ver achter zich omdat hij maar liefst 10% Arganolie bevat waarmee hij tot wel 5x effectiever is dan vele andere merken. En je haar neemt het ultra-light elixir razendsnel op zodat het niet verzwaart, waardoor de olie geschikt is voor alle haartypes!

Alleskunner

De unieke combinatie van ingrediënten maakt het een alleskunner, die te gebruiken is bij alle stylingtechnieken: hij beschermt tegen de negatieve effecten van zon, föhn en andere heat-stylers, herstelt en versterkt daarbij de haarstructuur. Je haar wordt glad, sterk en elastisch. Dus hoe je ‘m ook inzet, je haar wordt gezonder en krijgt een sublieme glans!

Over SachaJuan

SachaJuan werd in 1997 opgericht door Sacha Mitic en Juan Rosenlind, twee Zweedse kappers met een internationaal trackrecord. Met hun enorme ervaring zowel in salons als in hun stylingwerk voor modeshows en shoots zijn het zelf ook ware celebrities en regelmatig terug te vinden in de Zweedse pers.

In Zweden is SachaJuan terug te vinden in de eigen kapsalons, bij luxe beauty retailers en concept stores wereldwijd: Liberty’s in Londen, Quartier 206 in Berlijn, La Rinascente in Milaan en in Nederland exclusief bij COSMANIA (in de webshop en in de winkel aan de Herenstraat 19 in Amsterdam)!

BJ_11_Sacha_products_group-landscape

Over COSMANIA

Bij COSMANIA kun je terecht voor speciale beauty brands die nog niet in Nederland te koop waren. Onlangs hebben ze een nieuwe winkel aan de Herenstraat 19 in Amsterdam geopend. In deze moderne, ruime beauty shop kun je in een oase van rust naar hartenlust alle producten van inspirerende, eigenwijze en gerenommeerde internationale beautymerken proberen, ruiken, voelen én kopen.

Uiteraard is de webshop 24/7 open en bereikbaar voor iedereen die even niet in de buurt is of geen tijd heeft om langs te komen. De Intensive Hair Oil van SachaJuan is te koop bij COSMANIA (in de webshop en in de winkel aan de Herenstraat 19 in Amsterdam).

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees hier alle leuke nieuwtjes over deze winkel.

Nieuwsbrief en kortingen!

Schrijf in op de nieuwsbrief van Cosmania en ontvang een kortingscode van maar liefst 15%! Klik hier.

Dit schreef BeautyJournaal zelf over Cosmania:

Lees ook