Een prachtige nieuwe locatie

01:29 - 00:53
luistertijd 01:29 - leestijd 00:53

cosmania

Goed nieuws voor alle beautyfanaten die niet weg te slaan zijn uit de webshop van COSMANIA: vanaf deze maand heeft de mooie cosmetica winkel voor niche merken een gloednieuwe winkel in de Amsterdamse Herenstraat. Hier kunnen ‘cosmaniacs’ losgaan op een uitgebreide collectie van internationale beautymerken voor hem én haar die nergens anders te koop zijn in Nederland. Naast kijken en kopen, kun je er ook gewoon producten testen. En dat is fijn! Zo weet je in ieder geval dat een miskoop niet snel gemaakt is.

Wat er zoal te koop is? Denk maar aan make-up van Lord & Berry, bodyproducten van Neal’s Yard Remedies, shampoo’s van SachaJuan (lees de review van onze Jolanda), parfum van Korres en scheerschuim van Malin + Goetz. Nieuw in de collectie van COSMANIA is het eco gezichtsverzorgingsmerk Kunst K Apothecary en de make-up lijn van Korres. Binnenkort vind je hier meer informatie over op BeautyJournaal. COSMANIA vind je in de Herenstraat 19. Shop ze!

Geen tijd voor een dagje Amsterdam? Gelukkig is de webshop 24/7 open…

Meld je via deze link aan voor de COSMANIA nieuwsbrief.

Credit beeld: Thijs Wolzak (thijswolzak.nl)

Lees ook:

Lees ook