Schone, gladde huid met warme gloed

05:55 - 03:33
luistertijd 05:55 - leestijd 03:33

Zoals je inmiddels wellicht weet gaat BeautyJournaal eens in de zoveel tijd op pad met haar testteam om cosmeticamerken van dichtbij te kunnen bewonderen: op workshop dus! In deze foto-film krijg je een impressie van de behandelingen een deel van het team heeft ondergaan bij het NuBo treatment center in Bussum. Bekijk hem, en lees daarna hieronder nog even de korte beschouwingen van ons team over de workshop. En binnenkort kun je reviews gaan lezen over de producten die ze zijn gaan testen.

Marte:

‘ Ik heb een heerlijke en leerzame dag bij Nubo gehad. Er werden voor mij hele nieuwe dingen verteld zoals serums die je óver je creme aan kunt brengen ipv eronder. Mijn huid werd gereinigd met de Vitamine C Brightening Cleanser en Cell Dynamic Velvet Cleansing Cream, waarna ik 2 serums opgebracht kreeg: Lifting Eye Serum en Vitamine C 12% Concentrate. Daar overheen kreeg ik de Purifying peel-off mask. Heerlijk. Tot slot de Cell Dynamic Stimulating Moisturiser spf 20, en een klein laagje LipPerfection voor een subtiel plumping effect, op mijn lippen. Zelfs in de dagen erna voelde mijn huid nog heerlijk gevoed aan. Niet te vet, niet te droog.’

Babs:

‘ Ik wilde graag aandacht voor het liften van de oogcontour, mijn couperose en pigmentvlekken. Mijn behandeling bestond uit de volgende producten: reinigen met Velvet Cleansing Cream, exfoliëeren met Exfoliation foam cleanser, oogverzorging met Cell Dynamic Eye Focus, dagverzorging met Cell Dynamic Stimulating Moisturizer dag SPF 20 en make-up met Nubo Voile kleur Tan. Het resultaat was een heerlijke schone en gladde huid. Alleen de oogliftgel was geen succes: het trok plooien in de toch verslapte huid boven mijn ogen helaas. Voor het reviewen is mijn keuze gevallen op de White Diamond Radiance Cream. Ik hoop op een prachtig resultaat, ik zal jullie voor en nafoto’s laten zien binnenkort.’

Berna:

‘ Wat een allervriendelijkste ontvangst met koffie, prosecco, bonbons en aardbeien. Bij NuBo Treatment Centre ben je in de goede handen van twee ervaren huidtherapeutes, Anne en Lori, Petra deskmedewerkster, en Fabian, de eigenaar.

Lori legde stap voor stap uit wat zij deed. Na de reiniging met de Velvet Cleansing cream, volgde de diamond peeling, op basis van zuivere diamantstof en microsponsjes. De peeling gaat in twee fases, de activator zorgt ervoor dat er soort van sponsjes ontstaat, heel apart. Mijn huid reageerde goed op de peeling, voelde zijdezacht aan,  als verzorgende crème de Cell Dynamic Stimulating Moisturiser SPF 20…een heerlijke luchtige dagcrème, (welke ik ook mee kreeg naar huis om te testen..leuk) . Op mijn lippen de instant lip perfection, wat een heerlijk product vooral qua smaak. Het meest opvallende voor mij aan de producten van NuBo is, dat de dosering wat op de huid wordt aangebracht minimaal is, maar prima aanvoelt, geen droog, trekkerig gevoel, geen glimmende gezicht …maar een prettig gevoel.’

Gerti:

‘ Wie kritisch is, kan de bal terugverwachten. En dat heb ik geweten. Ik kan niet terugkrabbelen als me tijdens de NuBo workshop een behandeling met de eMatrix aangeboden wordt. Mentaal onvoorbereid liet ik mijn gezicht behandelen met de modernste laser. Oei, het was best pijnlijk, maar Anna ging heel zorgvuldig te werk en legde goed uit wat ze deed. De voor en na foto’s waren overtuigend, dus liet ik het maar gewoon over me heen komen. En gelukkig verdween na een dag de gevoeligheid.

Ik vind het heel bijzonder dat NuBo mij deze behandeling aangeboden heeft. Het is duidelijk dat ze veel meer bieden dan klassieke facials, waarover ik eerder een review schreef!

Lees hier ook nog Gerti’s review over de NuBo Diamond Ice Glow mask.

Hans:

‘ Nubo is zonder meer een interessant, luxueus merk, waarvan ik graag meer wil proberen. De ontvangst en uitleg waren perfect. Wat wel weer jammer is, dat ik wederom merkte dat de gemiddelde huidspecialist nog steeds niet weet hoe ze met een man om moet gaan. Bij een man wordt de behandeling als vanzelfsprekend simpel en summier gehouden: reinigen, een eenvoudige dagcrème en klaar. Pas na uitdrukkelijk vragen wordt er iets meer gedaan. Jammer en een gemiste kans, ik had graag meer ervaren. Maar ook van mij krijgen jullie binnenkort een review te lezen natuurlijk.

Yvonne:

De ontvangst bij het Nubo treatment centre in Bussum was hartelijk. We werden ontvangen met een glaasje bubbels of een glaasje versgeperst sap. Mijn behandeling begon met een zeer fijne scrub met Nubo Diamond peel and reveal. Deze voelde heerlijk aan. Daarna kreeg ik het Nubo Ice glow mask, deze voelde koud en warm tegelijk aan, bij mij was het iets too much na de peeling en het was alsof de huid in brand stond. Op deze reactie van de huid is er meteen Nubo Hydrating Lipid complex aangebracht, hierdoor werd het iets minder. De Nubo Cell Dynamic Stimulator moisturiser maakte het af, het branderige gevoel was compleet verdwenen.

Als finishing touch kreeg ik NuBo Voile nr. 5 op de huid. De huid voelde na deze behandeling heerlijk zacht aan. Je merkte dat er iets gebeurd was met de huid, het gaf een luxe en voldaan gevoel. Ik heb Nubo voile nr 5 meegekregen om te testen. Binnenkort mijn verhaal!’

Lees ook