Beschermende, voedende en kleurgevende lipbalm

01:19 - 00:47
luistertijd 01:19 - leestijd 00:47

Een beschermende en voedende balsem met een tint die makkelijk te dragen is en een subtiele natuurlijke geur. Het microgeïnjecteerde hyaluronzuur trekt de fijne lijntjes gladder en geeft meer volume voor jongere, krachtige lippen. Terwijl het gepatenteerde Cell Dynamic complex het herstelmechanisme activeert om periorale lijntjes te verminderen, hydrateert deze superzachte balsem droge lippen wat direct comfort geeft. Door de natuurlijke glans lijken de lippen voller. Tenslotte beschermen de laatste generatie UVA/UVB zonfilters tegen huidveroudering door blootstelling aan de zon en verminderen schade door vrije radicalen.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook