Een zijdezachte balsem die egaliseert en gladmaakt

02:10 - 01:18
luistertijd 02:10 - leestijd 01:18

Een combinatie van huidverjonging en make-up vinden we in Voile.

Dit nieuwe wonderbaarlijke product van NuBo is een zijdezachte balsem, toont zich als een onzichtbaar laagje welke rimpels opvult, fijne lijntjes en imperfecties glad trekt en helpt de huidskleur te egaliseren.

Voile maakt de huid voller en hydrateert de huid diep van binnen.

The Voile kan als een perfecte voorbehandeling worden gebruikt (aanbrengen onder de eigen foundation of getinte crème) of gewoon alleen als een licht dekkende basis.

Je kunt kiezen uit drie natuurlijke tinten. Het is de laatste stap in de huidverzorgingslijn van NuBo en de eerste stap naar een natuurlijke make-up look.

Te verkrijgen in de kleuren 0-Transpirant, 1-Nude & 5-Tan-10ml 

De geur van Voile is werkelijk verslavend; als je deze goddelijke balsem eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders..

Hoofdingrediënten:

Microgeïnjecteerde hyaluronzuur  – Geeft direct een vullend en voller effect (binnen een uur na aanbrengen). Hyaluronzuur is overvloedig aanwezig in de jonge huid, maar naarmate men ouder wordt zal het hyaluronzuur niveau dalen. Dieet en roken staan erom bekend het niveau van hyaluronzuur te beïnvloeden.

Soft Focus Formule – Een ademend microvliesje zal onmiddellijk de huid liften en verstevigen. Dit wordt versterkt door de werking van de ‘soft focus’, die verbergt imperfectie en geeft onmiddellijk een jongere, frissere uitstraling.

Hoe te gebruiken:

De huid goed reinigingen met ‘Velvet Cleansing Cream’ en/of ‘Exfoliating Foaming Cleanser’ vervolgens ‘Stimulating Moisturiser SPF 20’ of ‘Day Performance SPF 20’ aanbrengen. Tot slot een kleine hoeveelheid ‘The Voile’ aanbrengen op het gelaat en decolleté.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook