Optimaliseert celstofwisseling

02:42 - 01:37
luistertijd 02:42 - leestijd 01:37

In het hart van NuBo’s huidverzorgingslijn staat het Cell Dynamic Complex.  Deze formule is gepatenteerd en exclusief van NuBo.

Een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Hayden (een toonaangevende Franse wetenschapper), ontwikkelde NuBo’s Cell Dynamic Complex. Deze sensationele en gepatenteerde formule beschermt en optimaliseert de natuurlijke levenscyclus van huidcellen.

Het Cell Dynamic Complex is een veelgeprezen, krachtig product, dat de cellen activeert tot huidverjonging. Dit innovatieve vernieuwingssysteem bestrijdt huidveroudering op twee fronten; het werkt op de oorzaken van huidveroudering van binnenuit en op de externe visuele veranderingen.

Traditionele anti-ageing formules forceren de huid in overgrote mate tot aanmaak van collageen en elastine, wat tenslotte leidt tot het produceren van schadelijke stoffen en vrije radicalen als bijproduct. Dit resulteert uiteindelijk tot een trage stofwisseling en veroorzaakt juist een vermoeide en verouderde uitstraling.

Het Cell Dynamic Complex vernietigt blokkerende, schadelijke stoffen en verbetert de celstofwisseling aanzienlijk. Het maakt de weg vrij voor een effectieve aanvoer van bioactieve hulpstoffen. Bioactieve hulpstoffen zorgen voor een cyclus waarin de huid op eigen kracht, zelfonderhoudende huidverjonging creëert.

Cell Dynamic Complex® – belangrijkste ingrediënten (aanwezig in alle Cell Dynamic producten van NuBo):

Booster

Vocht magneet™

Beschermend schild

 

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

 

Lees ook