Veelgeprezen pre-party masker

02:00 - 01:12
luistertijd 02:00 - leestijd 01:12

NuBo’s nieuwste innovatie is een waar uniek masker met buitengewone anti-huidveroudering en verhelderende resultaten; gewoon het perfecte pre-party product en belichaming van ‘boutique huidverzorging’.

Geïnspireerd door het traditionele Russische ‘banya’ (sauna) concept, vangt de White Diamond Ice Glow Mask de essentie van de methodologie van deze gerenommeerde behandeling. Het uitgangspunt is gebaseerd op temperatuursveranderingen van extreem warm naar enorm koud. Echter brengt NuBo dit in een toegankelijke vorm van een snelle en gemakkelijke thuisbehandeling, dat voor fenomenale voordelen voor de huid zorgt, met gemak en binnen enkele minuten.

De met gemicroniseerde diamantstof bevattende en ultra luxe White Diamond Ice Glow Mask zorgt ervoor dat de huid een subliem stralende glans krijgt – een must have accessoire voor elk feest en elk seizoen.

De huid keert weer terug in haar meest jeugdige vorm in slechts enkele minuten, door de grootse innovatieve aanpak en productformule van NuBo. Het gebruik van specifiek actieve ingrediënten van de hoogste kwaliteit, is de sleutel tot zeer doeltreffende huidverzorging. NuBo creëert een specifieke opbouw van individuele plantaardige en minerale molecules, om de exacte combinatie van actieve ingrediënten, moleculair gevormd, te garanderen, in de precieze combinatie voor de meest optimaal mogelijke huidverzorging.

Key-ingredient:

Ingekapselde zuurstof in een speciaal transportmolecuul. Dit wordt dieper in de huid afgegeven om de celvernieuwing een prikkel te geven. De vochtbalans van de huid wordt ondermeer met 60% verhoogd.

Resultaten

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook