Het resultaat is direct zichtbaar!

07:24 - 04:26
luistertijd 07:24 - leestijd 04:26

Een heldhaftig product voor de kwetsbare oogcontour. NuBo®, het ‘positieve cosmeceutische’ merk dat resultaatgerichte huidverzorging biedt in luxueuze formules zonder schadelijke ingrediënten, heeft een nieuw doel met de bestverkopende anti-veroudering technologie: biomimetische Eye Focus™.

NuBo® Eye Focus™ is een biomimetisch product. Dit houdt in dat het in staat is de natuurlijke processen van de jonge huid te kopiëren dankzij de uiterst effectieve bioactieven. Deze toonaangevende oogcrème bevat het unieke Cell Dynamic® Complex (patent is aangevraagd GB 2460054) van NuBo en speciaal geselecteerde bioactieve ingrediënten om bepaalde huidproblemen rondom het kwetsbare oog het hoofd te bieden.

Resultaat

Directe lifting, versteviging en hydratatie van de kwetsbare huid rondom het oog, plus het toegejuichte ‘zachte focus’ effect van NuBo zorgen voor een frisse en gezonde blik, zelfs bij vermoeide ogen. Dit is de volgende stap in de ontwikkeling van een kruising tussen huidverzorging en make-up, met een uitstekend resultaat en een zichtbare en langdurige vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Wat maakt NuBo® Eye Focus™ zo speciaal?

Eye Focus™ laat de kwetsbare huid vanaf het eerste gebruik er jonger en stralender uitzien. Het bevat bioactieve stoffen die klinisch bewezen zelfs de rijpere huid jonger maken en fijne lijntjes en rimpels langdurig en aanzienlijk verminderen. Het verstevigt de huid zichtbaar en werkt oneffenheden weg. NuBo® Eye Focus™ is de oplossing voor alle grote huidzorgen.

Hoe onderscheidt de Cell Dynamic® technologie zich?

Het unieke van NuBo® Cell Dynamic is de combinatie van ultrasterke celactiverende ingrediënten die het verouderingsproces op twee manieren tegengaan. Ze pakken de oorzaak en de visuele effecten aan. Het Cell Dynamic® Systeem, een synergetische integriteit van Celbescherming, Revitalisering, Herstel en Synthese Boosters, werkt als volgt:

NuBo® is een ‘positief cosmeceutisch’ merk. Het biedt professionele huidverstevigende verzorgingsproducten die vrij zijn van parabenen, petrochemicaliën, SLS, synthetische kleurstoffen en parfum.

Cell Dynamic® Eye Focus™ Fact Sheet

Voor een stralend, liftend en verstevigend effect zorgt het Fixative Policomplex voor een ademend en kalmerend laag je rondom de kwetsbare ooghuid. Het werkt als een ‘onmiddellijke ooglift’ waarbij de oogcontour zacht en fluweelachtig aanvoelt. Dit wordt gecombineerd met het ‘zachte focus’ optische vervagingseffect van NuBo om oneffenheden te verbergen.

Donkere kringen en wallen

Provitamine C wordt binnen de huidcel omgezet in pure vitamine C en behandelt donkere oogkringen op effectieve wijze. Vitamine C wordt op grote schaal gebruikt om huidpigmentatie en donkere vlekken aan te pakken. Pure Vitamine C is beperkt houdbaar terwijl provitamine C synthetisch is bereid. Klinische studies tonen aan dat het twee keer zo effectief is als het L-ascorbinezuur. Vitamine P helpt bij donkere kringen en helpt de beschadigde haarvaten te herstellen waardoor wallen verdwijnen en het gebied rondom het oog gekalmeerd wordt.

Kraaienpootjes, fijne lijntjes en rimpels

De synergetische kracht van de drie meest geavanceerde peptiden optimaliseert de levenscyclus van de huidcellen zodat deze zich kunnen herstellen, regenereren en huidveroudering tegengaan. Syn-ake fungeert als een neuromodulator om expressielijnen te verzachten en biedt een milde Botoxeffect. Syncoll is de nieuwste en meest effectieve rimpelherstelmolecule op de markt. In klinische tests levert het aanzienlijk betere resultaten in vergelijking met de voorgaande generatie collageen-syntheseboosters, Matrixyl en Argireline. Syncoll bootst het lichaamseigen collageen-producerende mechanisme na door de weefselgroeifactor te stimuleren. Het compenseert op actieve wijze het tekort aan collageen en laat de huid er jonger uitzien door rimpels te verminderen. Deze innovatieve biomimetische tetrapeptide die afkomstig is uit de natuurlijke groeifactor zorgt voor de structurele en functionele integriteit met de huid. Het activeert de metabolische processen tussen de epidermis en de huid. Zo kunnen voedingsstoffen makkelijker de huid binnendringen. De werking van deze peptide is klinisch bewezen. Het is zelfs geschikt voor de meer rijpere huid en vermindert rimpels uitstekend. Silanols vormen een onderdeel van het Bruine Algen Complex. Ze zijn in staat om het silicium dat verloren is gegaan te vervangen en helpen het bindweefsel zich te herstellen door het verouderingsproces te vertragen.

Laat de huid stralen

Rhodiola is een adaptogenische Tibetaanse plant die groeit in strenge klimaatomstandigheden waar een tekort aan zuurstof is. Deze plant heeft de capaciteit ontwikkeld om zuurstofopname te stimuleren. Om vermoeide ogen te revitaliseren en weer te laten stralen, activeert Rhodiola de zuurstofopname om de huidcellen van de nodige energie te voorzien.

Vochtarme huid

Het ‘vochtmagneet’, het koolhydraten biomimetische complex, bindt zichzelf aan proteïne als een magneet en blijft actief zelfs onder de droogste condities daar waar traditionele vochtinbrengende stoffen deze werkzaamheid zouden opgeven. Vocht wordt op natuurlijke wijze in de huid vastgehouden door middel van Silanol en het Bruine Algen complex, die samen een waterstofbinding met water vormen. Fytosterolen (tarwekiemen, Squalaan, shea butter) stimuleert het vetgehalte voor een optimale vochtbalans. Natriumhyaluronaat, gewonnen door fermentatie en zuivering, zorgt ervoor dat de huid het vocht beter vasthoudt. Het is bewezen effectief op elke vochtigheidsgraad en plakt niet zelfs bij een hoge vochtigheid.

Schade door vrije radicalen

3C (Cyto-Chromophores Complex) absorbeert schadelijke fotonenergie en bewaart het DNA en de geheugencode van de huidcellen. Het stimuleert het natuurlijke immuunsysteem van de huid. Het Bruine Algen Complex, Vitamine E en provitamine C beschermen op actieve wijze tegen stress en vervuiling om zo vroegtijdige veroudering tegen te gaan en glycatie van proteïnen en schade door vrije radicalen te verminderen.

NuBo skincare producten bevatten geen parabenen, SLS, irriterende petrochemicaliën, synthetische kleurstoffen of parfum.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook