Terug naar de winkel
Hairlust Split Fix vegan shampoo en conditioner

Heeft jouw kwetsbare haar ook veerkracht nodig? Hairlust maakt je haar schoon, maar ook luchtig en optisch voller. De hydratatie is geweldig.

Hairlust

Monique testte deze producten en is er vol lof over!

Over de shampoo schrijft ze:

Het eerste wat me opvalt in gebruik van de shampoo en conditioner is hoe heerlijk schoon en zacht mijn haar aanvoelt, zonder slapte! Dat vind ik namelijk al heel wat met met dunne haar. Het lijkt wel of mijn haar ook per haar iets steviger aanvoelt.  Ik ervaar een vollere luchtigheid van mijn haar en dat vind ik echt erg fijn.

Over de conditioner schrijft ze:

De conditioner na het wassen wordt ook geaccepteerd door mijn haar: geen slapte of vettigheid. Ook mijn hoofdhuid reageert prima op deze producten van Hairlust. Mijn haarkleur, die ik altijd oppimp met wat roze kleurstof, wordt er ook niet door aangetast. Kortom: de reiniging is mild, zeker niet agressief.

Beide producten zetten hoog in op hydratatie en aanvulling van de haarschacht met eiwitten. Er wordt gebruikt gemaakt van cocktails als Protectagen (eiwitten) en Aquaxyl (hydratatie).

Protectagen is een formulering met water, glycerine en rijsteiwitten. Het heeft een haaropvullende eigenschap. Het draagt een COSMOS-keurmerk. Aquaxyl bestaat uit drie vormen van suikers die zeer krachtige vochtbindende eigenschappen hebben. Dit komt het haar maar ook de hoofdhuid ten goede. De cocktail is zowel Natrue als EcoCert gecertificeerd.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook