Bij Harrods in top 10 best verkochte merken

04:24 - 02:38
luistertijd 04:24 - leestijd 02:38

Het beautymerk Nubo brengt na Londen en Miami nu ook hun exclusieve huidverjongingsproducten op de Nederlandse markt. Het merk werd ooit als eerste in het Engelse Harrods geïntroduceerd en staat daar nu in de top 10 van best verkopende verzorgingsproducten.

Resultaat in enkele dagen

De producten van NuBo zorgen ervoor dat de huid in slechts enkele dagen een mini facelift krijgt, bovendien bevatten de producten van NUBO in tegenstelling tot andere crèmes geen parabenen, irriterende petrochemische stoffen, sls en synthetische geur –en kleurstoffen. Daarnaast wordt er niet op dieren getest.

The next generation

De huidverzorgingsproducten  van NuBo zijn de volgende generatie in huidverbetering en gaan veel verder dan de aanpak van traditionele anti-ageing formules. NuBo bestrijdt niet alleen aan de buitenkant de beschadiging van de huid, die door vrije radicalen aan de buitenkant wordt veroorzaakt, maar bereikt ook diep in de huid de onderhuidse cellen. Het zet de giftige stoffen (toxinen) in de huid om in levenskrachtig water en zuurstof. Dit proces wordt ook wel Cell Dynamic Bio Electric skincare genoemd. De huid ziet er hierdoor in korte tijd  gezonder en vitaler uit.

Cell Dynamic Bio Electric skincare

Waar traditionele anti-ageing producten de huid harder laten werken, waardoor huidcellen oververmoeid raken en hun energie verliezen, bevordert NuBo juist de levensduur van elke huidcel. Dit heeft als gevolg dat de huid niet overactief raakt, maar het vermogen heeft te blijven produceren waardoor een jeugdige uitstraling wordt behouden. Een sensationele zelfonderhoudende huidverjonging waar schadelijke stoffen worden omgezet in positieve energie! NuBo bestrijdt veroudering op twee fronten; van binnenuit en van buitenaf. NuBo bestrijdt aan de buitenkant de beschadiging van de huid, die door vrije radicalen wordt veroorzaakt, en bereikt diep in de huid de onderhuidse cellen.

Bekende sterren over NuBo

“Het ultieme beauty cadeau is Cell Dynamic The Essence and  Day Performance”   Amanda Wakeley, styliste o.a.  Kate Middleton, Scarlett Johansson,  Demi Moore,   Kate Beckinsdale, Dita Von Teese, Charlize Theron. De 43-jarige Kylie geeft aan dat ze gek is op NuBo, vooral omdat het zo schoon aanvoelt.  

Simon Cowell, onlangs nog uitgeroepen tot meest ijdele man in de showbusiness houdt er ook een stricte huidverzorging op na, NuBo is daar een vast onderdeel van Simon gebruikt  NuBo Cell Dynamic Cooling After Shave Moisturiser SPF20, de Cell Dynamic Essence for Men en de Cell Dynamic Overnight Recharge. Simon Cowell:  ”NuBo staat bekend als 1 van de meest krachtige anti-ageing producten in de markt.”  In de Agua Spa in het Londense Sanderson Hotel wordt nu ook de Optimum Performance Facial for Men aangeboden.

Internationale magazines en kranten over NuBo

The Times:  ”A wonderful product that is akin to eight hours’ sleep in a tub. After ten minutes my face feels and looks noticeably smoother, radiant as well as more hydrated. Colleagues ask if I’ve had a facial. The best instant pick-me-up I’ve yet tried. Rating 10/10.

Hello Magazine: ” White Diamond Radiance Cream and Ice-Glow Mask by Nubo, worth £185. Boost your inner radiance and natural sparkle with this double-act of cooling, skin-plumping face mask, and anti-ageing moisturiser. The latter contains tiny diamond particles, along with other active ingredients, to maximise the skin’s luminosity.”

Over NuBO

Omvangrijk, internationaal wetenschappelijk onderzoek, naar de natuurlijke levenscyclus van huidcellen, resulteerde in de allernieuwste generatie hightech huidverzorging, met de naam NuBoNu ‘nieuw’, Bo ‘leven’

Een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon (een toonaangevende cosmetologe), ontwikkelde NuBo’s Cell Dynamic Complex. Deze sensationele en gepatenteerde formule beschermt en optimaliseert de natuurlijke levenscyclus van huidcellen. Het innovatieve vernieuwingssysteem bestrijdt veroudering op twee fronten; de oorzaken van huidveroudering van binnen uit en van buiten af.

Bezoek ook het NuBo treatment centre van Francis van de Kasteele, Vlietlaan 44d, 1404 CC Bussum, tel. 035 8200960.

 

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en word je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook