Waar hebben model Mandy en make-up artist Lydia van genoten?

05:39 - 03:23
luistertijd 05:39 - leestijd 03:23
Welke artikelen uit 2018 favoriet waren bij onze lezers, dat heb je al in dit artikel kunnen lezen. Net zo leuk vonden wij het om te vragen aan de vrouwen en man uit ons testteam. Wat waren hun favoriete artikelen en waarom? Lees hier van welke items model Mandy en make-up artist Lydia onder de indruk waren 😉 En….wat hun favoriete review was!
Mandy

Over voeding en je huid

 

Wat voeding met het lichaam doet vind ik erg interessant omdat ik zelf voedingscoach ben en zelf altijd erg op mijn gewicht let i.v.m modellenwerk. Maar ook vooral binnenin wat het met je huid doet. Ik had af en toe best last van onzuiverheden, en probeerde van alles om mijn huid zo egaal mogelijk te krijgen. Nu ben ik erachter gekomen dat ik minder zuivel moet nemen en nu zie ik dat ik een veel betere huid heb.

Ik ben erg gek op kaas dus zal het niet helemaal verbieden voor mezelf, maar eet het heel af en toe, net als chocolade. In plaats van melk drink ik al een tijdje kokosrijstemelk, wat ook nog eens erg lekker is! Wel de ongezoete variant. En als ik de zon in ga, smeer ik factor 50 op mijn gezicht en lichaam. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter smeer ik altijd een zonnebeschermer en dan pas mijn dagcrème.

Over een rosacea behandeling bij Rositta Kayser

Een mooi artikel van een man die van rosacea werd genezen. Ik vind het leuk om te lezen dat er ook steeds meer mannen naar de schoonheidsspecialiste gaan en de drempel voor mannen steeds lager wordt. Als je jarenlang last hebt van rosacea, en je er dan vanaf komt en je bent fitter dan ooit, dat is toch mooi dat dat mogelijk is.

Over verslapte bovenarmen

Zelf werk ik met EMS Bodytec en zie bij de mensen hun huid strakker worden. Daarom vind ik dit een erg leuk artikel. Ik werk zelf in de mode en hoor van steeds meer oudere dames dat ze truitjes willen dragen die hun bovenarmen bedekken omdat hun armen slap zijn geworden. Als je zo’n behandeling als NuBODY doet worden ze verstevigt en putjes en cellulitis zal afnemen.

De allerbeste review die ik zelf geschreven heb vind ik zeker van Alissi Bronte, ik kreeg de zuurstof gezichtsbehandeling en een hoop producten mee om thuis te testen. Dit was erg leuk om te doen! Ik was er zo enthousiast over dat ik zelf nog een dagcreme erbij heb besteld toen de producten op waren.

 

Lydia

Over de bijzondere rosacea behandeling van Rositta Kayser

 

Rossita Kayser en haar zelf ontwikkelde behandeling voor Rosacea. Wat een fantastische vrouw. Een nare aandoening met vuurrode gevoelige plekken op de huid. Waar dermatologen niets mee kunnen. Behalve antibiotica geven wat je immuunsysteem verzwakt. Het mag overduidelijk zijn dat Rositta’s behandeling werkt ! Een aantal dermatologen zijn inmiddels overtuigd en steunen haar aanpak.

Over de magie van Aloë Vera

Aloe Vera, leuk artikel met aandacht voor deze bijzondere helende plant. Ik leerde er ook ooit van op Aruba. Op Aruba in mijn modellentijd voor een badpakkenshoot. Aan het einde van dag 2 allemaal verbrand. Vuurrood waren we. Men sneed een blad Aloe voor ons af, de verse gel moesten we ons mee in smeren.Het stonk vreselijk maar het werkte geweldig. Het branderige gevoel en de roodheid verdween en we konden de volgende dag weer op de foto.

Over voeding en huid

Gezond van binnen en mooi van buiten. Waar een smeerseltje alleen geen effect heeft, kom je een heel eind met andere voeding. Heel informatief en duidelijk artikel hier over.

Ben zelf bij een dermatoloog geweest i.v.m verandering gevoeligheid, eczeem van de huid. Ik kreeg een corticosteroïden cremetje mee en klaar. Mijn voeding patroon en/of verandering daar in was niet aan de orde. Er word steeds meer gesproken over preventieve genezing. Ook in de politiek. We moeten gezonder gaan eten. Helaas gaat de Btw dan nu ook omhoog op verse groenten en fruit.

Ik zit nog maar kort weer in het test team. De Combray review is mijn favoriet. Een product met maar 2 ingrediënten, wat kon dat zijn. En dat maakt het nou juist zo bijzonder. Op veel producten staat een waslijst aan ingrediënten waar je totaal geen touw aan vast kunt knopen. Zeker nu mijn huid gevoeliger is als voorheen let ik daar meer op. Clean Technology, geen parabenen en andere chemische producten. Dus de simplicity van dit product spreekt me heel erg aan.

Lees ook