Een rustige teint met een stralende finish

09:04 - 05:26
luistertijd 09:04 - leestijd 05:26

Mandy straalt door de Alissi Brontë zuurstof gezichtsbehandeling

Ik ben zo’n geluksvogel dat ik de zuurstof gezichtsbehandeling in Breda mocht ondergaan en producten voor thuis gebruik mocht testen!

Strenge productie-eisen voor plantaardige formules

Alissi Brontë komt uit Spanje en staat voor high scientific & natural beauty. Dit kun je letterlijk nemen, want in de fabriek van dit prachtige merk wordt heel schoon en secuur geproduceerd. Met bijna alleen maar plantaardige stoffen van heel zuivere oorsprong en wordt onder strenge ISO-certificeringen gemaakt. Ook draagt het merk vele keurmerken voor eco-friendly en vegan standaarden. Lees meer in dit artikel.

Binnen een uur is mijn huid gerevitaliseerd

Mijn zuurstof gezichtsbehandeling belooft binnen 60 minuten een ware boost aan mijn huid te geven. Naarmate je ouder wordt verliest de huid haar glans en oogt ze snel grauwer. Zuurstof activeert het celmetabolisme en de doorbloeding.

Onrustige huid door het reizen

Ik heb de afgelopen periode als model veel gereisd, mijn huid snakt naar rust en vitaliteit! Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden, en trouwens ook heerlijk voorafgaand aan een belangrijk event.

Een zuurstofbehandeling zonder zuurstofapparatuur!

Ik onderging mijn facial bij het Attirance Instituut voor Huidverbetering in Breda. Trainster en gespecialiseerd allround schoonheidsspecialiste Susanne Kraak legt me uit dat er geen zuurstofapparaat aan te pas komt! Het geheim is een combinatie van massage en mooie energiegevende huidproducten.

Reinigen en glanzen

Mijn huid werd eerst goed gereinigd met de Gold Foam: een zacht schuimende reiniger verrijkt met 24K gouddeeltjes en thermaalwater. De bestanddelen geven energie aan de huid, en ook meteen een mooie glow dankzij parelpigmenten. Tot slot werd de One-Step Cleanser over mijn gezicht gesprayd. Het ruikt zo heerlijk tropisch!

Vitamine C scrub

Om mijn huid extra te reinigen werd de Scrub Vitamin C+C gebruikt. Dit is een licht mechanische peeling met bamboo, etherische oliën en pure vitamine C, die de dode huidcellen verwijdert en de huidregeneratie stimuleert.

De beste zuurstoftoevoer: met bindweefselmassage

Nu ben ik klaar voor de bindweefselmassage met het Q10 ampul, een ampul met o.a. actieve zuurstof. Het was een stevige massage, waardoor mijn huid goed doorbloed werd. Mijn huid werd rood maar dit is een normale reactie. Het was niet vervelend of pijnlijk. Je voelt dat je huid aan het werk wordt gezet.

Nog meer stimulatie…

Toen was het tijd voor een kwartier relaxen met het ….masker. Waarna nogmaals het ampul met Q10 werd aangebracht. De behandeling werd afgesloten met Crème Essential Oxygen met zuurstof en retinol en de Ultra Protection & Color SPF 50 BB Cream. Deze BB Cream past zich aan de kleur van de huid aan en geeft een transparant gezond tintje. Heel mooi.

Bekijk ook het volgende filmpje:

De glans is terug, de moeheid van het reizen is weg

Na afloop was mijn huid echt weer opgefrist. De glans was terug. Ik zag er veel energieker uit. Je snapt dat ik nu heel veel zin had om thuis met alle producten aan de slag te gaan. Zo werkt dat: na een goede facial wil je door…om blijvend te genieten.

Mijn producten voor thuisgebruik

Alissi Brontë Gold Foam Thermal Make-Up Remover

Ik gebruik het elke ochtend en avond. Het is zo’n luxe beleving, dankzij de parelpigmenten en gouddeeltjes. Het schuimt licht en droogt mijn huid gegarandeerd niet uit. Er zit daarvoor onder meer thermaal water in en niacinamide.

Prettig in een pompverpakking, en een lekkere grote fles. Wat doe je er lang mee! Het is een goede make-up reiniger.

Shop online

 

Alissi Brontë One-Step Cleanser & Tonic

Dit product spray ik direct op mijn huid, sluit mijn ogen en masseer het in. Wat ruikt het heerlijk zeg, naar sinaasappel. Vervolgens drenk ik een wattenschijfje in One-Step en verwijder mijn overige make-up.

Vaak lijkt het alsof mijn huid al helemaal schoon is, maar kan ik nog 2x een wattenschijfje met deze cleanser & tonic over mijn huid halen. Hierna is het diepere vuil in m’n huid echt verwijderd en voelt het merkbaar schoon aan.

Ik gebruik het in de ochtend en avond na de Gold Foam, voordat ik mijn crème aanbreng. Het bevat ultrafijne essentiële oliën. Ik heb best een gevoelige huid, maar mijn huid verdraagt het erg goed. Deze spray neutraliseert ook schadelijke effecten van de buitenlucht op je huid. Deze all-in-one is ook ideaal op vakantie.

Shop online

 

Alissi Brontë Scrub Vitamin C+C

Deze scrub gebruik ik 2x in de week om mijn huid extra diep te reinigen en dode huidcellen te verwijderen. Heerlijk als je daarna een gezichtsmasker aanbrengt.

Deze exclusieve formule bevat plantaardige korrels van bamboo en extra vitamine C. Hierna zie ik een mooie glans over mijn huid. De teint is helderder en het verfijnt mijn poriën. Fijn product!

Shop online

 

Alissi Brontë Diamond Cell Cream+ Gift Free Travel Size

Aanvankelijk testte ik de Diamond Cell cream, maar mijn huid had net iets meer nodig. Nu combineer ik hem met de Cellular Caviar Extract Cream voor overdag. Een heerlijke voedende crème die goed wordt opgenomen door mijn huid en een neutrale geur heeft.

De Diamond Cell cream grijpt in op de elektrolytische balans in de huid, waardoor werkzame stoffen beter opgenomen worden. Ook heeft de crème een gladmakend effect. Fijne lijntjes worden echt minder zichtbaar. Fijn is dat er ook een reisverpakking is!

Shop online

 

Alissi Brontë Cellullar Caviar Cream + Free Gift Travel Size

Deze crème breng ik elke ochtend lekker dik aan op mijn gereinigde huid na de One-Step Cleanser. Even in laten trekken en dan goed inmasseren.

Heerlijk! Volop antioxidanten, mooie plantaardige vetstoffen, natuurlijke suikers en mineralen. In love with it. Ook weer met een fijne reisverpakking!

Shop online

 

Alissi Brontë Ultra Protection & Color BB Cream SPF50

Mijn favoriete all-in-one crème voor elke dag: voeding, een mooie tint en zonbescherming met minerale filters! Het heeft een natuurlijke kleur en geeft een subtiele glans. Je hebt maar heel weinig nodig, de kleur past zich aan de huid aan, zo oogt het natuurlijker dan dat je heel dik gaat smeren.

De crème bevat een rijst extract die actieve sirtuines bevat. Sirtuines bevorderen het cel metabolisme om de celvernieuwing te herstellen en te onderhouden, waardoor de cellen jong en gezond blijven. Een mooie anti-aging werking dus. Als ik voor mijn werk op reis ga, zit dit product in mijn stash!

Ik kan wel zeggen dat dit product mijn favoriet is. Ik heb geen foundation nodig nu.

Shop online

 

Alissi Brontë Hidroxy Gel Serum + Free Full-Size Essence

Dit serum gebruik ik ’s avonds twee keer per week. Vier druppels voor mijn gezicht en twee voor mijn hals. Solo kan, maar ook onder je nachtcrème. Het is een lobbig serum, dat even op je huid ligt en moet intrekken. Ik vind het ideaal voor mijn vettere T-zone.

Het werkt licht exfoliërend, vermindert de talgproductie, verfijnt de poriën, vervaagt rimpeltjes en kleine littekentjes, verhoogt het vochtgehalte in de huid en maakt de huid glad en stralend. Het activeert de celvernieuwing en is geschikt voor alle huidtypen. Precies wat ik af en toe nodig heb!

Gebruik overdag wel een SPF50 er overheen. De gel is een combinatie van glycolzuur en salicylzuur. Over dit product ben ik extra enthousiast! Mijn poriën bij mijn kin en neus zijn na een maand gebruik zichtbaar meer verfijnd.

Shop online

 

Enthousiast geworden?

Alle producten zijn te koop in de webshop van Alissi Brontë

Ook fijn: Ze zijn snel met de levering. Op werkdagen besteld, is morgen in huis. Zo kun je voor jezelf elke dag een mini spa-momentje creëren!

 

Dit artikel maakt deel uit van het Brands We Love dossier van Alissi Bronte op BeautyJournaal.

Lees ook