Terug naar de winkel
Trinny London the Elevator halscrème

Eindelijk een crème tegen verslapte, verdroogde lijntjes in je hals. Dit werkt als een tierelier, en wel onmiddellijk!

Trinny London

Wat een leuke naam voor een skincare product, en wat een heerlijke target: de verslappende halshuid. Er is zo ontzettend weinig tegen te doen, behalve ingenieuze massages, wellicht wat HIFU behandelingen (maar ook daar kleven risico's aan) en een halslift - meest duurzaam.

Heul veul peptiden

Deze concentrate, zoals het genoemd wordt, zit natuurlijk vol met peptiden. De decapeptide-22 springt eruit. Een synthetische peptide die bestaat uit tien aminozuren. Het is een zeer stabiele peptide zoals hij nagemaakt is. Hij wordt graag in cosmetica gebruikt vanwege de reparerende eigenschappen: of het nou om wondgenezing op zich gaat, of om collageenstimulatie (wat ook nodig is bij een aangedane huid). Het stimuleert de barrierefunctie van de huid en helpt de hydratatielevels op peil te houden. In het verlengde daarvan helpt het ook de huid elastischer te houden.

Andere effectieve peptiden zijn oligopeptide-78 en palmitoylpeptiden zoals de octapeptide-8 en de nonapeptide-14.

Wat vind ik ervan?

Natuurlijk heb ik dit product getest en ik ben diep onder de indruk. Ik kan in mijn hals al ontzettende slappe droogtelijntjes hebben, niet alleen verticaal maar ook diagonaal. Ik merk dat massage en diephydraterende crèmes het verzachten, maar The Elevator spant de kroon! Die slappe huidlijnen worden helemaal opgevuld en dat effect houdt de hele dag aan. Geweldig!! Hebben!  

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook