Terug naar de winkel
Maybelline Super Stay Matte Ink – kleur 180

Deze matte lipgloss blijft zeker tien uur op je lippen zitten, zonder raar in te drogen en uit te lopen in liplijntjes. Ideaal als je vaak mondkapjes draagt! Water- en vetproof.  

Maybelline

BeautyJournaal's uitgever Monique is diep onder de indruk van deze vloeibare lipstick. In tijden van Corona en mondkap verplichting heb je meer dan ooit een lang houdbare lipstick nodig. Ze zegt: ''Vele van ons dragen het daarom al niet meer, maar echt, ik heb het Ei van Columbus gevonden!

'Deze matte lipgloss blijft zeker tien uur op je lippen zitten, zonder raar in te drogen, je lippen droog te maken, op te rullen, vieze ophopinkjes in hoekjes te vormen, uit te lopen in de liplijntjes – noem alle gebreken maar op! Dit is echt een waanzinnige lipgloss! Ik moet hem er zelfs ’s avonds nog af boenen!

'Ik kan niet meer zonder deze lip’ink’, hij doet echt alles wat je nodig hebt, en vermijdt alle ellende waar je helemaal niet op zit te wachten. Wat een geweldige formulering! Ik draag de nude tint 180. Niet te licht, niet te donker. Genoeg om definitie aan mijn gezicht te geven zonder lipstickerig rond te lopen.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook